Čestitke Tončica i želim ti što brži oporavak, i da brzo idete kući i tamo će vam sigurno sve biti puno bolje i ljepše.
Rita37 i ja sam takav CTG radila kod svoje doktorice, a u trudničkoj ambulanti drugačije, bez pritiskanja tastera.
Takav CTG sam radila stalno i u prvoj trudnoći (u Bosni) tako da je to sve OK. Vidim da si već dobila odgovor, ali da i ja potvrdim.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Stigao nam je Mihael 02.08. prije termina u 02:05 ujutro, dug 50cm tezak 3200.
Inducirali su se s balonom u nedelju u 9 ujutro i taj balon je trajao 12 sati postupak s balonom na pocetku je malo bolniji jer je to sve tijesno a on bas sili na otvaranje, dobila sam tabletu za bolove koja mi nije bas pomogla a kasnije i inekciju s kojom mi je ublazilo sve te trudove koji su dolazili.
Malo sam hopsala po lopti i par puta su me spajali na ctg da vide za trudove i kako je beba. Oko 9 navecer su skinuli balon i na njihovo i moje iznenadenje ja sam bila 7cm otvorena a ocekivali su 5 na taj postupak.
Odvezli su me u rađaonu tamo me spojili na infuziju stavili i na drip odradili katatar i tako sam do jedno 1 bila u bolnim trudovima nakon kojih sam napokon popustila jer je bilo neizdrzivo uzela sam epiduralnu i nju kad su spojili brzo se osjetila razlika u jacini trudova jos uvijek su se osjetili ali moglo se sve kontrolirati disanjem. Zatim sam imala dva pripremna tiskanja mislim da su me tu prije izgona zarezali i onda u jedno 3 tiskanja malecki je bio vani. Sasili su me samo jednom unutra to sta su rezali. Instantna ljubav je to bila cim sam ga vidjela a on je fino zapisao kako je izasao 🤣. Tu su mi porodili posteljicu i zasili i to zbog epiduralne nisam skoro ni osjetila bolni nista. Sada se mazimo i papamo i cekamo sutra gdje ce nas vjerojatno pustiti doma 🥰🥰
Toncica I pjegica čestitam na bebicama...sad se fino mazite 🥰
I brz oporavak vam želim 😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Čestitke pjegice ❤️❤️❤️ i brz oporavak ti želim od srca 😊
Sad uživaj sa svojim Mihaelom
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Cestitam Pjegice :)
Joj ja cu izgleda zadnja rodit ovdje od vas :) sad a pregleda, nalaz isti kao s 31 tt 😂 skracen grlic na 0.5, uloziva ali zatvorena. Dr kaze da cu vjerovatno prenijeti kako je stanje i kako se ne mijenja. Beba je sada procijenjena na 3200, napreduje 💪
.
Dobila sam i probiotik za proliv, kaze dr da dosta trudnica ima isti problem, neka je viroza ipak
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Čestitke Tončica i želim ti što brži oporavak, i da brzo idete kući i tamo će vam sigurno sve biti puno bolje i ljepše.
Rita37 i ja sam takav CTG radila kod svoje doktorice, a u trudničkoj ambulanti drugačije, bez pritiskanja tastera.
Takav CTG sam radila stalno i u prvoj trudnoći (u Bosni) tako da je to sve OK. Vidim da si već dobila odgovor, ali da i ja potvrdim.
Hvala tii ☺️😘🍀
Kako se moze ovoliko nista ne micat kod mene znaci doslovce nula, nista. Sve zene s trudnickog rodile, sve cure s aplikacije iz kvarta rodile, samo ja jos cubim :D
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ma to smo ki njima sve napravile da bude preugodno pa sad loungaju. Same smo si krive zapravo 🤣 nista vrijeme je naci neki netflix show i cekati. Ja sam provela jutro citajuci nhs guidelinese o indukcijama i studijama na kojima se temelje i tak. Dosta zastrasujuce statistike zapravo, nisam nikad razmisljala o tome kak je porod opasna stvar. Idem sad gledati Parks and Rec da malo ubijem mozak
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Tweetyce tlak ti je okej? Pretpostavljam da si provjerila to odmah
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji