Vec dugo nije Lullaby pisala, nadam se da je sve ok 🙂
Isto sam se pitala neki dan. Ja mislim da je ona vec rodila, koliko se sjecam trebala je na carski a on se unaprijed zakaze malo ranije, bar kod nas :)
.
Takodjer Enigmas nam se nije javila s bebicom jos :) ja svako malo refresh stranicu da vidim ima li novih beba ali nista :)
.
Pitanje za mame koje ste rodile: da li koristite izdajalicu? Ima li smisla kupovati je unaprijed ili ako zatreba?
Mislim da nema potrebe kupovati unaprijed... ja sam tek trebala kad sam drugu kćer rodila, jer mi je mlijeko nadošlo preko noći, I beba nije mogla sve izvući, pa sam ju koristila samo par dana, čisto da sebi olakšam.. dok evo ovaj put mi također ne treba.. nisu jeftine, tako da je ipak bolje pričekati, možda ti ni ne bude trebala 😉😉
Vec dugo nije Lullaby pisala, nadam se da je sve ok 🙂
Isto sam se pitala neki dan. Ja mislim da je ona vec rodila, koliko se sjecam trebala je na carski a on se unaprijed zakaze malo ranije, bar kod nas :)
.
Takodjer Enigmas nam se nije javila s bebicom jos :) ja svako malo refresh stranicu da vidim ima li novih beba ali nista :)
.
Pitanje za mame koje ste rodile: da li koristite izdajalicu? Ima li smisla kupovati je unaprijed ili ako zatreba?
Isto mislilm da nema smisla kupovati unaprijed. Meni ni prvi ni drugi put nije trebala 🤷🏼♀️ mada je to sve individualno.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nemoj kupovati, pogotovo ako planiraš dojiti.. Najmanji problem je otići kupiti. Ja sam posudila ručnu od šogorice i ona ju je koristila isto svega par puta na početku samo da popusti navalu mlijeka.
Ja trenutno koristim i nju i električnu koju sam također posudila jučer da ubrzam proces😅 samo dok se izborim sa bolnim bradavicama...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Trenutno nemam niti jednu nit od koga posudit pa mi malo frka: sta ako izdajalica zatreba u pola noci a ja ju nemam 😂 a s druge strane prilicno su na cijeni i da kupim a ne treba mi - stvarno bi bila steta. Tako da poslusat cu vas i sacekat… thanks cure
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ja sam uzela Medelinu elektricnu koja je ovdje 1450 kn preko Amazona.it prva registracija pa skines aplikaciju itd i izasla nam je 90 eura...pa evo cisto za informaciju
👩32
👨🦰32
It' s a boy 20.08. 💙🥰
Nemoj kupovati, pogotovo ako planiraš dojiti.. Najmanji problem je otići kupiti. Ja sam posudila ručnu od šogorice i ona ju je koristila isto svega par puta na početku samo da popusti navalu mlijeka.
Ja trenutno koristim i nju i električnu koju sam također posudila jučer da ubrzam proces😅 samo dok se izborim sa bolnim bradavicama…
Jao, i ja imam isti problem... jaučem svaki put kad ona treba jesti, jao... Ali mažem stalno lanolinom pa je malo bolje... imam osjećaj da upotrijebim izdajalicu, da bi me još više bolilo od tog vakuuma.. 😰😰😰
Pozdrav svima ☺️
Ima li koja mama da je rodila u Petrovoj ili da ce roditi kod njih pa da kaze kako je bilo, jel zadovoljna osobljem i opcenito pristupom?
Kod njih sam u trudnickoj ambulanti, zadovoljna sam pristupom, pa me zanima kako je u rodilistu i na odjelu? Termin mi je sutra, nisam jos otvorena, u ponedjeljak sam opet narucena
Sassy, kad sam rodila prvo dijete sve su majke s kojima sam dijelila sobu imale te pumpice odnosno izdajalice... naizgled dosta praktično... No, ja je nisam kupovala, već sam u startu krenula ručno. I kasnije, ako se baš nakupilo viška mlijeka onda sam izdojila ručno. I najbolja krema za mazanje bradavica je bila moje mlijeko 😁😉
Nadam se da će mi ta taktika upaliti opet 🤔
No, ako baš zatreba, uvijek se može naknadno nabaviti...
Ne znam tko bi lud dao 1500kn za elektricnu izdajalicu 😂🤷 ali eto. Dojila 20mjs.nikad mi nije bila potrebna, ak bude lako kupim rucnu za eto neki problem ko npr Mari sto je bilo.dojenje je valjda prirodno napravljeno ta ti beba sisa mlijeko a ne elektricna izdajalica 😀 aj kuzim jos rucna ak.ides negdje pa ces ostavit mlijeko, mislim koda nemam vremena rucno stiskat ju. Sto sve nece izmisliti meni je to to much 🤷 inace se slazem se od riječi do riječi s crazydiamond.
Bok, jesi probala sa šeširićima? Mene su spasili zadnji put, bar malo olakšaju stvar (zapravo je osjećaj čisto blaženstvo nakon mučenja na "golu" kožu), problem je bio što sam kupila preveliki broj pa se bebi nisu svidjeli, ali i to malo je bilo dovoljno
I ispričavam se svima što ovako nepozvana upadam, davne 2017 sam sudjelovala u grupi jesenskih beba dok sam čekala blizance, sad tu i tamo bacim pogled, pogotovo šta me čeka porod polovicom rujna pa čekam da vidim oće bit koje svježe iskustvo sa svetog duha:)
Što se tiče izdajalice, nikad se ne zna. Meni je električna izdajalica bila super, jer blizanke se nikako nisu znale najest do kraja i mislile su bit na cici valjda 24 sata pa sam se odlučila radije za izdajanje da vidim koliko su uopće pojele... da sam ostala na ručnoj otpala bi mi ruka. Al brzo sam nabavila električnu avent preko njuškala za 500 kn i još je imam negdje.
A sa zadnjom bebom nisam uopće koristila izdajalicu, nego sam se ručno izmasiravala jer mi je bila tlaka manevrirat s tolko bočica za sterilizaciju. A mučila sam se s previše mlijeka, trebalo mi je mjesec dana da proizvodnju svedem na neku normalnu mjeru, satralo me
sretno svima
Sortiraj odgovore
Najstariji