Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chocolina
    20. Listopad 2020. 23:18

Ja maaalko vise prizeljkujem deckica al nemam nista ni protiv cure. Preznatizeljna sam osoba inace tako da bi se tesko suzdrzala da ne pitam 🤭🤭🤭

• Lena25
    21. Listopad 2020. 08:40

Muz kaze da bi on da ne saznamo do poroda, a ja mislim da to nebih mogla izdrzati 😅😅 Ali se mislim ako saznamo da to zadrzimo za sebe pa da drugima bude iznenadenje 🙈

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

21. Listopad 2020. 08:48

Ja moram znati spol, znatiželja bi me ubila 🙈 Muz bas jako zeli curicu, a meni svejedno 😄

21. Listopad 2020. 09:34

Luckyy42

Cestitam svim novim curama😊❤️
    Ja isto nekak nema sanse da izdrzim do poroda da ne znam koje go spola je😬
    Znam da cim saznam odlazim u ducan po robicu, dudice, sigurno😂
    Da vas obavjestim, ja sam pocela uzimati Folio forte phase 1 tabletice, folna kiselina, vitamin D3 i B12 su unutra😊

Daaa, ja vec skicam robicu i sve nepotrebne pizdarije 🤣🤣❤️ Ipak je prva beba 😄
    Ja isto uzimam folio forte za prvu fazu, a za drugu sam vec kupila femibion. 

chocolina
    21. Listopad 2020. 10:08

Ja uzimam folnu od solgara, tako sam i u prvoj trudnoci. Sta se tice opreme za bebaca ako bude muskic imam sve, al cu morat samo nabavit kratki rukav jer je prvi maleni bio proljetna beba. A ako bude cura imam sve jer mi zava ima ljetnu curicu. I onda nas ceka kupovina jos jednog krevetica, i kupnja kisobran kolica za starijeg jer ce druga bebica u njegova kolica 😊 

21. Listopad 2020. 10:15

Luckyy42

Mirjam2daa ja bi to sve sad kupila, sve je tak maleno i preslatko🥰🥰😊
    Ja sam razmisljala za drugu fazu isto Folio forte uzet, kakva je razlika? Sta je najbolje?

Ja nisam racunala da cu ostat trudna iz prve pa sam uzela taj folio tek toliko da pocnem nesto pit od planiranja zaceca. Femibion je malo skuplji, kao ima vise vitamina i minerala.
    Chocolina, slatke brige 🥰 

matea1989
    21. Listopad 2020. 10:40

Ja pijem folacin od Solgara ima 3 mjeseca jer smo planirali trudnoću i magnezij direkt, onda sam mislila preći na Centravit prenatal + omega u 12tt (ima visoku dozu folacina, a njihova omega ima najbolji omjer za trudnice, tako mi bar rekoše farmaceuti koje znam)

21. Listopad 2020. 10:52

Uf mene muci niski tlak opcenito tak da mi je sve crno svaki put kad ustanem. Isto moram na wc stalno, leđa me jos uvijek nekako bole i sise osjetljive. 

Mallla
    21. Listopad 2020. 11:20

Ja uzimam elevit pronatal, s tim da doručkujem chia sjemenke koje su bogate Omegom3. Bitno da mi ne dižu želudac 😀
    Što se kupnje tiče morat ću uzet madrac, autosjedalicu i kolica. Madrac koristi starija cura, autosjedalica mi je prestara i 2 bebe su je razdrndale, a kolica želim nova i lagana jer su moja leđa slaba za teglit 15kg kolica! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Listopad 2020. 11:21

Simptomi velike grudi, gasim se u 22h, bockanja u jajnicima i piškanje su mi glavni. E da i jako mi paše kisela hrana kao sarme i mandarine 😂😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.