Tweetyca nadam se da ces uskoro biti bolje 🤞
Amber, ne brini, nisu sve zene s ljetnica jos rodile :)
Gdje je enigmas, ne javlja se, sigurno se mazi s bebicom
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Hvala Tweetyca :) Amber je sutra znaci termin 🤯
Tiki nas je sve uzela 😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cestitke svim curama koje su rodile 😊 uzivam citati vas iako rijetko pisem..
meni danas bio termin, kontrola sve ok. Ali imam ostra probadanja bolove u leđima i ko da cu dobit. Ali niti konstantno niti u nekim razmacima. Sve nesto ima nema😅 nadam se da ce uskoro zapocet nesto konkretno..
Svim curama sretno zelim 💖
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Pjegice i Tončice, čestitam s manjim zakašnjenjem 😊 želim vam brz oporavak! I naravno, puno maženja s bebicama 💕
Nadam se da je i Enigmas u fazi maženja 😊
Danas punih 37 tjedana kod mene, nakon sumnje na prijeteći prijevremeni, sad i ja nestrpljivo iščekujem 😅 Već sam zadnjih tjedan dana bila spremna - u nedjelju sam mislila to će biti to, ali ništa...samo probava 😅
Nadan se da neću biti stvarno zadnja na popisu za kolovoz 😅
Ah...
Pozdrav cure, preletila sam vas. Čestitam svima na bebicama 🤗❤️ želim vam što brzi oporavak.
Nažalost mene dosta boli rez, a od ležanja u bolnici su me zabolila u leđa. Nakon što sam došla kući eto i problema sa grudima, mislim da su mliječni blisteri i sad se borim s tim i uglavnom plačem od boli i nemoći.. Ako ne riješim problem sa bolnim bradavicama uslijedit će upaljene grudi.. Tako da moram zagristi i oporavljati se. Želim da naša lista ostane aktivna a ja to neću uspjeti poprati, pa molim da netko od vas preuzme.
Lista se nalazi na stranici 1899.
Nadam se da ću problem što prije riješiti i onda vas sve ispratit do kraja kako treba. Forum mi je puno pomogao i ova naša zajednica je odlična, savjeti podrške sve❤️
Čitamo se i tu i čekamo vas na ljetnim bebama.
Btw. Meni nije pomogla ni jedna tehnika brzog otvaranja. Lezite i odmarajte 😅😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
TeuskaMV 01.08.
James - 02.08. CURICA 🧡 / Zagreb
Isa522 - 03.08. DEČKO💙
Rio - 04.08. DEČKO 💙✔
Amber - 04.08.
Kaca12-04.08.
Mari88- 07.08. DEČKO 💙 / Zagreb
Tweetyca - 08.08. CURICA🧡
Točkicaa - 08.08. CURICA 🧡✔
Snje – 08.08. DEČKO 💙
Pjegica – 09.08. DEČKO 💙 / Rijeka ✔
Lullaby -10.08. DEČKO 💙 / Zadar
Sassy - 11.08. CURICA 🧡
Mari88 - 14.08. DEČKO 💙
Ge@- 16.08.
Vučica -17.08. DEČKO 💙
Bachatera94- 17.08. DEČKO 💙
TiKi - 20.08. CURICA 🧡✔
Niki88 - 20.08. DEČKO 💙
Missmix- 24.08.
Celuloza - 24.08.
——————————
Iva9-01.09. DEČKO 💙
Mila12- 04.09. CURICA 🧡
🙅♀️30, 🙋♂️29
Nasla sam i listu kolovoz, ozbiljno shvatite ovaj poslic 😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Dobro jutro zenice,
Ja danas tacno 7 dana od termina 🙈 budim se s nekom tremom.
.
Jao ne volim ni ja ta zabadanja nit komentare, ali mislim da ljudi oko mene vec uce da ne zabadaju nos jer sam i u trudnoci par puta “otresla” ih na sto uctiviji nacin. Vidjet cemo kako ce poslije biti :) toliko je zadnjih dana tema na instagramu oko tog majcinstva i kako majke ne treba osudjivat, nadam se da ja necu postat ona koja osudjuje sutra.
.
Inace stanje kod mene vj dole isto - samo sto sam ja slomljena i s nekim pritiskom na vaginu i guzu.
.
Mara5 odmaraj i bori se koliko uspjevas s dojenjem. Blistere ja vec sad kao da imam, ali spadnu sami i nisu bolni (ako pricamo o istom, po bradavicama neki ostatc neceg)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ne pratim nase ljetne bebe pa ne znam o cemu je rijec ali cure koje se mucite sa dojenjem - ja sam se nakon poroda dobrih mjesec dana trudila navuci mlijeko na nacin da bi sina prije bocice stavila na sisu da navuce a izmedju toga navlacila sa izdajalicom, zvala sos rode... Maltene nijedna kap mlijeka nije izasla iz mojih sisa. Jako jako jako mi je to tesko palo i bila sam uzasno tuzna jer ne mogu dojiti svoje dijete. I svi moji bliznji su znali da mi je to bolna tema da bi me u ovoj trudnoci prijateljica pitala- jesi razmisljala o tome da ovaj put dojis 😳 malo je reci da sam ostala bez teksta jer je znala moju situaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji