Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    11. Srpanj 2021. 19:06

Ja ne znam sto se dogadja 😅 ali vec vidim da cu se pogubiti dok budem listu popunjavala 😅😛 ovaj tjedan ce biti  svega! 🤗 nadam se da ce i mene sastavit 😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    11. Srpanj 2021. 19:08

Zatisje pred buru xD

2021. M 💗

• Raven7
    11. Srpanj 2021. 19:44

Nadam se da je zatišje pred buru 🤭😅😂

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Aneee
    11. Srpanj 2021. 20:10

Bit će zanimljivo onda kad krene...ima vas bas puno u terminu i preko termina 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Kiflica
    11. Srpanj 2021. 21:28

Prije nego krenu trudovi i nove teme, da se zabavim s jos par trudnickih shopping recenzija. Ako koju zanima. 😊 Zadnjih cca mjesec dana koristim kremicu s kojom sam bas zadovoljna - Nivea cellular luminous, pise da je siguran za trudnice, protiv pjega, faktor 50. Pocela sam jer mi je izislo par pjegica na nosu, a od tada se nove nisu pojavile. Doduse, ove stare se nisu povukle, ali nema novih. Uz to, CC krema od Alverde, faktor 6, lijepo mi da malo boje u licu. Sve skupa se lijepo upija, nije mi ni suho ni masno. Doduse, ten mi je savrsen u trudnoci pa mi zapravo ne treba nista, ali kad idem van kuce na sunce stavim.
    Lak za nokte za trudnice - na kraju nisam kupila Zoyu iako sam ju ispobavala, nego neku drugu puno jeftiniju marku iz Mullera, isto bez opasnih sastojaka, Benecos se zove. Znam da za porod treba biti bez laka, pa zadnjih cca tjedan dana ne stavljam nista. 
    Zadnjih tjedana se mazem najvise s bademovim uljem, namazem trbuh i međicu, pa se nadam da ce to nesto pripomoci - a to cemo jos vidjeti. :) 

• puterica
    11. Srpanj 2021. 22:45

sassy

Mene s druge strane vec izludjuju grcenja i bolovi i zatvorenost u sobi. U sri sam na pregledu i ulazim u 9ti i razmisljam da ako mi dr i prekine mirovanje da ja ni necu moci maknuti iz stana jer bukvalno svaka dva koraka je novi grc, bol i nema dalje hodat. Iskreno divim se curama koje su morale mirovati cijelu trudnocu. Ja sam mirovala prvo tromjesjecje i nekako sam to lakse podnosila nego ovo sada.

Sassy jos par dana izdrzi i to je to 😊

• puterica
    11. Srpanj 2021. 22:48

Cure ja nikad nisam imala hemeroide i danas me guza boli i napipam ga 😒 pa to bas boli. Ja sam mislila da oni vise smetaju nego sto bole. Nije mi jasno od kud sad to, nemam problema sa tvrdom stolicom i uvijek nakon velike nuzde operem guzu.  Vi ste spominjale neku mast da pomaze?

ana0310
    11. Srpanj 2021. 23:10

puterica

Cure ja nikad nisam imala hemeroide i danas me guza boli i napipam ga 😒 pa to bas boli. Ja sam mislila da oni vise smetaju nego sto bole. Nije mi jasno od kud sad to, nemam problema sa tvrdom stolicom i uvijek nakon velike nuzde operem guzu. Vi ste spominjale neku mast da pomaze?

Probaj hemopropin, hladna voda pod tusem kolko mozes ili led u gazu pa drzi... i multi mam komprese pomazu ako imas mozda 😅 sve isprobano zadnja 2 dana i pomaze 😅 samo mi se stvorili iz vedra neba jucer 🤦🏻‍♀️ luda sam vise

2021. M 💗

sassy
    11. Srpanj 2021. 23:18

puterica

sassy

Mene s druge strane vec izludjuju grcenja i bolovi i zatvorenost u sobi. U sri sam na pregledu i ulazim u 9ti i razmisljam da ako mi dr i prekine mirovanje da ja ni necu moci maknuti iz stana jer bukvalno svaka dva koraka je novi grc, bol i nema dalje hodat. Iskreno divim se curama koje su morale mirovati cijelu trudnocu. Ja sam mirovala prvo tromjesjecje i nekako sam to lakse podnosila nego ovo sada.

Sassy jos par dana izdrzi i to je to 😊

Jesu li tebi sada dopustili da se vise kreces i to? Nisam sigurna dal cu dobit zeleno svjetlo s 36 punih il 37 punih?

Sto se tice hemoroida - nevenova krema. 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    11. Srpanj 2021. 23:21

I do kad smijemo koristit magnezij? Znam da nekad pred kraj trudnoce treba prestati

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.