Cure sretno sutra na pregledima, ja isto čekam petak neopisivo 🙏👣🥳💞
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Dobrodošle nove mamice i sretno svima na pregledima 😊😊
Mara, drzim fige za debeli plus 🙏🙏
Da li se kojoj od vas pojavila krv iz nosa, odnosno može li to bit zbog trudnoće?
Jutros sam se probudila i isla ispuhat nos i ima prilicno krvi. Nisam uopce skolona tome da mi ide krv iz nosa, dogodilo mi se doslovno samo jednom u zivotu kao reakcija na jedan antibiotik
Nemam pojma kak da to kopiram.
Evo drugi pokusaj
https://lmtm.lilypie.com/DcuN.png
Na odjeljku forum imas onaj zadnji link B nešto… Taj je meni upalio. Ne moraš stalno pisati novi komentar, dovoljno je osvježiti pa ti se prikaze ak je uspješno (meni osobno ne smeta, al ne znam jel po pravilima foruma) 😁
Hvala na info. Pokusati cu kasnije tokom dana. Sada zurim spremiti se pa polako na pregled. 🥰
Da li se kojoj od vas pojavila krv iz nosa, odnosno može li to bit zbog trudnoće?
Jutros sam se probudila i isla ispuhat nos i ima prilicno krvi. Nisam uopce skolona tome da mi ide krv iz nosa, dogodilo mi se doslovno samo jednom u zivotu kao reakcija na jedan antibiotik
Meni neki dan, ja u uredu sjedila i samo iz čista mira osjetim da mi nešto curi iz nosa kad ono krv, nakon toga mi nije više to bilo. Al čitala sam da je to normalno u trudnoći
Nemam pojma kak da to kopiram.
Evo drugi pokusaj
https://lmtm.lilypie.com/DcuN.png
Na odjeljku forum imas onaj zadnji link B nešto… Taj je meni upalio. Ne moraš stalno pisati novi komentar, dovoljno je osvježiti pa ti se prikaze ak je uspješno (meni osobno ne smeta, al ne znam jel po pravilima foruma) 😁
Hvala na info. Pokusati cu kasnije tokom dana. Sada zurim spremiti se pa polako na pregled. 🥰
Sretno i javi kako je prošlo 🤞🥰
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Jutroooo 😍 evo mi imamo danas jedan lijepi opusteni dan :) idemo u Rijeku kupit pločice za novu kucu i onda malo prosetati na učku 😌 i kasnije imamo neke prijatelje na veceri i neznam kako da sakrijem da ne pijem vino uz ribu i da preskacem skoljke i pastetu od tune 😂😂😂 moramo jos nesto smislit :p
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro 🤭
Maso prebacite se na meso 😛😛
Svim curama na pregledu sretno, i javitr nam dojmove 🥰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Da, i meni se jako cesto dogada 😊
2021. M 💗
Mary Clear i Norrah sretno na pregledima! 😇🤗❤️
Jutro ostale cure! 🤗 imam osjećaj da sam pomalo poglupavila od trudnoće i silnog spavanja. Trebala sam jutros ujutro ići odnijeti urin, na GUK, KKS i TSH i ekstra se ranije dignem (pola 8) i znam zašto sam se ranije digla, ali lijepo odsecem do wc-a i popiškim se. I u tom trenutku skuzim. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne bih ništa rekla da sam dvije sek prije razmišljala o tome kak moram u čašicu. Skoro sam vadila iz wc-a. 😂😂😂 ali okej - budem sutra otišla. Nije bed. 😅
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Norah i Mary Clear sretno danas na pregledu...uživajte!
Nisam 😃 svaki put me frka da to ne napravim!
Maša ti reci da danas baš nisi za ribu i riblje proizvode. Hahah skužit će prije ili kasnije što je!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji