Mirjam čekamo dobre vijesti!
Lena totalno te razumijem, ja isto tako sve čekam i čekam, ne mogu odredit baš kad sam a tila bi doć kad sve bude jasno.
Simptomi prije M du mi bile napuhnute al opet mekane grudi, a onda je počelo bockanje u jajnicima, bol u donjem dijelu leđa al sve nešto utiho.
Jutros mi je bila mučnina, osjećaj da je želudac pun kiseline, al je brzo prošlo. Napuhnuta sam, osim što sam deblja ć, tako da je moj trbuh kao da sam 4mj trudna. I da obukla sam trudničke hlače jer me sve steže od napuhnutosti.
url=https://lilypie.com]
E da i jedan zanimljiv simptom, kad mi se piški osjećam kao da sam dole mokra (a nisam) i tada mpram u wc. S ovim se prvi put susrećem!
Evo me 😄
Sve je uredno, na pravom mjestu, vidljiva gestacijska i zumanjcana vrecica, za sve ostalo je prerano 🥰 Srce ko 🏠
Idući tjedan ultrazvuk i trebala bi vidjeti otkucaj srca pa cu pricekat jos malo i tad reci mami ❤️
Evo me 😄
Sve je uredno, na pravom mjestu, vidljiva gestacijska i zumanjcana vrecica, za sve ostalo je prerano 🥰 Srce ko 🏠
Idući tjedan ultrazvuk i trebala bi vidjeti otkucaj srca pa cu pricekat jos malo i tad reci mami ❤️
Koliko je onda tjedana?
Jooooj bas mi je drago zbog tebeee 😍😍😍 ❤
Neka sve nastavi ovako uredno 😊😊🤭🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Evo me 😄
Awwww predivno!!!! Preeedobro!! Ti si nam mislim prva iz grupe koja je išla na pregled.. Ajmo daljeee🤩❤️
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Mirjam2 super, sve je tu sta treba biti za ove nase male tjedne 🤭🤩
Ja cu u cetvrtak znat kad mi je pregled jer ce me zava zapisati u svog gin. posto ona tada ima pregled.
Ja se taman vratila od van sa svojom pasicom, skoro nas napao neki pas lutalica. Trcala sam do kuce, a on je rezao na nju i pokusavao je naskakivat. Nekako mu uspijemo pobjec, udjem u kucu i bacim pogled kroz prozor, a on u dvoristu 😱 Dvoriste nam nije ogradjeno al je kuca zavucena skroz. I on je uspio moju pasicu nanjusit. Srecom odustao je i otisao. Jos sam sva zadihana, vec sam se vidila u crnoj kronici 😖
Tonka, okolnosti me natjerale, inace bi imala pregled isto ko i ti 2.11. Al sta je tu je😄Jos sutra razgovor sa seficom 🙈
Chocolina, ovo sta si ispricala ko iz noćne more, grozno 😦 Dobro ste se izvukle. Mozda nije lose imat neki sprej sa sobom ubuduce.
Bravo Mirjam, neka je sve u redu. Što je pokazao UZV jesi li 5+3 ili manje? Da da ti si prva što je na pregledu bila!
Chocolina mora da imaš zgodnu pasicu 😀 šala mala, mogu mislit paniku i bijeg...
Ajme nista mi ne govorite, muzu mi to smijesno a mene jos grlo boli kolko sam se zadihala 😑
Morat cu nabavit kakav sprej jer ovde di zivim je skoro pa selo, a zapravo grad 🙄
Morat cemo onda uskoro slozit neku listu termina/pregleda 🤩
Pozdrav cure!Želim vam svima školsku urednu trudnocu.
Ja sam s proljetnih ali mi upalo u okochocolina vidim na tickeru imas bebu od 7 mj .Isto i ja!! Ja još nisam došla k sebi zbog ove tako brze trudnoće....dojis li?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji