Da je veca beba na moju konstituciju ne znam kako bi prosla...i ovako ne bi prosla bez totalnog pucanja i rezanja...😅 Hehe, da, ime je jako popularno, ali nama je predivno.❤
Kiflica divna jee tvoja Mia i ti si to super odradila. Želim ti što brži oporavak 💪💪🤞🤞🤞 a za dojenje ne brini i ne opterećuj se. Evo ja bez problema dojim drugo dijete, super napreduje ali mi došlo da sve prekinem i dam joj adaprirano. Non stop je na sisi, počeli grčevi, nisam spavala, umorna sam.
Tako da, dojila ili ne, uvijek ima izazova 😭
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Kiflice preslatka ti ta mala Kiflica 🤭😍
.
Meni je danas totalni kaos dan, od jutros sam u suzama, ne znam više što bi sa sobom.
Inače ne doživljavam nikoga ali danas mi je baš baš koma. Ne znam jel postoji neka pred porodjajna kriza ili navala hormona ne znam ali ja se ne mogu suzdržati na trenutak.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kiflica mala Mia je predivna 😍🥰🥰
Uh bas sam mislila da ti nećeš popucati ili bar ne toliko jer si koliko znam bila najredovitija u masazi medice i dobro si je bila rastegnula...brz oporavak ti želim 😘😘
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I mene si Kiflice iznenadila kad si napisala za te savove silne. Jos beba nije velika sad da kazes da je do toga a bas si je masirala i uspjela razvuci kako kazes. Izgleda da nema pravila.
.
Jedan offtopic - tek neki dan sam probala Hanuta Cookies verziju, ja sam zaludjena, preukusna je pa ako ima ljubitelja slatkisa jos tu (kojima nisu zabranjeni) probajte ako niste
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
.
Meni je danas totalni kaos dan, od jutros sam u suzama, ne znam više što bi sa sobom.
Inače ne doživljavam nikoga ali danas mi je baš baš koma. Ne znam jel postoji neka pred porodjajna kriza ili navala hormona ne znam ali ja se ne mogu suzdržati na trenutak.
mara5 saljem zagrljaje ❤️ Dodju tako ti dani kada bi covjek plakao bez razloga al vjerujem da je to navala hormona i slobodno se isplaci. Meni dodje ponekad tako pa me muz cudno gleda - kao sta nije u redu, a moj odg sve je u redu samo me pusti da se isplacem 😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
.
Prijateljice po terminu. To je sve normalno. Samo razmisljaj pozitivno da je uskoro sve to iza nas i da nam dolaze nasi mali prascici koji nas zezaju i nikako vanka. Sad je samo pitanje dana kad cemo krenuti na porod. Zato hajde jos malo. Drzim fige da te krenee pa cak i danas🥰 . Ja odoh na pregled u 2 je. Nadam se par 2 prsta otvorenaaaa. Saljem puno pozitiveee i da ne budes depresivna i tuznaa. Jos jako jako malo. Drzi se😘😊
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Kiflice drago mi je zbog pozitivnog iskustva, a rane dolje budu za tjedan dana vec puuuuuno bolje..😍 svakako nek muz kupi kremu za hemeroide i redovito mazi.. ja ih dobila, a evo sutra su dva tjedna vec i gotovo da ih ni nemam vise, brzo to prođe 🥰
Maro razumijem te, a vjerujem i ostale cure.. sjebano je to, al opet i s druge strane normalno🙄🤔😩 bude bolje ❤
Jao Mara5 tocno znam kako se osjecas meni je danas kad mi je dragi isao na posao doslo da placem od muke jer ga nema par dana pa mi bas nije svejedno doduse pokret poroda vraca se doma svakako al nije to to kad sam ja sama do ko zna kad 😭
Jeje pisala si Kiflice samo ja to bas uredno zaboravila 🙈
Nista se ti ne sekiraj oko dojenja islo ne islo adaptirano mlijeko zato postoji.
Evo mi smo dosli isto s pregleda doma ja sam bila kod zamjene jer je moja na GO i kaze ovako otvorena za mozda jedan prst al da mozda i ne jer ona ima tanke prste 🤣
Sumnja na manjak plodne vode al mozda i ne mozda se samo bebac tako namjestio pa se tako cini 🤷🏻♀️
Procjenju je ga da je manja beba iako moja nije apsolutno nista do sad komentirala i da je kilaza njegova na 2700 al opet to je samo procjena necemo se previse za slamke lovit
Od sad na dalje se vodim u bolnici a sta se tice moje upale ne moze mi vise pripisivat nikakve vaginalete posto sam to malo otvorena da ne bi bilo kakve stete. Malo me pocistila kako bi meni bilo lakse ali to je toooo govori mi kako ce to plodna voda sve isprat van 🤣🤣
Prognoza vremena gotova 😘
Joj kiflo, mene je strah tog tiskanja. tj strah me da necu znat kako pravilno tiskat. ja stalno mislim da to ide sa pelvicnim misicima da onako guras dole i naprezes se, i onda smo uzeli taj porodjajni tecaj, i zena je pocela objasnjavat kako tiskas pocevsi od abdominalnih misica da pomognes maternici pa prema dole. Mene svjetski zbunilo
Ja isto tako uopce ne znam kako treba pravilno tiskati nadam se da ce mi objasniti kada vrijeme dode 🙈
Sta se tice informacija necu se uopce sekirat jer te njihove procjene su mi sve smijesne pogotovo kad citam koliko su na kraju fulali 🤣
Nek je moj malecki zdrav i zivahan kako je i u trbuhu i drugo nam ne treba velicina ce vec doc na svoje 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji