Celuloza Čestitam na maloj mrvi. Najvažnije da je svevu redu. Malac će vani napredovati samo tako 😊
url=https://lilypie.com]
Jel boli taj pregled plodne vodee?😅
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Mene nije boljelo. Nešto su mi gurnuli dolje i pod svjetlom gledaju kakve je boje tj. da li je bistra, mliječna, mutna...
Nisam baš sigurna u postupak 🙄
Mia 🥰 termin 27.7.
Mene nije boljelo. Nešto su mi gurnuli dolje i pod svjetlom gledaju kakve je boje tj. da li je bistra, mliječna, mutna…
Nisam baš sigurna u postupak 🙄
Onda super,hvalaa ti😊
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Čestitke novim mamama i bebicama 🤱🤱čekamo vas na novoj temi🥰 i naravno bodrimo preostale trudnice dok nam se ne pridruže...
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ne boli!
Hvalaaaa 😊
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Di mi je Mara5 ? Prijateljicaaa po terminu.😊 Da nije kod tebe na pregledu ipak nesto krenulooo🥰 Cekam da javis
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Di mi je Mara5? Prijateljicaaa po terminu.😊Da nije kod tebe na pregledu ipak nesto krenulooo🥰 Cekam da javis
Je malo sutra! 😅 Od trudova ni t. Otvorenost i dalje 1 prst... Znači ništa od terminske bebe 😂 ali ajd tata nam je ionak rekao da će biti mali lav i da ću roditi u petak, pa si dajem još sutra šansu 🤪
🙅♀️30, 🙋♂️29
Di mi je Mara5? Prijateljicaaa po terminu.😊Da nije kod tebe na pregledu ipak nesto krenulooo🥰 Cekam da javis
Je malo sutra! 😅 Od trudova ni t. Otvorenost i dalje 1 prst… Znači ništa od terminske bebe 😂 ali ajd tata nam je ionak rekao da će biti mali lav i da ću roditi u petak, pa si dajem još sutra šansu 🤪
Ajme bas se nedaju😅 ja se nadam do vikenda,pa eto drzim ti fige da se sto prije pokrene i kod tebee 😊
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Sortiraj odgovore
Najstariji