Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lumile
    11. Srpanj 2021. 13:35

Kiflica

U kucnoj varijanti imas one male pumpice za klistiranje ili se moze popit nesto da te procisti, no mislim da nije preporucljivo da trudnice sad piju nesto takvo, nego da ide najefikasnija metoda - cista voda u crijeva. Pretpostavljam da isto preko neke pumpice, jer sumnjam da imaju u bolnici neki profi aparat ko u salonima za klistir di ti jedna cijev ustrcava vodu, a druga vadi sadrzaj crijeva. Mislim da ide voda unutra, pa ti odes na wc i ispraznis crijeva normalnim putem.

Meni je na prvom porodu rađen klistir, i, da, ide nešto dolje, al ja nisam nit pitala niti vidjela od trudova šta je to bilo, znam da sam od tog stola do wc-a došla sa plahtom među nogama jer je doslovno odmah krenulo curiti 🤮🤮🤮🤮 tako da, trudovi + klistir, katastrofalno iskustvo mi je bilo, trudovi luđački a ne mogu ustati s wc-a... A sad drugi put bez klistira i puuuuuno bolje iskustvo.. a što se tiče poticanja, isto mislim da su bapske priče, samo eto... ovisi od žene do žene možda čak, mislim da bebe same odluče kad će.... 🤔🤔🤔

• Toncica24
    11. Srpanj 2021. 14:15

Evo meni strije na desnoj strani trbuha (dvi tri valjda ) i to 2 tjedna prije termina...
    Smrc smrc
    Zadnji 3 dana imam menstrualne bolove ne po cijele dane nego ono tu i tamo ono kao prvi dan stvari i to je to od mojih simptoma.Naravno nesanica ,sve mi je tesko bas je trbuh ono tezak i tako.Vidit cemo sta kaze ctg u cetvrtak.

1.8. Curetak stigao 💗

MariLove12
    11. Srpanj 2021. 16:22

Kiflica

Cure, jel ima koja djelotvorna metoda za poticanje poroda ili su sve babske price? Sto je vama pomoglo, ako je? :)

Kad smo kod toga, sta je sa onim da mazenje odnosno ceskanje po trbuhu potice kontrakcije? Pa to mi je veci gust od lopte i stepenica 😅

It's a boy! 💙

Aneee
    11. Srpanj 2021. 17:06

Toncica24

Evo meni strije na desnoj strani trbuha (dvi tri valjda ) i to 2 tjedna prije termina…
    Smrc smrc
    Zadnji 3 dana imam menstrualne bolove ne po cijele dane nego ono tu i tamo ono kao prvi dan stvari i to je to od mojih simptoma.Naravno nesanica ,sve mi je tesko bas je trbuh ono tezak i tako.Vidit cemo sta kaze ctg u cetvrtak.

Ja nisam dobila ni jednu striju na stomaku u trudnoći i evo sad se poslije poroda pojavile 🤷🏼‍♀️ i to ne odmah nego eto poslije nekih tjedan dana nakon poroda

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Toncica24
    11. Srpanj 2021. 17:15

ana.b.

Toncica24

Evo meni strije na desnoj strani trbuha (dvi tri valjda ) i to 2 tjedna prije termina…
    Smrc smrc

Ja nisam dobila ni jednu striju na stomaku u trudnoći i evo sad se poslije poroda pojavile 🤷🏼‍♀️ i to ne odmah nego eto poslije nekih tjedan dana nakon poroda

Ajme al je i to moguce
    Jaooo ,bas steta.
    Al nema veze mazat se pa izblidit ce valjda kako tako

1.8. Curetak stigao 💗

• Leptirica 90🦋
    11. Srpanj 2021. 17:18

Cure prva mi je trudnoća počima me po malo zaboli dole koda ću dobit mengu  a sutra mi je ujutro zadnja kontrola😊

Azospermia

mara5
    11. Srpanj 2021. 17:26

ana.b.

Toncica24

Smrc smrc

Joj citala sam da je i Lucky mislim primjetila svoje poslije.. mozda su jednostavno toliko svjetle da ih se ne vidi. Nego tek kad se koza krrne vracati u prvobitno stanje onda se pojave 🤷‍♀️🤷‍♀️ i mene to malo razocaralo.. cak sam se svjetlila sa lampom da vidim pod jakim svjetlom jel se sta nazire 😅🤣
    .
    Veceras krecem sa loptom. Ne vjerujem u babske price da nesto moze pogurati ali probat cu loptu...mozda mu pomogne da se smjesti bar prema izlazu 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    11. Srpanj 2021. 17:59

Da da bas se poslije poroda pojavile, nisu duboke ali su široke i zaista tamne. 😅 
    Mazat ću pa ćemo vidjeti šta će biti

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    11. Srpanj 2021. 18:02

Da strije se najcesce vide tek nakon poroda! Jer tada se koža vraća tako da se tada i vidi ono što je bilo rastegnuto.

url=https://lilypie.com]

Aneee
    11. Srpanj 2021. 18:24

Cure bas ste utihnule nešto...bilo je jedno vrijeme i po dvije bi radale svaki dan, a sad neki mir...nećete valjda sve u isti dan pa čekate jedna na drugu 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.