Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    03. Kolovoz 2021. 19:29

Tweetyca nadam se da ces uskoro biti bolje 🤞
    Amber, ne brini, nisu sve zene s ljetnica jos rodile :)
    Gdje je enigmas, ne javlja se, sigurno se mazi s bebicom

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    03. Kolovoz 2021. 21:05

Hvala Tweetyca :) Amber je sutra znaci termin 🤯 
    Tiki nas je sve uzela 😂

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mila12
    03. Kolovoz 2021. 22:58

Hocu i ja na popis za osmi 🥲😂

• Isa522
    03. Kolovoz 2021. 23:47

Cestitke svim curama koje su rodile 😊 uzivam citati vas iako rijetko pisem.. 
    meni danas bio termin, kontrola sve ok. Ali imam ostra probadanja bolove u leđima i ko da cu dobit. Ali niti konstantno niti u nekim razmacima. Sve nesto ima nema😅 nadam se da ce uskoro zapocet nesto konkretno.. 
    Svim curama sretno zelim 💖

1.12 +
    https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png

CrazyDiamond
    04. Kolovoz 2021. 07:41

Pjegice i Tončice, čestitam s manjim zakašnjenjem 😊 želim vam brz oporavak! I naravno, puno maženja s bebicama 💕 
    Nadam se da je i Enigmas u fazi maženja 😊
    Danas punih 37 tjedana kod mene, nakon sumnje na prijeteći prijevremeni, sad i ja nestrpljivo iščekujem 😅 Već sam zadnjih tjedan dana bila spremna - u nedjelju sam mislila to će biti to, ali ništa...samo probava 😅
    Nadan se da neću biti stvarno zadnja na popisu za kolovoz 😅
    Ah...

mara5
    04. Kolovoz 2021. 08:17

Pozdrav cure, preletila sam vas. Čestitam svima na bebicama 🤗❤️ želim vam što brzi oporavak. 
    Nažalost mene dosta boli rez, a od ležanja u bolnici su me zabolila u leđa. Nakon što sam došla kući eto i problema sa grudima, mislim da su mliječni blisteri i sad se borim s tim i uglavnom plačem od boli i nemoći.. Ako ne riješim problem sa bolnim bradavicama uslijedit će upaljene grudi.. Tako da moram zagristi i oporavljati se. Želim da naša lista ostane aktivna a ja to neću uspjeti poprati, pa molim da netko od vas preuzme. 
    Lista se nalazi na stranici 1899.
    Nadam se da ću problem što prije riješiti i onda vas sve ispratit do kraja kako treba.  Forum mi je puno pomogao i ova naša zajednica je odlična, savjeti podrške sve❤️
    Čitamo se i tu i čekamo vas na ljetnim bebama. 
    Btw. Meni nije pomogla ni jedna tehnika brzog otvaranja. Lezite i odmarajte 😅😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    04. Kolovoz 2021. 08:25

TeuskaMV 01.08.
    James - 02.08. CURICA 🧡 / Zagreb
    Isa522 - 03.08. DEČKO💙
    Rio - 04.08. DEČKO 💙✔
    Amber - 04.08.
    Kaca12-04.08.
    Mari88- 07.08. DEČKO 💙 / Zagreb
    Tweetyca - 08.08. CURICA🧡
    Točkicaa - 08.08. CURICA 🧡✔
    Snje – 08.08. DEČKO 💙
    Pjegica – 09.08. DEČKO 💙 / Rijeka ✔
    Lullaby -10.08. DEČKO 💙 / Zadar
    Sassy - 11.08. CURICA 🧡
    Mari88 - 14.08. DEČKO 💙
    Ge@- 16.08.
    Vučica -17.08. DEČKO 💙
    Bachatera94- 17.08. DEČKO 💙
    TiKi - 20.08. CURICA 🧡✔
    Niki88 - 20.08. DEČKO 💙
    Missmix- 24.08. 
    Celuloza - 24.08.
    ——————————
    Iva9-01.09. DEČKO 💙
    Mila12- 04.09. CURICA 🧡

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    04. Kolovoz 2021. 08:28

Nasla sam i listu kolovoz, ozbiljno shvatite ovaj poslic 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    04. Kolovoz 2021. 09:25

Dobro jutro zenice,
    Ja danas tacno 7 dana od termina 🙈 budim se s nekom tremom.
    .
    Jao ne volim ni ja ta zabadanja nit komentare, ali mislim da ljudi oko mene vec uce da ne zabadaju nos jer sam i u trudnoci par puta “otresla” ih na sto uctiviji nacin. Vidjet cemo kako ce poslije biti :) toliko je zadnjih dana tema na instagramu oko tog majcinstva i kako majke ne treba osudjivat, nadam se da ja necu postat ona koja osudjuje sutra.
    .
    Inace stanje kod mene vj dole isto - samo sto sam ja slomljena i s nekim pritiskom na vaginu i guzu. 
    .
    Mara5 odmaraj i bori se koliko uspjevas s dojenjem. Blistere ja vec sad kao da imam, ali spadnu sami i nisu bolni (ako pricamo o istom, po bradavicama neki ostatc neceg)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• puterica
    04. Kolovoz 2021. 11:26

Ne pratim nase ljetne bebe pa ne znam o cemu je rijec ali cure koje se mucite sa dojenjem - ja sam se nakon poroda dobrih mjesec dana trudila navuci mlijeko na nacin da bi sina prije bocice stavila na sisu da navuce a izmedju toga navlacila sa izdajalicom, zvala sos rode... Maltene nijedna kap mlijeka nije izasla iz mojih sisa. Jako jako jako mi je to tesko palo i bila sam uzasno tuzna jer ne mogu dojiti svoje dijete. I svi moji bliznji su znali da mi je to bolna tema da bi me u ovoj trudnoci prijateljica pitala- jesi razmisljala o tome da ovaj put dojis 😳 malo je reci da sam ostala bez teksta jer je znala moju situaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.