Pozdrav cure.. ja otkrila tek prije dva dana plusić.. prvi pregled bi trebao biti 09.11. .. nadam se samo da će biti sve ok do tada.. i da i moja beba bude ljetna beba
Čestitam i dobrodošla ❤️❤️
Hvala tiii
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Bok cure!
Evo da se i ja pridružim. U prvom mjesecu ove godine, prva trudnoća, sve uspjelo iz prve. Sreća i veselje do neba. I onda lagano krvarenje u 6 tjednu, terapija duphastonom, no nije bilo pomoći i u 10tt spontani. Kiretažu srećom nisam trebala, pa nam je doktorica rekla već nakon prvog pregleda da možemo ponovno pokušati.
Sad prije par dana napokon opet plusić, zadnja m je bila 15.09. Inače sam uvijek imala uredne cikluse 29 - 30 dana, pa aplikacija kaže da je predviđeni termin 21.06.2021.
Od simptoma me jedino bole cicke, stalno mi se spava, piški, i imam potrebu jesti češće nego prije, tu i tamo me lagano uhvate grčevi kao pred men., ali ništa strašno.
Ono što mene muči jest, što sam zbog prethodnog iskustva odmah nazvala svoju gin. da pitam za savjet i naručim se za pregled. Ona mi je rekla da nema potrebe da pijem ništa dodatno osim folne ( folnu sam pila ovako i onako posljednjih 4 mjeseca) i prenatalnih vitamina, i da puno odmaram, a za pregled me naručila tek 16.11. Što je meni nekako predugo, po mom izračunu to je sa 9tt. Problem je i u tome što sam prije dva mjeseca radila urinokulturu i otkrivena mi je e. coli. Obzirom da jesam planirala trudnoću, doktorica mi je prepisala Zinnat 500mg, koji bi trebao biti siguran i za trudnice. Ja sam terapiju završila prije predviđenog datuma sljedeće men. koja je trebala biti 15.10, i sad čekam nove nalaze.
Može li molim Vas savjet, iskustva i isprike na podužem postu
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Dobro došle nove cure!
Barbi probaj mislit pozitivno! Odmaraj, pij tekućine, zakiseljavaj mokraću da ubiješ beštiju. Tada kada dođeš bit će sve na svom mjestu za pregled. Osim ako osjetiš neke tegobe pa ćeš požurit prije. Ovako stvarno nema potrebe da žuriš na pregled. Na žalost spontani nisi mogla spriječiti. Želim ti svu sreću i da uz nas ovdje uspješno kratiš dane do pregleda!
url=https://lilypie.com]
Dobrodosle nove cure 🤗
Zelim vam svima skolsku trudnocu i da na ljeto se mazite sa svojim bebicama 🤗🤗🤗
Dobro došle nove cure 😁 bas fino sve nas je više 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dobro došle nove curke!! 🤰🥰🥰
Uhhh ja sam počela povraćati, mučnine imam cijeli dan, samo mi se spava.. Baš jedva izdržim na poslu, ne mogu baš pojest cijeli ručak , trebam zraka. .. Kolega je danas provalio: "Ja mislim da je Tonka trudna! Termin je tamo negdje 6 mj..." Ja umrla od smijeha.. 😂😂 Kao inače pazi da ne jede slatko, sad pojede, u svom je svijetu... I sad se njih par tamo iz tima stvarno šale na moj račun i pitaju kad sam mislila reći. A ja se samo smijem i kažem: paaa iza pregleda 😂😂 šefica se smješkala i šutila!!
Drago mi je da nas ima sve više.. 🥰🥰🥰
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Tonka 😂😂😂 odlična! Nanjušio te skroz kolega 🤪😀 baš dobro!
Haha tonka, kako su te provalili 🤣🤣 A ne mozes protiv sebe... Ko sutra sve ima pregled? Javite nam sve ovdje obavezno kako je proslo... ❤️
A da mi stvorimo popis pregleda... Što kažete? S vremenom će se pretvoriti u popis termina?? Jeste za?
Sortiraj odgovore
Najstariji