Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    matea1989
    21. Listopad 2020. 11:43

Što se tiče simptoma moji su glavni osjetljive grudi, probadanje u jajnicima, piškenje svako malo i evo sad sam preko pauze prešetala cca možda kilometar i uspuhala se, inače sam u boljoj kondiciji  šta se tiče hrane još uvijek sve mogu jesti, jedino mi neka hrana ima intenzivniji miris
    Upravo mi došla i ponovljena beta, preko 4000 je tako da se lijepo uduplala 
    Nadam se da će nam svima ovo biti što ljepše i bezbrižnije razdoblje, sa što manje tegoba pa da na ljeto krenemo u nove borbe s malim zvjerkicama  

chocolina
    21. Listopad 2020. 12:33

Meni su sise uzasno teske, i ovako mi ostalo od proslog poroda 5kg viska, a sta ce sad bit uzasno me strah 😅😅😅 Tjesim se da cu dogodine u ovo vrijeme biti olicenje elegancije s obzirom na dvoje nale djecice 😅😅😅

• miaaa1
    21. Listopad 2020. 15:27

Ja od simptoma imam samo zgaravicu na sve zivo. Cak i na prazan zeludac kad se probudim ujutro 🤣

Mallla
    22. Listopad 2020. 09:20

Jutro cure!
    Upravo sam dogovorila pregled za 4.11. U 15h! Sad odbrojavam do tada.... Jedva čekam 😀
    Kako ste vi jutros? 

url=https://lilypie.com]

22. Listopad 2020. 09:31

Mallla

Jutro cure!
    Upravo sam dogovorila pregled za 4.11. U 15h! Sad odbrojavam do tada…. Jedva čekam 😀
    Kako ste vi jutros?

Jeeeej, bas lijepo, brojimo s tobom 🎉❤️
    Ja sam primijetila da loše spavam, odnosno spavam samo na trbuhu i otkad su sise toliko bolne i osjetljive postale samo se vratim 😒 Da toliko male sise toliko osjetljive i bolne mogu bit nisam nikad mislila 🤣

22. Listopad 2020. 09:32

Vrtim*

• Lena25
    22. Listopad 2020. 09:38

Moje malene isto uzasno osjetljive i bole jako, nekad ih nisam ni osjecala da ih imam, sad cim skinem grudnjak jedva setam 😂😂 Stvarno ko bi reako da male grudi tako mogu boliti... Ja nemam i dalje nikakvih ekstra simptoma...vec mi je i cudno 😬
    Mallla brojimo blizuuu 😊😊

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Monika1011
    22. Listopad 2020. 09:53

Pozdrav cure.. ja otkrila tek prije dva dana plusić.. prvi pregled bi trebao biti 09.11. ..  nadam se samo da će biti sve ok do tada.. i da i moja beba bude ljetna beba

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

Lena25

Moje malene isto uzasno osjetljive i bole jako, nekad ih nisam ni osjecala da ih imam, sad cim skinem grudnjak jedva setam 😂😂 Stvarno ko bi reako da male grudi tako mogu boliti… Ja nemam i dalje nikakvih ekstra simptoma…vec mi je i cudno 😬
    Mallla brojimo blizuuu 😊😊

Aj reci.. Meni su i najmanje veličine grudnjaka prevelike sad se čak i košarica popuni pa imaju šta nosit 🤣 Čini se da neću morati kupovati veće grudnjake 🤣

Monika1011

Pozdrav cure.. ja otkrila tek prije dva dana plusić.. prvi pregled bi trebao biti 09.11. .. nadam se samo da će biti sve ok do tada.. i da i moja beba bude ljetna beba

Čestitam i dobrodošla ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.