Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • puterica
    04. Kolovoz 2021. 16:42

Jao Sassy prosli put sam rodila za vikend, subota je bila, guzva u rodilistu a jedna dr dezurna. Kako god bilo nisam spremna ni za vikend ni preko tjedna 😆 

Amber
    04. Kolovoz 2021. 16:56

Negativ.Ljubavi - nisam pratila onu drugu temu, odlucila sam da se sad moram fokusirati na bebu i na njen izlazak i da cu kasnije popratiti sve oko dojenja, spavanja, bljuckanja i ostalog tamo, ali sad sam shvatila da sam propustila cijelu pricu pa sam isla citati... bas mi je jako zao sto se tak patis s komentarima okoline, cudno mi je da vec nisi nozeve krenula bacati na familiju. Sva ta patnja koju prolazite s tezinom i dohranom i teskocama u dojenju je sama po sebi jako teska i bas mi se cini da je sve sto ti treba u zivotu podrskovna obitelj, a ne ovo sto ti se dogadja, sto od njih sto od prijatelja. Jako mi je drago da ti je muz stvarno partner u svemu tome i da dijelite sve teske dane i sve odluke - mislim da je bas jako vazno da se vas dvoje mozete sloziti, a svi drugi mogu odj* da oprostis. Vjerujem da je to tesko internalizirati (znam da bi meni bilo) jer covjek od obitelji ocekuje njeznost i ljubav a ne takve glupe zaostale komentare, pogotovo kad nisi trazila da imaju misljenje i guraju svoj nos gdje mu nije mjesto. Ali ti se stvarno sad cinis smirena i super <3 samo se drzite vas troje, a svi drugi mogu kroz prozor. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

sassy
    04. Kolovoz 2021. 18:41

Upravo je rodila prijateljica kojoj je termin bio par dana poslije mog termina… sada svi cekaju na mene 🙈
    Srecom za sad nema puno upita tipa: jesil rodila xD

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    04. Kolovoz 2021. 22:27

tweetyca

Kad tad ce van, ne moze ostat zauvijek 😂

Veceras osjecam jace i cesce BH kontrakcije tako da nadamo se da ce nesto napraviti narednih dana :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Lumile
    04. Kolovoz 2021. 22:30

sassy

Kad sve saberem i oduzmem, dal poznajte nekog ili sjecate se ovdje s grupe da je prvorotka a prosao je bez indukcije? Ja koliko se sjecam svi su imali makar malo dripa koji su radjali prvi put (osim Tiki koja je vec bila otvorena) tako da gubim svaku nadu da ce proci bez 

Nemoj gubiti nadu, nikad... ja sam sve tri kćeri rodila bez ikakvih medikamenata, doslovno... niti drip, niti epiduralna, apsolutno ništa..  tako da, moguće je... 😉😉😉😉

Tia12
    05. Kolovoz 2021. 10:30

Sassy može sve prirodno krenuti, nemoj sunnjati u to
    Meni nije pukao ni vodenjak ni nista, nego su trudovi počeli i sve išlo prirodno svojim tijekom, bez ikakve indukcije, tako da samo se opusti, biti će to kako treba biti 🥰

Amber
    05. Kolovoz 2021. 12:15

tweetyca

Kad tad ce van, ne moze ostat zauvijek 😂

Ja nisam bas sigurna, sve vise mi se cini da ce ova beba ostat zauvijek. Briga nju

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    05. Kolovoz 2021. 12:17

E shvatila sam da nisam reklamirala a genijalno mi se svidja proizvod - kupila sam si ovaj jastuk za mame i bebe. Meni je onaj anatomski jos uvijek bolji za spavanje u trudnoci, ali mi je super za podboltati se na kaucu dok citam ili na podu kad radim neke vjezbe na lopti. Uz to, ovo mi se cini genijalno i za dojenje i za ogradicu za bebu (tipa na velikom krevetu, ako imate dovoljno tvrdi madrac). Mama mi ga je kupila i poslala u Englesku, kosta cini mi se 300-tinjak kuna i svaki je rucno radjen pa se mozete dogovoriti s vlasnicom kakav zelite ako vam je zanimljivo :)

https://www.instagram.com/villow.pillow/

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Susika
    05. Kolovoz 2021. 19:43

Vec dugo nije Lullaby pisala, nadam se da je sve ok 🙂

sassy
    05. Kolovoz 2021. 21:51

Susika

Vec dugo nije Lullaby pisala, nadam se da je sve ok 🙂

Isto sam se pitala neki dan. Ja mislim da je ona vec rodila, koliko se sjecam trebala je na carski a on se unaprijed zakaze malo ranije, bar kod nas :)
    .
    Takodjer Enigmas nam se nije javila s bebicom jos :) ja svako malo refresh stranicu da vidim ima li novih beba ali nista :)
    .
    Pitanje za mame koje ste rodile: da li koristite izdajalicu? Ima li smisla kupovati je unaprijed ili ako zatreba?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.