Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    24. Srpanj 2021. 11:33

Cure cestitam i zelim vam brz oporavak! 🤗❤️

Ovo će stvarno biti generacija Mia 🤭

Kod mene i dalje samo 1 prst, nema trudova, cerviks 2/3.
    Plodna voda nije boljelo, više onak nelagodica a tak mi je uvijek ne mogu se opustiti do kraja dok mi prčkaju dolje. 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• puterica
    24. Srpanj 2021. 11:47

Cestitam cure 🥳
    Mara5 a tebi zelim da se sto prije pokrene. Ako te moze utjesiti meni je dr 2 dana prije nego sam rodila rekao da sam full zatvorena i da necu jos roditi sigurno tako da ne mora ti taj jedan prst nista znaciti. Ko zna mozda do kraja dana nunas svoju bebicu 🤞

🌼TiKi🌼
    24. Srpanj 2021. 12:26

Cure samo da se javim. Ja sam jos na tokolizi. Do utorka. Otvorena 2cm i doktor kaze da ce to vjerojatno krenuti samo cim me makne s infuzije. Tako da, drzite fige 🤞
    Cestitam svim mamicama 😍❤️🥰

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Mallla
    24. Srpanj 2021. 13:06

Drzi se Tiki. Zelim ti ekspres porod kad si se vec toliko morala cuvati i boriti...onda kad dođe vrime nek samo iskoci van 😊

url=https://lilypie.com]

CrazyDiamond
    24. Srpanj 2021. 13:08

Cure koje ste rodile, čestitam 💗🥳🌺 Brz oporavak želim!
    Terminuše, nek vam krene čim prije 😁
    Tiki, baš sam se pitala ša je tobom 🙂 super za ovo što kažeš, držim 🤞, sretno! 
    Ja sam isto na terapiji za spriječavanje trudova (ali ne na infuziji nego na tabletama), do srijede... Onda slijedi pregled- ako sam nešto više otvorena onda ostajem u bolnici i čekamo da krene, a ako nisam onda će me izgleda poslati da čekam doma 🙂

Bojana2017
    24. Srpanj 2021. 13:46

Tiki, CrazyDiamond držite se i srećno, kad krene da ide brzo i što je moguće više bezbolnije.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mila12
    24. Srpanj 2021. 13:53

Tweetyce hoces mi napisati please kako se zove onaj body butter za mazat tijelo u trudnoci, iz usa mislim da si rekla da je, sad narucujem s notina pa da i to ubacim 😂

Aneee
    24. Srpanj 2021. 13:59

Tiki I crazydiamond super ste izdržale 😁 još malo pa ćete se moći maziti sa svojim bebicama i onda ćete sve zaboraviti..sve će biti vrijedno ❤❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mila12
    24. Srpanj 2021. 14:42

Hvala twetyca!! burt’s bees mama bee 😄😄

• Ivančica_Maslačak
    24. Srpanj 2021. 14:45

Hvala cure ❤
    Sretno curama u terminu. Uskoro cete se maziti sa svojim bebicama ❤

Mia 🥰 termin 27.7.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.