Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    10. Srpanj 2021. 22:56

Susika čestitam!! 🥰🥰🥰

It's a boy! 💙

ana0310
    10. Srpanj 2021. 23:02

MariLove12

Susika čestitam!! 🥰🥰🥰

Se dogada sta kod tebe? 😊

2021. M 💗

Magdalena2002
    10. Srpanj 2021. 23:20

Nirvana2020

Susika, cestitke i dobro nam dosla, Karla ♥️💞
    Ja imam glupo pitanje… sto tocno podrazumijeva klistir?
    I je li na kraju dobro uzeti drip ili ne? 🤷‍♀️

Klistir očisti debelo crijevo u potpunosti, što (kako je meni sestra u rodilištu rekla) daje još više prostora bebi da se spusti u zdjelicu, pa se samim time pojačavaju trudovi i ubrza porod.
    Ja sam oba poroda obavila klistir i stvarno je istina to.

👨‍👩‍👧‍👧👭

MariLove12
    10. Srpanj 2021. 23:46

ana0310

MariLove12

Susika čestitam!! 🥰🥰🥰

Se dogada sta kod tebe? 😊

Ma kakvi, ovaj luduje u trbuhu a nikako da krene van😅 lagani menga grcevi danima, skameni mi se trbuh, opusti, i to je to... Jucer par puta bedra i leđa ali nije vrijedno spomena 🙈

It's a boy! 💙

Kiflica
    10. Srpanj 2021. 23:56

Kod mene jos nista osim te boli u leđima, ali sumnjiva mi je ta bol, cudno mi je sto je samo s desne stane... Je li to moguce da je samo s jedne strane, a da ima veze s porodom? Jos ce ispast slucajnost neka da me sad bas bole leđa kad bi trebala roditi.😂 A nisu me inace bolila nikad, ni u trudnoci, ni prije...

Mallla
    11. Srpanj 2021. 00:06

Susika čestitam i dobro nam došla Karla.💗
    Klistir svaka čast onom ko ga izmislio! Uglsvnom osim opisanog svrha ciscenja debelog crijeva je i bolja preglednost bebe, posteljice i svega što izlazi iz nas tijekom poroda...
    Drip - vrijedi slušqti stručnjake, ako ga predlažu može se pitati zašto i prihvatiti ili odbiti. Ja se vodim onom ako nešto nude ne nude bez veze. Isto i za izgon...ne nalježu oni na trbuh jer im je to zabavno već da spase stvar...ok je to po malo brutalno al ako treba, treba...drip na suho NE! Drip uz naše trudove DA!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    11. Srpanj 2021. 03:29

I ovdje kod nas ne rade klistir....meni su samo mjehur ispraznili kateterom...bilo me strah da na drugu rupu ne izađe nesto tijekom tiskanja 😂 ali nekim divnim čudom to se nije desilo 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Susika
    11. Srpanj 2021. 06:02

Hvala na cestitkama❤
    evo cure objasnile svrhu klistira.. mene su zapravo pitali da li ga zelim, a htjela sam jer sam tek dan prije obavila veliku nuzdu.
    Molim pomoć oko hemoroida, Clio s čime si ti svoje uspjela izliječit?😑 neka djelotvorna kremica?

Aneee
    11. Srpanj 2021. 06:17

Susika

Hvala na cestitkama❤
    evo cure objasnile svrhu klistira.. mene su zapravo pitali da li ga zelim, a htjela sam jer sam tek dan prije obavila veliku nuzdu.
    Molim pomoć oko hemoroida, Clio s čime si ti svoje uspjela izliječit?😑 neka djelotvorna kremica?

Ispiranje hladnom vodom i hladne obloge...super za hemoroide...namoči jedan uložak vodom i stavi u zamrzivac....i kad ga izvadiš prvo pricekaj 5 min prije nego ga staviš dole, da nebi bilo prehladno 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    11. Srpanj 2021. 06:22

Susika

Hvala na cestitkama❤

Ispiranje hladnom vodom i hladne obloge...super za hemoroide...namoči jedan uložak vodom i stavi u zamrzivac....i kad ga izvadiš prvo pricekaj 5 min prije nego ga staviš dole, da nebi bilo prehladno 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.