Ne znam tko bi lud dao 1500kn za elektricnu izdajalicu 😂🤷 ali eto. Dojila 20mjs.nikad mi nije bila potrebna, ak bude lako kupim rucnu za eto neki problem ko npr Mari sto je bilo.dojenje je valjda prirodno napravljeno ta ti beba sisa mlijeko a ne elektricna izdajalica 😀 aj kuzim jos rucna ak.ides negdje pa ces ostavit mlijeko, mislim koda nemam vremena rucno stiskat ju. Sto sve nece izmisliti meni je to to much 🤷 inace se slazem se od riječi do riječi s crazydiamond.
Ja znam da su sve moje prijateljice kupile rucnu da bi onda opet kupovale elektricnu jer bi im odpadala ruka a to mi nema smisla jer se tek onda nabere para...meni je ovih 90 eura bilo prihvatljivo pogotovo jer idem na carski pa ne znam hoce li mlijeko odmah potec ili cu ga s izdajalicom navlacit da krene...
👩32
👨🦰32
It' s a boy 20.08. 💙🥰
Ja sam kupila električnu izdajalicu za 30e. Nije od poznatog proizvođača ali je kompatibilna sa avent bocicama, što dobro dode. Meni je trebala dosta na početku zbog krvavih bradavica, jer na izdajalicu nije bolilo toliko kao dojenje i onda bi par puta izdajala i bradavice su se tako brže oporavljala. Čak sam je nosila i u bolnicu pa sam si s njom isto malo navlacila mlijeko...i meni je dosta značila i dosta mi je pomogla...sad je više skoro i ne trebam, ali za te novce se isplatila.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sassy ja imam ručnu izdajalicu Tomme Tippe, meni je odlicna, platila je 250kn bila na akciji. Ja glasam za izdajalicu, spasila me oba dva puta od upale kad je nadošlo mlijeko. A ovako je koristim ako cu negdje otic a beba ostaje kuci pa izdojim sa se nađe mlijeka dok me nema. Slažem se da ako netko planira isključivo ili uglavnom izdajati onda ručna nema smisla, a ako je za ponekad onda električna nema smisla. Sve u svemu može biti najpotrebnija u početku. A i sve što planiramo ne mora na kraju ispasti ni blizu tako! Bol bradavica s vremenom prođe, zato cure samo malo izdržati, kasnije se nećete ni sjećati kako je bolilo.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima ☺️
Ima li koja mama da je rodila u Petrovoj ili da ce roditi kod njih pa da kaze kako je bilo, jel zadovoljna osobljem i opcenito pristupom?
Kod njih sam u trudnickoj ambulanti, zadovoljna sam pristupom, pa me zanima kako je u rodilistu i na odjelu? Termin mi je sutra, nisam jos otvorena, u ponedjeljak sam opet narucena
Pozdrav,
Inače gotovo uopće ne pišem ovdje (jesam nekad u početku).
Ja sam prije par dana rodila u Petrovoj. Sasvim sam zadovoljna pristupom. Porod mi je (po mojoj procjeni) bio relativno lagan. Ja sam u startu rekla da oni rade kako misle da je najbolje, dobro sam reagirala na sve što su mi dali tako da sam s poroda izašla bez trauma. Imala sam pratnju i to mi je puno značilo, moj savjet je reći pratnji da što prije uđe. Uz pratnju mi se najviše svidjela jedna babica koja mi je smireno odgovorila na sva pitanja, u nekom trenu me držala za ruku i masirala međicu pri izgonu.
U sobama mi je isto bilo dobro. Bila sam u dvokrevetnoj sobi koja je imala hladnjak i klimu, ne znam je li to sreća ili standard. Spremačice su dolazile često mijenjati vrećice za smeće i prebrisati podove i kupaonicu. Beba je uglavnom u sobi s majkom, osim kad su na nekim pregledima ili kupanju, za noć pitaju majke žele li da ostave bebu ili da beba bude u sobi s bebama. S doktorima nisam imala puno kontakta, osim na vizitama, sestre obilaze sobe svakih nekoliko. A u međuvremenu su dostupne ako ih pozoveš u sobu. Lijepo su objasnile i pomogle kod dojenja i presvlačenja. Hrana mi je bila fina. Ja sam izašla potpuno zadovoljna :)
Pozdrav svima ☺️
Ima li koja mama da je rodila u Petrovoj ili da ce roditi kod njih pa da kaze kako je bilo, jel zadovoljna osobljem i opcenito pristupom?
Kod njih sam u trudnickoj ambulanti, zadovoljna sam pristupom, pa me zanima kako je u rodilistu i na odjelu? Termin mi je sutra, nisam jos otvorena, u ponedjeljak sam opet narucena
Pozdrav,
Inače gotovo uopće ne pišem ovdje (jesam nekad u početku).
Ja sam prije par dana rodila u Petrovoj. Sasvim sam zadovoljna pristupom. Porod mi je (po mojoj procjeni) bio relativno lagan. Ja sam u startu rekla da oni rade kako misle da je najbolje, dobro sam reagirala na sve što su mi dali tako da sam s poroda izašla bez trauma. Imala sam pratnju i to mi je puno značilo, moj savjet je reći pratnji da što prije uđe. Uz pratnju mi se najviše svidjela jedna babica koja mi je smireno odgovorila na sva pitanja, u nekom trenu me držala za ruku i masirala međicu pri izgonu.
U sobama mi je isto bilo dobro. Bila sam u dvokrevetnoj sobi koja je imala hladnjak i klimu, ne znam je li to sreća ili standard. Spremačice su dolazile često mijenjati vrećice za smeće i prebrisati podove i kupaonicu. Beba je uglavnom u sobi s majkom, osim kad su na nekim pregledima ili kupanju, za noć pitaju majke žele li da ostave bebu ili da beba bude u sobi s bebama. S doktorima nisam imala puno kontakta, osim na vizitama, sestre obilaze sobe svakih nekoliko. A u međuvremenu su dostupne ako ih pozoveš u sobu. Lijepo su objasnile i pomogle kod dojenja i presvlačenja. Hrana mi je bila fina. Ja sam izašla potpuno zadovoljna :)
Hvala puno 🤗
Cure ja rodila nocas. Puko vodenjak u 23i30 i trudovi na svakih 10 min ali lagani, u 2 me prikacili na drip u 3 rodila deckica 4310 g i 52 cm. Jos sam u soku jer je toliko brzo sve islo. Porezali me i sivali i boli ko vrag ali proci ce 💪
Sretno cure koje jos niste i da vam ide isto ovako brzo 😘
Cestitam Puterica, bas je veliki decko ❤️💪 drago mi je da si imala tako brz porod i zelim ti brz i oporavak pa da se mazis s svojom djecicom.
.
Tweetyca, Amber, CrazyDiamond i ostale u terminu, kako se vi drzite i osjecate?
Kod mene se nista ne pokrece, ni sluzni jos nije ispao, po malo setam i pitam se kad ce bebi 😊 stomak mi nikako ne djeluje spusten a kontrakcije su se opet povukle. U pon sam na kontroli mada ne vjerujem da ima ikakvog pomaka.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Kod mene nista :( sitni komadici sluznog ispadaju, ali vec tjednima. Jucer sam bila na membrane sweepu, potpuno sam zatvorena i neuloziva tak da nisu mogli nista osim malo promasirati. Vidjet cemo hoce li ista uciniti. U ponedjeljak idem opet na jos jedan sweep i PCR test za indukciju koja ce biti u srijedu ili cetvrtak ako se nista ne pokrene. Nista kako smo planirali, ali sta da se radi
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Puterice, čestitam 🥳🥳🥳
Svaka čast na velikom dečku 💪Brz oporavak želim ❣
Ja sam jučer bila na pregledu, sve je po starom... cerkviks smekšan, prohodan za prst, tako je bilo i prošli tjedan... 🙃 Počela sam se malo više kretati pa da se nešto pomakne 😁 ...no, kada boli svejedno moram leći (i dalje je tu pritisak u zdjelici, težina u donjem dijelu trbuha, povremena sjevanja u rodnici...)... (kretanje=geganje)... Sluz također ispada tjednima, heh...nakon svakog pregleda primijetim komade kako ispadaju, i to traje po par dana, a onda se smiri... Stomak se nije spustio, ali ne sjećam se dal mi se uopće spustio prije prvog poroda...
I tako to...
Sortiraj odgovore
Najstariji