Matea mislim da ne moraš brinuti za Macu, ako je već imaš pd prije jer je vjerojatnije da si bila u doticaju. Možeš izbjegavat čistit macinu kakicu, to nek radi izabranik 😀
Ana.b eto pratimo se i simptomima. Ja se osjećam odlično, isto sise velike al ne bole. Neka tako i nastavi!
url=https://lilypie.com]
Dobrodosle nove cure 🥰🥰
Mallla, da tocno mi mjeri ticker 5+4 danas ko sto je i ona rekla 🙂
Ja sam danas rekla na poslu i svi se vesele i drago im je. Danas mi je zadnji dan ujedno 🙂
Matea mislim da ne moraš brinuti za Macu, ako je već imaš pd prije jer je vjerojatnije da si bila u doticaju. Možeš izbjegavat čistit macinu kakicu, to nek radi izabranik 😀
Ana.b eto pratimo se i simptomima. Ja se osjećam odlično, isto sise velike al ne bole. Neka tako i nastavi!
Da bas to nek samo tako bude do kraja 😊 jel imas vec neki osjećaj sta bi moglo biti ? Curica ili dečkić? Ja bas imam neki osjećaj da je dečkić 😁😁😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Super Mirjam. E a jel da je odlično kad na poslu budu pozitivne reakcije. U 1T sam na poslu doživjela hladan tuš, a ovaj put iskreno veselje od kolega, to me je samo motiviralo da se još bolje trudim na poslu 😀
Ana.b priželjkujem dečka, imam curicu, znaš ono voljela bih različito... A moj M priželjkuje opet curu. Ako ću gledat početak ove T i prošle razlika je očigledna za sad.... One babske fore, s njom sam bila prištava i natečena u licu... A sad sam si baš fina...
Ja sam se narucila za 2.11, sad mi se tako cini predaleko to, ko ce iscekati 🙈 Mi nismo jos nikome rekli, nadam se da me nece mucnine uhvatiti na poslu i da nece biti sumnjivo, mada mi je sve teze sjediti, traperice me pristicu, meni je trbuh napuhan od sredine, kao da sam neku lopticu pojela.. Zelimo sacekati ultrazvuk da kazemo najblizima 🤭
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Super Mirjam. E a jel da je odlično kad na poslu budu pozitivne reakcije. U 1T sam na poslu doživjela hladan tuš, a ovaj put iskreno veselje od kolega, to me je samo motiviralo da se još bolje trudim na poslu 😀
Ana.b priželjkujem dečka, imam curicu, znaš ono voljela bih različito… A moj M priželjkuje opet curu. Ako ću gledat početak ove T i prošle razlika je očigledna za sad…. One babske fore, s njom sam bila prištava i natečena u licu… A sad sam si baš fina…
E bas zbog toga ...prvo sam imala osjećaj da je muško...a I lice mi je bas lijepo, kosa sjajna koža mekana hahhaha tako da još više sumnjam da je muskic 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Awww veselim se svakom pregledu ko da je moj 🥰 Dakle ana.b. nam je sljedeća sad u petak ako se varam?
Ja moram jos ovaj tjedan na vađenje krvi.
Da, mallla pao mi je kamen sa srca cim sam rekla sefici. Al nitko nije ni posumnjao 😄
Awww veselim se svakom pregledu ko da je moj 🥰 Dakle ana.b.nam je sljedeća sad u petak ako se varam?
Ja moram jos ovaj tjedan na vađenje krvi.
Da, mallla pao mi je kamen sa srca cim sam rekla sefici. Al nitko nije ni posumnjao 😄
Daa u petak 🥰🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
E da cure jel sve želite znati spol ili ima koja da će ostaviti iznenađenje na porodu? Ja nisam dovoljno strpljiva za čekati porod da doznam spol.... 😀
Ja nebih mogla cekati do poroda 😅 tako da cim budu vidjeli zelim znati 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji