Celuloza cestitam na prinovi 🥰
Jesu rekli koliko ce vas zadrzati u bolnici posto vam je to prijevremeno rodenje ili je bebica skroz okej za odlazak kuci
Sassy meni isto tako nekad dode slabina iz vedra neba ko da srce oce iskocit van kratak dah nemoc sve to ali nisam nikad povratila od toga bar ne jos a tebe je mozda natjeralo to sta su te na ctg pa ti je jos to dodatno zasmetalo na te lose osjecaje al eto mene tu i tamo ulovi tako al kako dode tako i prode 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ako mi još netko da savjet "pa dobij trudove" ili "pa dogovori si carski" počet ću pucati! Bang Bang Bang 🔫🔫
.
Ne mogu a tek je termin, nisam ga pošteno ni prešla...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara5 drži se 😅😂 ljudi nekako još više pritisak rade...😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ako mi još netko da savjet "pa dobij trudove" ili "pa dogovori si carski" počet ću pucati! Bang Bang Bang 🔫🔫
.
Ne mogu a tek je termin, nisam ga pošteno ni prešla…
Ajmee muza i mene isto svi zovu i pitaju jel je jel je.
A brate mili,znat cete kad ce se rodit😅😅
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Strah je njih da ih se ne bi slucajno zaboravilo obavjestiti iako ce dobiti obavjest od bar 3 strane 🤦🏻♀️
Strasno jedva cekam da dodem blize terminu da i meni kljucaju po glavi
Cure kad vas pitaju kad ce, vi recite evo samo sto nije 🤣 i bas vas briga. Ja sam totalno cool nek pitaju, ja odgovorim i to je to. Ne valja se zivcirati bezveze.
Ajme savjeti o svemu i svacemu...i od svakoga. To me tako znalo ljutiti sa prvim zato sto nemas pojma o nicemu i svjestan si toga i stvarno te ti savjeti i primjedbe dovedu do toga da se osjecas nesposobnim brinuti za dijete.
Vec vidim da cu ovaj put drugacije i da necu dati da mi netko poljulja samopouzdanje. Vrijedi naravno poslusati ali ne nuzno i primjeniti. Svaka beba je drugacija, ono sto pase bebi od moje prijateljice ne znaci da ce to pasati i mojoj.
Tweetyce nisi grozna, radi kako tebi pase trudnoca je idealno vrijeme za to a nije ti ostalo jos puno 🤣
Ja stalno gledam i cekam kiflicu da se javi sa pricom s poroda bice se mazi sa curkom svojom 😊
Ma tko je izmislio griznju savjesti 😤 od kad sam rodila ne napusta me 🤣 npr. Nisam se dovoljno grala s njim, danas sam vikala nisam mozda trebala, danas nije pojeo nikakvo voce...i tako popis ide unedogled. Mislim to su sve sitnice i nije da ne mogu spavati od toga ali svasta navecer vrtim po glavi. Nekad mislim da sam prestroga prema sebi ali onda kroz pricu sa prijateljicama koje imaju djecu skuzim da svi vise manje funkcioniramo vrlo slicno , ne znam, mozda previse brinemo. Nisam sigurna da su se nasi roditelji toliko preispitivali za nas.
Puterica potpisujem! Samo ja bi rekla ovako prvo djete koje sam rodila nema veze s drugim d jetetom koje sam isto ja rodila. Sve sto je prvoj pasalo i palilo kod druge ne pali i obrnuto. Tako da....cekaj dok rodis jer ti savjeti unaprijed ne vrijede nikome!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji