Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivančica_Maslačak
    23. Srpanj 2021. 21:07

Hvala svima od ❤
    Sestra mi je jako puno pomogla, da se smjestim i postavim uložak kako treba, izbrisala me poslije poroda itd.. Još me nisu vodili na tuširanje ali možda i bolje da pričekam jutro da nadođem. 
    Uglavnom je sve ok. Svi su ljubazni i naprave što god tražiš 😊

Mia 🥰 termin 27.7.

Bojana2017
    23. Srpanj 2021. 21:43

Čestitke Ivančica, i žao mi je da si tako popucala, ali proći će. Želim ti da te što manje boli i da se što prije oporaviš 🙏🤞
    Mara u pravu si što sebi organizuješ tako da možeš odmoriti. Tako i treba 😊
    Meni je žao što nisam više odmarala sad dok mi je mama tu, a uvijek idem da uradim nešto ili da iskoristim vrijeme za biti sa Iskrom.
    Mama ide kući idući vikend, ako budu ovakvi grčevi i borba, nek mi je Bog u pomoći 🙏

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Pjegica.
    24. Srpanj 2021. 01:52

Mallla

Nema mjenjanja dok ne dođu po nju da se otušira i presvuce, pr3tpostavljam da su tek ili ce tek doci po nju. Iza poroda se minimalno 2h leži u plahtama da curi krv…ja sam se cak i pomokrila a nisam uopce svijesna bila…to prvo vrijeme i kazu da ne brinemo o uloscima vec da odmaramo pa nek curi di i kako god.

Aha eto vidis to su stvari koje nitko ne spomene a spadaju pod normalnim 🙈
    Stvari o bolnici koje mogu ocekivat vecinom sam cula od cura koje su rodile i tu napisale kako i sta je bilo tako ce bit i dalje dok sama ne okusim sve na svojoj koži.

Aneee
    24. Srpanj 2021. 06:07

Ivancica čestitam 🥰 uh i brz oporavak ti želim ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Celuloza
    24. Srpanj 2021. 07:50

Bojana2017

Celuloza

Pozdrav cure čitam vas redovito ali nisam bila pretjerano aktivna. Da podijelim svoje iskustvo poroda s vama. U utorak sam bila naručena na redovni pregled kod svoje dr. na Sv. Duhu, svaka 2 tjedna sam išla na ultrazvuk i ctg jer su oko 30. tjedna posumnjali na zastoj u rastu. Bebač je dobivao lagano na kilaži tako da u biti zastoja nije bilo nego je zaključak bio da je samo manja beba, ali smo morali češće na kontrole. I tako na radovnom ctg-u s ravno 35 tjedana meni pukne vodenjak oko 11 i 30.🙈
    Nisam bila otvorena al su me ostavili u rađaoni pod nadzorom na ctg-u ali on nije pokazivao nikakve trudove. Neko vrijeme su mi se javljali kao menstrualni grčevi, pa sve jače i na kraju baš i pravi trudovi. Oko 14h dolazi sestra, vidi mene kak već pošteno grčim, pogleda dolje kad ono skroz otvorena. Dr mi veli da prodišem kroz 2, 3 truda dok pedijatrica ne dođe i da je bebač vani. 2 puta stisnula i malac je ispao ko od šale. XD Nisam dobila nikaj protiv bolova jer je sve išlo prebrzo, a predobro je to kaj nisam popucala niti su me morali rezati. 2130g i 41 cm dugačak, crne čupe na tatu. Savršeni dečko koji nas je odlučio malo ranije iznenaditi :) 20.7. je očito popularan datum haha.

Celuloza čestitke i super si to odradila. Oporavak će biti brzinom svjetlosti, a bebac će brzo napredovati vani 😀😀😀

Hvala :) 

Celuloza
    24. Srpanj 2021. 07:57

ana.b.

Celuloza

Pozdrav cure čitam vas redovito ali nisam bila pretjerano aktivna. Da podijelim svoje iskustvo poroda s vama. U utorak sam bila naručena na redovni pregled kod svoje dr. na Sv. Duhu, svaka 2 tjedna sam išla na ultrazvuk i ctg jer su oko 30. tjedna posumnjali na zastoj u rastu. Bebač je dobivao lagano na kilaži tako da u biti zastoja nije bilo nego je zaključak bio da je samo manja beba, ali smo morali češće na kontrole. I tako na radovnom ctg-u s ravno 35 tjedana meni pukne vodenjak oko 11 i 30.🙈
    Nisam bila otvorena al su me ostavili u rađaoni pod nadzorom na ctg-u ali on nije pokazivao nikakve trudove. Neko vrijeme su mi se javljali kao menstrualni grčevi, pa sve jače i na kraju baš i pravi trudovi. Oko 14h dolazi sestra, vidi mene kak već pošteno grčim, pogleda dolje kad ono skroz otvorena. Dr mi veli da prodišem kroz 2, 3 truda dok pedijatrica ne dođe i da je bebač vani. 2 puta stisnula i malac je ispao ko od šale. XD Nisam dobila nikaj protiv bolova jer je sve išlo prebrzo, a predobro je to kaj nisam popucala niti su me morali rezati. 2130g i 41 cm dugačak, crne čupe na tatu. Savršeni dečko koji nas je odlučio malo ranije iznenaditi :) 20.7. je očito popularan datum haha.

Čestitam na maloj bebici…🥰 koliko morate ostati u bolnici zbog ranijeg poroda?

Hvala :) Još nas ne puštaju zbog kilaže. Nije on tako strašno pao sad je na 1970g al moramo doći do 2 kg pa možemo doma. U startu nas je žutica malo zezala i sad kombiniramo dojenje i dohranu jer nam nije baš išlo zbog mojih bradavica koje su očito uvučene 🙈, a on je baš maleni i ne može zahvatiti. Sad sa šeširićima ide super. :)  Nadam se da smo u ponedjeljak konačno doma. 

Celuloza
    24. Srpanj 2021. 08:01

Mallla

Celuloza Čestitam na maloj mrvi. Najvažnije da je svevu redu. Malac će vani napredovati samo tako 😊

Hvala! Pridružit ću se ekipici na drugoj temi da malo razmijenimo iskustva. ;) 

• Ivančica_Maslačak
    24. Srpanj 2021. 08:05

ana.b.

Ivancica čestitam 🥰 uh i brz oporavak ti želim ❤

Hvala puno ❤

Mia 🥰 termin 27.7.

Magdalena2002
    24. Srpanj 2021. 08:17

Ivančica- čestitam i želim da se brzo oporaviš!❤

👨‍👩‍👧‍👧👭

mara5
    24. Srpanj 2021. 11:15

🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
    Tia12- 03.06. Jakov 💛
    Paulaa- 05.06. Ruben 💛
    Bela 23- 10.06. Nika 💛
    Mare87- 14.06. CURA 💛
    Cocolina- 15.06. Lucija 💛
    Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
    Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
    Tonks6 - 18.06. David 💛
    Duelma - 18.06. DEČKO 💛
    Norrah- 22.06. CURA 💛
    Matea1989- 23.06. Rita💛
    Lena25- 23.06. DEČKO 💛
    Clio35- 24.06. Ivo 💛
    Malla- 24.06. Sara 💛
    Olivera- 24.06. Vigo 💛
    Mimica2 (Mirjam) - 25.06. DEČKO 💛
    Janaa- 25.06. CURA💛
    Ana.b- 27.06. Aurelio 💛
    Magdalena2002- 27.06. Veronika 💛
    Orhideja1- 28.06. DEČKO 💛
    Negativ.ljubavi- 29.06. Teo 💛
    Maryy29- 03.07. CURA 💛
    Ninica28- 04.07. DEČKO 💛
    Bojana2017- 05.07. Iris 💛
    MaryClear- 06.07. Sara 💛
    Susika-10.07. Karla 💛
    Točkicaa- 14.07. Ana 💛
    MariLove12- 14.07. Karlo 💛
    Vale123- 16.07. DEČKO 💛
    Nirvana2020- 17.07. CURA 💛
    Ana0310- 20.07. Mia 💛
    Raven7- 20.07. DEČKO 💛
    Celuloza- 20.07. DEČKO 💛
    Dominique_i_bebita- 21.07. Antun 💛
    Kiflica- 21.07. Mia 💛
    Ivančica_Maslačak- 23.07. Mia 💛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.