Pozdrav dame moje, evo čitam vas već dugo na različitim temama, ali evo prvi puta pišem. 17.10. nakon kašnjenja m jedan dan pojavio se plus kao kuća, nakon doslovno 20 sekundi. Ginekologica me naručila tek 10.11., kaže da će se tada sve lijepo vidjeti da nema potrebe ranije, mislim se bi li ipak otišla ranije privatno...ovo mi je prva trudnoća pa sam baš uzbuđena.
Od simptoma imam grčeve kao da ću dobiti m i turbo osjetljive i bolne grudi (ne mogu podnijet grudnjak na sebi trenutno, ovo je prvi put da sam sretna što nemam velike sise, pa mogu malo i bez njega ).
Jučer sam išla vaditi betu na 4t3d i iznosila je 2054, panirala sam još sutra da vidim jel ide ok? Jeste vi vadile betu?
Pozdrav cure!Želim vam svima školsku urednu trudnocu.
Ja sam s proljetnih ali mi upalo u okochocolina vidim na tickeru imas bebu od 7 mj .Isto i ja!! Ja još nisam došla k sebi zbog ove tako brze trudnoće….dojis li?
Nazalost ne dojim, nisam ga nikad ni dojila. Rodila sam ga na carski zato sto je procijenjen da ce biti velik iako su trudovi krenili prirodno, pa su mi mjerili zdjelicu na dan poroda. Jos i sam i niska 😅 Rodila sam ga ujutro u 9 i 25, a dobila u ruke tek iduci dan oko 2h popodne. Nitko mi nije niti objasnio dojenje, mlijeka nije jos bilo, sama sam pokusavala al nisam znala. Tek drugu dan su mi pokazale sestre al on je sisu uzasno odbacivao. Onda sam se izdajala. Kuci kad smo dosli sam pokusavala al to je bio uzas. Doslovno me gurao od sebe. Patronazna je pokudavala pomoc al je rekla da je on vec naucen na bocicu. Tako da sam odustala. Izdajala se dok je mlijeka bilo i presli onda na Novalac.
Jedino pozitivno sta sve stvari za bebu imamo, jedino jos jedan krevetic ce nam trebat hahahhaha 🤣
Vec vidim kako ce me ljudi gledat u stilu "Kud prije, pa al nedavno nije rodila" i sl. 🙄
matea1989 betu sam vadila u prvoj trudnoci cisto da budem mirna. I uredno se duplala. Znam da mi je bila oko 500, pa onda oko 1000. A bila sam trudna neka 4ipo tjedna. Sad je necu vaditi jer mislim da je sve ok, malo sam opustenija sta se tice ove druge trudnoce. Pricekat cu pregled.
Pozdrav svima, pratim forum već godinu dana i priključujem se po drugi put u ljetne bebe , ali ovaj put u nadi da ćemo i dočekati svoju ljetnu bebu što želim i svima vama.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Dobrodošle nove cure!
Matea dobro ti je doktorica rekla ako odeš prije samo se možeš dodatno brinuti, ovako će 10og kucat srce i bit će sve baš kako treba!
Nisam prvi put radila betu a nisam ni sad. Strpljivo čekam pregled. Nisam se još ni naručila, čekam tamo kraj tjedna pa ću zvati. Dosta sam smirenija ovaj put. Maravno Matea ako imaš tegobe ili posao koji odmah zahtjeva pregled ajde odma kod dr.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure!Želim vam svima školsku urednu trudnocu.
Ja sam s proljetnih ali mi upalo u okochocolina vidim na tickeru imas bebu od 7 mj .Isto i ja!! Ja još nisam došla k sebi zbog ove tako brze trudnoće….dojis li?
Nazalost ne dojim, nisam ga nikad ni dojila. Rodila sam ga na carski zato sto je procijenjen da ce biti velik iako su trudovi krenili prirodno, pa su mi mjerili zdjelicu na dan poroda. Jos i sam i niska 😅 Rodila sam ga ujutro u 9 i 25, a dobila u ruke tek iduci dan oko 2h popodne. Nitko mi nije niti objasnio dojenje, mlijeka nije jos bilo, sama sam pokusavala al nisam znala. Tek drugu dan su mi pokazale sestre al on je sisu uzasno odbacivao. Onda sam se izdajala. Kuci kad smo dosli sam pokusavala al to je bio uzas. Doslovno me gurao od sebe. Patronazna je pokudavala pomoc al je rekla da je on vec naucen na bocicu. Tako da sam odustala. Izdajala se dok je mlijeka bilo i presli onda na Novalac.
Jedino pozitivno sta sve stvari za bebu imamo, jedino jos jedan krevetic ce nam trebat hahahhaha 🤣
Vec vidim kako ce me ljudi gledat u stilu "Kud prije, pa al nedavno nije rodila" i sl. 🙄
Sva sreća pa ti neće drugi odgajat djecu 😀😀😂 briga tr šta drugi misle... Po drugima ako nemaš djece trebala si ih omat već 5 a ako imaš onda si požurila 😂😂
url=https://lilypie.com]
Ma nemam posebnih tegoba sačekati ću, ali bi betu svakako voljela ponoviti eto za svaki slučaj. Jedino me muči što imamo doma kućnu macu koja baš nikad nije izišla iz stana osim na balkon, pa bi se trebala testirati na toxoplazmozu, valjda sam do sad već bila u doticaju s njom....
A što se tiče posla, uredski je posao, je stresan, ali izdržati ću još tri tjedna do pregleda pa ćemo vidit.
Dobro došle nove cure...polako nam raste broj bas fino 😊😊
Ja imam u petak prvi pregled mozda jesti malo rano ali moram zbog posla...ne smijem raditi a trebam im donijeti potvrdu o trudnoći...😊
Betu nisam vadila a i ne mislim osim ako oni kažu da trebam tako da samo opusteno i kod nas 😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I da simptomi kao da su se umirli...nema grceva ni zgaravice..super se osjećam 😊 cicke sve veće ali nisu bolne 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji