Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • puterica
    02. Kolovoz 2021. 21:53

Amber

Mi smo prezadovoljni s robotom, ali imamo samo podove (nemamo tepihe nigdje, ni tapison) i nemamo ono za pranje jer imamo te rustikalne podove. Izvrsno usisa, stvarno nista ne ostane. Tu i tamo prodjemo po fugama uz rub jer se tamo skupi, ali cak i kuteve odradi jako dobro. Nama ide dvaput tjedno mozda, ali mogao bi i cesce, ici ce sigurno vise kad beba dodje i krene mrvit. Nas ima oko 2 sata baterije, sam se vrati doma kad je gotov, tak da ga cesto ostavimo da radi dok smo vani u setnji. Jedino moras prokljuvit gdje imas neke zice i slicno i to dic prije nego sto ga pustis, drugo je sve easy peasy. Mi smo cak kupili specificno obje sofe tak da ide i ispod njih, to je genijalno jer otkad smo dosli u stan nisam morala nikakvo zavlacenje izvoditi

Super zvuci 🙂 ni mi nemamo tepiha ni zica tako da bi super funkcioniralo jedino me taj dio sa pranjem poda zanima

Dominique_i_bebita
    02. Kolovoz 2021. 22:01

Zene drage cestitkeee svima koje ste rodile u zadnjih par dana, brz vam oporavak zelim i sretno bebicama u prilagodbi, sisanju, spavanju ♥️🥳😍

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Mila12
    02. Kolovoz 2021. 22:47

Tweetyce bas kao sto je netko napisao da su to sve zene s djecom, da, nisam ni ja prije toliko cistila 😂 sad ocistim i vec je pod ili od mrvica plastelina ili ne znam ni ja sta , uvijek se nesto nade 😂 kupaonicu posusim poslme tusiranja da mi ne dode.kamemac al uvijek se mal uvati pa volim svako par dana prec s froshem od lavande ili najobičnijim jarom jer je sve novo vecinom pa nije da ja sad nesta imam tu ribat jako, ali dovoljno jer se umorim 1h cisteci trudna. A stvarno mi je u naviku preslo svakodnevno ciscenje i pranje poda. Volim da mi je sve cisto i na mjestu, ali kad dode beba uz dvogodisnjakinju znam da nece tako biti, jos i kad je muz tu, onda je to vec kaos 😂 sve u svemu nisam normalna 😁
    Amber ja si stalno razmisljam o tom robotu usisavacu 😃 
    E a pranje vesa, tweetyce dok sam zivila u svcici i dok smo imali tak dole u podrumu masinu i ja sam prala otp jednom tjedno pa tri runde.. a sad kad.imam masinu isto nisam sva svoja, ne volim nakupljat si vesa, radije svaki dan turu jednu, nije da perem tri stvari ali nije ni da je sad puno previse unutra 😬

Amber
    02. Kolovoz 2021. 22:54

Ja se jos nisam navikla na imanje masine doma, jos uvijek perem vikendom dvije runde (nekad i svaka dva vikenda ) ali mozda postanemo normalno kucanstvo kad dodje beba. Sad kad vidim kolko cesto cistite podove dodje mi da idem ljubiti robota usisavac, vrijedi koliko je tezak u zlatu. Stvarno preporucam ak ne uzivate u ciscenju - znam da ima ljudi koji to vole, ali ak vam je smor, robot je super

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Rita37🤰
    03. Kolovoz 2021. 00:03

Hi ljetne mamice! Svima puno srece.   I cestitke ovima koje su vec rodile... Pratim vas vec neko vrijeme... Jos malo pa i kod nas u jesenjim krecu porodi... Zasad  rado citam vasa iskustva...
    🥰 

Nego imam pitanje ako neka mi zna reci vise.  Meni je gin poceo radiit ctg u 30 tj.... Imam vise godina pa pazi na sve... Uglavnom rekao je da je nalaz uredan.... Meni je to bilo prvo snimanje pa nez kako ide.... Ok prikacili mi ono dvoje na stomak.  Mala bila budna lupala oktetala se... Snimanje 20min i to je to.    E sad ja sam tokom snimanja imala u ruci kabal sa tipkom na vrhu i sestra mi je rekla da pritisnem kad osjetim pokrete bebe.... I tako sam radila....... Jel neka od vas imala snimanje na taj nacin?  Kome god sam rekla nezna o cemu pricam..... ( a tad nisam pitala zasto to jer sam mislila da tako sve snimate). Znatizelja me puca bas... Pa ako neko zna koja je razlika takvo snimanje i bez tog stiskanja....... Hvalaa unapred 

• Toncica24
    03. Kolovoz 2021. 06:03

Dosla je djevojcica 1.8.2021.🎀
    3570 i 52 cm
    Moje iskustvo poroda je jako lose i traumaticno ,netrebamo se lagati nisu sve zene iste i nije svima isto.
    Meni je puka vodenjak 31 oga oko 9 navecer .
    U ponoc 2 prsta otvorena ,napravili klistir i do 6 ujutro mojih trudova i dalje 2 prsta.
    Zatim slijedi drip do 10 sati koji me ubio ,vikala zelim epi i dobila je u 10 ujutro 5 cm otvoren.
    Ja san vec tada iskreno bila za bacit  jednostavno bol,iscrpljenost katastrofa.
    I epi draga spasila ,otvorila ona lipo do kraja i slijedi muka isusova.
    Mala je doslovno bila u zelucu mome visoko visoko znaci 16 sati trudova ona se spustila nije,neznan kako san je uspila rodit uz neku svemirsku moc i podrsku mog dragog hvala mu do neba.
    Rodila se cura u 15 i 30.
    Hvala Bogu na njoj i da je sve u redu al da cu ovdje pisat bajke da mi je bilo top nije ..
    Epiziotomija ,hemeroidi na noge jedva da mogu.
    Neznan koliko san sivana nezelin znat.
    Ona vec sisa pomalo i eto ga cure..
    Hvala na svemu ovih 9 mjeseci,ic cemo u drugu grupu sada.
    I zelim svima da rode kao sta su rodile tokom mog porodaja zene u keks ili bar u par sati.
    Sretno 👍❣

1.8. Curetak stigao 💗

Magdalena2002
    03. Kolovoz 2021. 07:10

Rita37🤰

Hi ljetne mamice! Svima puno srece. I cestitke ovima koje su vec rodile… Pratim vas vec neko vrijeme… Jos malo pa i kod nas u jesenjim krecu porodi… Zasad rado citam vasa iskustva…
    🥰

Nego imam pitanje ako neka mi zna reci vise. Meni je gin poceo radiit ctg u 30 tj…. Imam vise godina pa pazi na sve… Uglavnom rekao je da je nalaz uredan…. Meni je to bilo prvo snimanje pa nez kako ide…. Ok prikacili mi ono dvoje na stomak. Mala bila budna lupala oktetala se… Snimanje 20min i to je to.  E sad ja sam tokom snimanja imala u ruci kabal sa tipkom na vrhu i sestra mi je rekla da pritisnem kad osjetim pokrete bebe…. I tako sam radila……. Jel neka od vas imala snimanje na taj nacin? Kome god sam rekla nezna o cemu pricam….. ( a tad nisam pitala zasto to jer sam mislila da tako sve snimate). Znatizelja me puca bas… Pa ako neko zna koja je razlika takvo snimanje i bez tog stiskanja……. Hvalaa unapred

Da,da, imala sam ja kod svog Ginekologa. Znači pritisnes tipku kad osjetis pokret bebe, to se zabilježi na ctg-u. A u TA u Rijeci nema te tipkice nego sam brojis pokrete, kad završi CTG onda kažeš koliko je bilo pokreta za vrijeme dok si spojen i oni to zapisu na izlist CTG-a...

Čestitke svim mamama koje su u proteklim danima rodile svoje bebice!!!💞💞💞
    Želim vam da se što prije oporavite, stignete kući i da lijepo napredujete!😁

👨‍👩‍👧‍👧👭

Rita37🤰
    03. Kolovoz 2021. 07:28

Magdalena2002

Rita37🤰

Hi ljetne mamice! Svima puno srece. I cestitke ovima koje su vec rodile… Pratim vas vec neko vrijeme… Jos malo pa i kod nas u jesenjim krecu porodi… Zasad rado citam vasa iskustva…
    🥰

Nego imam pitanje ako neka mi zna reci vise. Meni je gin poceo radiit ctg u 30 tj…. Imam vise godina pa pazi na sve… Uglavnom rekao je da je nalaz uredan…. Meni je to bilo prvo snimanje pa nez kako ide…. Ok prikacili mi ono dvoje na stomak. Mala bila budna lupala oktetala se… Snimanje 20min i to je to. E sad ja sam tokom snimanja imala u ruci kabal sa tipkom na vrhu i sestra mi je rekla da pritisnem kad osjetim pokrete bebe…. I tako sam radila……. Jel neka od vas imala snimanje na taj nacin? Kome god sam rekla nezna o cemu pricam….. ( a tad nisam pitala zasto to jer sam mislila da tako sve snimate). Znatizelja me puca bas… Pa ako neko zna koja je razlika takvo snimanje i bez tog stiskanja……. Hvalaa unapred

Da,da, imala sam ja kod svog Ginekologa. Znači pritisnes tipku kad osjetis pokret bebe, to se zabilježi na ctg-u. A u TA u Rijeci nema te tipkice nego sam brojis pokrete, kad završi CTG onda kažeš koliko je bilo pokreta za vrijeme dok si spojen i oni to zapisu na izlist CTG-a…

Čestitke svim mamama koje su u proteklim danima rodile svoje bebice!!!💞💞💞
    Želim vam da se što prije oporavite, stignete kući i da lijepo napredujete!😁

Hvala puno na odgovoru ... Evo prva ste koja zna o cemu pricam.... Po otkucajima srca bebe mislim da je pokreta bilo i vise nego  sam ja osjetila.   Ali valda tako ide.. Ja sam koristila tipku kad ja osjetim....a ne kad cujem po otkucajima da ipak mrda.  Uglavnom bitno da je rez uredan.  Hvala. Znaci mi to da ne mislim da sam samo ja tako snimala da je to nest specijalno (pa se odmah pitam zašto drugacije nego druge) ...  Lp i sretno 😊 

sassy
    03. Kolovoz 2021. 09:06

Toncica cestitam 🎊🎊 zao mi je sto si imala tako lose iskustvo i nadam se da ces brzo zaboraviti na te lose stvari i uzivat u bebici. Najbitnije je da je proslo
    .
    Ja sam opet sinoc dobila proljev i cijelu noc isla u wc, sad imam kontrolu i iskreno ne znam kako cu ici u ovakvom stanju 😂😂 najgore mi je sto me uz to prate bas jaki bolovi al dobro ce mi doci da se savjetujem s dr. Inace zanima me i stanje jer me zadnjih par dana sarafe vise bolovi.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    03. Kolovoz 2021. 09:21

Tončica čestitam! Zato se i zovu porođajne muke, nije to tek tako roditi. Još kad je tako visoko baš su to muke. Želim ti brz oporavak i mirnu bebicu tako da ovo iskustvo poroda ostane najteži dio priče. Sad se probaj odmorit i odmarat što više možeš!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.