Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    02. Kolovoz 2021. 12:23

Objavljujem otvorenu sezonu prirodnih indukcija za kolovoske bebe - sta smo rekli, ribanje poda, pranje prozora i slicno pomaze? Ja danas perem prozore, presadjujem biljke i pecem kolace... navecer cu ici hodati po stepenicama vani :) javim uspjesnost 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    02. Kolovoz 2021. 12:23

A vec sam potamanila danasnje datulje, ananas i caj od lista maline + odradila loptu. Ajmo bebaaaa 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

sassy
    02. Kolovoz 2021. 12:32

Ja sam jucer uzela da kao pocistim malo stan, usisavala, dzaba se umorila poslije nisam mogla izac prosetat od bolova u stomaku i umora a nista se nije pokrenulo :) onda sam skontala radije tu energiju potrosit u setnju navece il kakav shopping 😀

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Orhideja1
    02. Kolovoz 2021. 13:13

Čestitke svim novim mamicama 🤱🤱, želi vam brz oporavak, bebicama sretno djetinjstvo 🥰
    Pratimo ostatak do kraja i čekamo vas na drugoj temi. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mila12
    02. Kolovoz 2021. 13:35

Usisavam, brisem prasinu i perem pod svaki dan, svaki treci wc i kupaonicu, i kuhinju "detaljnije" , ujutro i popodne vodim malu u park, nosim kolica na stepenice iz podruma na ulicu svaki dan, penjem se 3-4x gore dole na drugi kat, idem sama.u trgovinu i sama vucaram sve. Pa tako i pakete vode 6x2l Kuham,smece, obaveze do grada itd. Takoo da sumnjam da to ista moze pokrenuti, barem u mome slucaju 😂 ali ja sam tek 35, mada po uzv 38 😃 

Mila12
    02. Kolovoz 2021. 13:37

I opet uz tu aktivnost sam dobila 18kg vec 😂 sva sreca pa znam da ce meni to otic sve u manje od mjs dana 🤭

james
    02. Kolovoz 2021. 13:42

Cure, jel ima koja da je bil na ctg-u i da bebici prebrzo kuca srce? Jel zna netko mozda sto to znaci?

CrazyDiamond
    02. Kolovoz 2021. 14:34

james

Cure, jel ima koja da je bil na ctg-u i da bebici prebrzo kuca srce? Jel zna netko mozda sto to znaci?

Kolike su vrijednosti? Je li ti gin. nešto rekao? 
    Mojoj bebi su bili podosta previsoki otkucaji 2 puta, na jutarnjim ctg-ima, dok sam bila u bolnici. Istodobno je beba bila hiperaktivna u trbuhu... A popodnevni ctg-i od istog dana su bili dobri. Nakon toga su ponovno i jutranji bili dobri i dalje se više nitko nije previše uzbuđivao oko toga.
    Gin. mi je rekao da ne mora biti ništa posebno tj.da može biti do vrućina (promjena vremena) ili do terapije (bila sam na tabletama za sprječavanje trudova koje ujedno mogu utjecati na krvni tlak pa time i na otkucaje). 🤔

CrazyDiamond
    02. Kolovoz 2021. 14:59

James, dodatak- kad sam gledala po internetu (a tko ne bi gledao 😑...) vidjela sam da može biti svašta, a ne mora biti ništa...
    Jednoj trudnici, koja je kasnije bila samnom u sobi, su radi visokih okucaja bebinog srca morali pratiti ctg-e više puta dnevno, sve do carskog koji je još ranije bio dogovoren iz drugih razloga. No, njoj su na skoro svakom ctg-u okucaji bili povišeni... 
    Ostalim curama se to znalo 1-2 desiti, kao i meni. No, bilo je prolazno (i često se dešavalo kod povećane aktivnosti bebe ili kod uzbuđenja majke). Bitno je da nije patološki tj. da su daljni ctg-i uredni. 

sassy
    02. Kolovoz 2021. 15:54

Kod mene na ctg kad se beba pomijera skoce jako otkucaji srca i citala sam da je to normalno, inace do sad sam bila 2x i cim me prikopcaju mala krene s party u stomaku a onaj jadan aparat ludi 😂 
    .
    Da li neko zna gdje je popis za 8mi mjesec da vidimo termine?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.