Usisavam, brisem prasinu i perem pod svaki dan, svaki treci wc i kupaonicu, i kuhinju "detaljnije" , ujutro i popodne vodim malu u park, nosim kolica na stepenice iz podruma na ulicu svaki dan, penjem se 3-4x gore dole na drugi kat, idem sama.u trgovinu i sama vucaram sve. Pa tako i pakete vode 6x2l Kuham,smece, obaveze do grada itd. Takoo da sumnjam da to ista moze pokrenuti, barem u mome slucaju 😂 ali ja sam tek 35, mada po uzv 38 😃
Ma odustajem, ak ti nisi pokrenula nista, ja odoh jest kolace na kauc i chillat.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
tweetyca - ja moram priznat da jos rjedje... imamo tetu koja nam dodje jednom u 2-3 tjedna pa obavi detaljno, ovo drugo nisam bas jako osjetljiva, prebrisemo kuhinju svakih 2-3 dana kad vidimo da nam bas vise nije cista, ali podove ne perem nikad, usisavac imam onaj robotski, od kamenca sam odustala, prozore isto (tko ce prat prozore u Londonu, tek ih operes, vec je pala prljava kisa opet)... ne znam. Nismo strasno organizirani, nije kod nas neka silna urednost, ali svejedno nemam osjecaj da je bas aktivno prljavo ikad.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Cure hvala puno svima eto nakon tri dana lažnih ne lažnih u ned popodne oko 3 je opet krenulo i tako do ponoći sam izdržala... Ja pod tuš trudova nema... Tako da sam htjela spavati pod tušem... Reko dosta idem po epi pa da ja danas od spavam nakon 3 dana. Došla 5 i po cm otvorena... Trudovi svakih 10min... Ajmo na klistir... Kad je to mene spičilo.. Trud za trudom i ja se otvori do kraja u roku pola sata.... Još su me sat vremena mučili da se malac spusti dole i izgon... Bilo je relativno brzo i bolno i iscrpljujuće.. Do epi opet nisam stigla 😂. Oboje smo super... Još sam 2 sata poslije vikala gotovo je Ivana gotovo je... 😂 U momentima se pomazim po trbuhu reko di je beba 😂 Mara 5... Kako si ti?
Ponavljali su ga vise puta i svaki put kazu samo da nije dobar, da je tahikardan i da su otkucaji oko 180, a kao do 160 se tolerira. Ma i ja sam citala svasta, ali sto vise citam sam zbunjenija, a doktori nista ne govore
A Mila - kapa do poda. Kad zena mora zena moze. A moj se brine sto me mora ostavit samu sa bebom na 7 dana u 9om mj. Snac cu se ja 😄
Moj je vec nazvao moju mamu da je pita jel moze ona doc kad on mora poslom u Ameriku u desetom (!!) mjesecu da ne bi ja bila sama s bebom. Protesti su mi bili uzalud, njih dvoje su odlucili da je bolje da mi netko doleti (!!!) pomoc...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja ne znam sta vi cistite toliko cesto, ja ocistim jednom tjednom pa mi se opet cini da nisam tribala 😅 ajde smece bacit i to. Ali prasina, usisavanje, brisanje wca, to nam je jednom tjedno na repertoaru. Pranje podova jednom u dva tjedna 🤷🏻♀️ Jednom tjedno roba isto tako zasad 😄 ovo ostalo obavimo svaki dan - pospremit sudje, prebrisat kuhinju za sobom itd. Inace smo obadvoje organizirani i cisti. Tako da prosvijetlite me!!!!! 🙈
Mislim da su to sve curke sa klincima 🤣 nisam ni ja tako cesto cistila dok mi malac nije prohodao i poceo papati pa brate mili butler mu treba i stalno mozes cistiti. Ja volim da mi je sve cisto i na svom mjestu eto bas me zanima kako ce to izgledati sa dvoje i koliko cu imati vremena za ciscenje i hoce li i dalje sve biti na svojem mjestu. Mislim da je dovoljno da kazem da me muz zove gospodjica Proper 😆
Amber kako si zadovoljna sa robotom i kojeg imas? Ja gledam da bi ga uzela ali obavezno sa peracem poda.
Mi smo prezadovoljni s robotom, ali imamo samo podove (nemamo tepihe nigdje, ni tapison) i nemamo ono za pranje jer imamo te rustikalne podove. Izvrsno usisa, stvarno nista ne ostane. Tu i tamo prodjemo po fugama uz rub jer se tamo skupi, ali cak i kuteve odradi jako dobro. Nama ide dvaput tjedno mozda, ali mogao bi i cesce, ici ce sigurno vise kad beba dodje i krene mrvit. Nas ima oko 2 sata baterije, sam se vrati doma kad je gotov, tak da ga cesto ostavimo da radi dok smo vani u setnji. Jedino moras prokljuvit gdje imas neke zice i slicno i to dic prije nego sto ga pustis, drugo je sve easy peasy. Mi smo cak kupili specificno obje sofe tak da ide i ispod njih, to je genijalno jer otkad smo dosli u stan nisam morala nikakvo zavlacenje izvoditi
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Mi smo nedavno preselili iz malog stana u veliku kucu. U stanu mi ciscenje nije uzimalo puno vremena. Sad kucu usisam brzo ali pranje podova me ubije. Kad brisem odjednom cijelu kucu moram po 2-3 puta mijenjati vodu a oprati krpu i sagnuti se da ni ne spominjem. A bio bi nam robot idealan jer je sve ravno i pragovi su u razini poda ali dosta je skup i ne znam nikog tko ga ima sa peracem poda pa da cujem iskustvo iz prve ruke. Na reklami sve to idealno izgleda ali da ga platim 3000 kn i ne budem zadovoljna to mi je uhhhh
Htjela sam link stavit ali vidim da ga nema vise, nas je eufy brand i kupila bih ga opet jer bio 3/4 cijene od roombe a cini mi se da je jednako jak. Ne znam jel bi bio isto super da imamo tepihe ili zivotinje, ali nemamo tako da odradjuje svoje uredno.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Mi smo nedavno preselili iz malog stana u veliku kucu. U stanu mi ciscenje nije uzimalo puno vremena. Sad kucu usisam brzo ali pranje podova me ubije. Kad brisem odjednom cijelu kucu moram po 2-3 puta mijenjati vodu a oprati krpu i sagnuti se da ni ne spominjem. A bio bi nam robot idealan jer je sve ravno i pragovi su u razini poda ali dosta je skup i ne znam nikog tko ga ima sa peracem poda pa da cujem iskustvo iz prve ruke. Na reklami sve to idealno izgleda ali da ga platim 3000 kn i ne budem zadovoljna to mi je uhhhh
E ne znam za pranje podova, mi smo kupili sveki ali ona jos nije uspjela taj dio upogonit tak da mogu javit za Bozic kad vidim kakav joj je.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji