Tiskanje - ja vjezbala down ili j breathing u tiskanju s laganim ispustanjem daha u tisku.
A oni mi govorili- uzmi zrak, zadrzi i zgrci trbuh kao da trbusnjak radis, ruke sa strane kao da veslam na ruckama, tiskat kao da kakam...
Al slabi su mi ti trbusnjaci bili.
Jos sam se zezala između trudova na izgonu da cu sad naucit trbusnjake raditi.😁
Sta mi sve zene moramo dozivjet i prezivjet. Biti musko iz ove perspektive izgleda skroz lagano :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Hvala cure! 😘🤗 Vi ste super podrška.
.
Kiflice super mi je tvoj stav, drago mi je da ste dobro a ostalo će proći.
.
Posjete, njegovi će sigurno doći prvi dan odmah i pobrinuti se za ručak i sve s tim nemam problem. Ostatak tjedna će kuhat njegovi da se ja maksimalno odmorim a muž će biti dostavljač. (ne zna baš kuhat, osim ispeći meso😅)
.
Nakon tjedan dana on se vraća na posao, a moja mama treba doputovati, onda ona preuzima kuhanje i još ovako nešto ako budem trebala a muž ne zna.
.
Možda zvuči razmaženo, ali ja si stvarno želim uzet najmanje dva tjedna potpunog odmora. Ukoliko bude potrebno i više.
.
Doći će još i njegova sestra sigurno i moja kuma i to je to, ostali će čekati.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure da se i ja javim. Naša Mia je došla danas živa i zdrava hvala Bogu. Teška je 3340g i 49 cm 🥰 predivna je, puno kosice ima 😍🙏
Mia 🥰 termin 27.7.
Kiflice jesu ti uzeli bili bebu na neko vrijeme da se ti odmoris ili je uz tebe bila od samog poroda u sobi nakon 🤔
Ugl na redovnom pregledu bila otvorena 5 cm bez trudova i doktorica me odmah u rađaonu poslala. Pripreme i šetnja u trajale cca 3h. Tu su počeli jači trudovi ali nisam osjetila baš jer sam uglavnom šetala. U rađaonu ušla u pola 2, dobila drip i u 15.15h došla Mia. Popucala sam gore nego sa prvim djetetom, jer problem je bio opet to tiskanje, neće pa neće 😥 Dugo sam šivana, čak mislim da je doktorica spominjala i debelo crijevo 😥😥😥😥
Mazili smo se cca sat vremena, vukla je cicu, pajkila na meni, ma predivno. E onda mi je došla slabost i jedva došla do sobe, iz kreveta ne smijem sama da ne padnem, iz mene curi ajme 🥵 ali najgore je nadam se prošlo.
Mia 🥰 termin 27.7.
Ugl na redovnom pregledu bila otvorena 5 cm bez trudova i doktorica me odmah u rađaonu poslala. Pripreme i šetnja u trajale cca 3h. Tu su počeli jači trudovi ali nisam osjetila baš jer sam uglavnom šetala. U rađaonu ušla u pola 2, dobila drip i u 15.15h došla Mia. Popucala sam gore nego sa prvim djetetom, jer problem je bio opet to tiskanje, neće pa neće 😥 Dugo sam šivana, čak mislim da je doktorica spominjala i debelo crijevo 😥😥😥😥
Mazili smo se cca sat vremena, vukla je cicu, pajkila na meni, ma predivno. E onda mi je došla slabost i jedva došla do sobe, iz kreveta ne smijem sama da ne padnem, iz mene curi ajme 🥵 ali najgore je nadam se prošlo.
Ajme bas mi je zao sta je tako ispalo
Kako si mjenjas uloske ako se brizna ne mozes ustati jel ti dolaze kad god ih zovnes 🤔
Nadam se da ces se brzo oporavit da se osovis na svoje noge i da si samostalnija 🥰
Ivančice čestitam i dobro došla Mia...ovo ljeto imamo puno Mia ❤ Ona mam je sekica po dužini i kilaži! Tebi želim brz oporavak, bolit ce to sam sigurna pogotovo ako je debelo crijevo u pitanju al p4oci ce i to...pazite se i mazite se!
Tweetyca ja prvi put to odradila štreberski, drugi put me iskreno srwmota bilo što umjesto da bradu stavim na prsa ja sam glavu izvrcala ko u egzorcizmu 🤣🤣
Mara odmorit ces sigurno, nisi razmazena iz moje perspektive.Najbolja mi je odluka bila da mi mama bude kod mene 2 tjedna, znaci ja sam 2 tjedna odmarala, bilq zaduzena za hranit i presvuc bebu to je to bilo od mene!
url=https://lilypie.com]
Ajme bas mi je zao sta je tako ispalo
Kako si mjenjas uloske ako se brizna ne mozes ustati jel ti dolaze kad god ih zovnes 🤔
Nadam se da ces se brzo oporavit da se osovis na svoje noge i da si samostalnija 🥰
Nema mjenjanja dok ne dođu po nju da se otušira i presvuce, pr3tpostavljam da su tek ili ce tek doci po nju. Iza poroda se minimalno 2h leži u plahtama da curi krv...ja sam se cak i pomokrila a nisam uopce svijesna bila...to prvo vrijeme i kazu da ne brinemo o uloscima vec da odmaramo pa nek curi di i kako god.
url=https://lilypie.com]
Cure da se i ja javim. Naša Mia je došla danas živa i zdrava hvala Bogu. Teška je 3340g i 49 cm 🥰 predivna je, puno kosice ima 😍🙏
Cestitke i zelim ti brz oporavak !
1.8. Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji