Na putu smo prema bolnici, mislim da se baš i ne mogu toliko upišat, trudove neke imam.... Valjda... Kontrakcija i pritisak
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Evo ja ću sutra roditi, odlučila sam 🤣🤣🤣
A ništa, drži se, pa javi kako je prošlo 😂
Kad idemo nas dvije pjevati Negativ moja? 😆
Pa evo ja mantram na ovaj drugi toplinski val, vrhunac je 29.6. na moj termin, jer je ovaj od prije neki dan bio plodonosan - doslovno 😂😂😂
Evo prvi put u trudnoći pojavile mi se BH kontrakcije danas 🤷
Mislim možeš ti baciti i grah pa provjeriti 😁
E muz je pitao malu kad ce vanka, pa je sutnula kad je reko utorak ( taman 29.), dogovoreno sve 😆😂 🥳
2021. M 💗
Ana b. što se tiče šivanja ja mislim da ti nisam relevantna, ja sam imala samo 2 šava i mogla sam sjesti odmah 2 sata nakon poroda.
Nužda je bila ispod tuša prvih par puta a broj 2 nisam išla bar 7 dana ako ne i više i pomučila sam se ali nije bilo prestrašno.
Evo ja ću sutra roditi, odlučila sam 🤣🤣🤣
Kako si to izvela da ne obaviš nuždu br2 7 dana? Aime majko daj mi taj recept 🤣🤣
Bila u bolnici 6 dana, tamo je bilo nemoguće se opustiti i to odraditi 🙈🙈🙈
Kad sam došla kući onda sam uspjela
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Mallla samo polako, sve si već prošla 🙏🙏🙏
Biće to sve ok.
A nije mi mama došla još, ali ja više ne mogu biti trudna, vruće mi je, ubi me žgaravica, ne mogu spavati, a ne mogu više ni na more 🥵
Juče sam bila, danas nisam imala snage. Išla sa Iskrom kod susjeda, kupala se u bazenu (Iskra ne ja) od 17 do 20. Mislim se dijete okupaj se sad koliko hoćeš, ode mama rađati još malo 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Tia12 - 05.06. DEČKO 💙✔
Hejs - 10.06. DEČKO 💙
Bela23 - 13.06. CURICA 🧡✔
Amelia92 - 14.06. CURICA🧡
paulaa - 14.06. DEČKO💙✔
Mirjam2 (Mimica)- 18.06. DEČKO💙 / DE✔
Clio35 - 19.06. DEČKO 💙 / Zadar✔
Luckyy42 - 20.06. Ipak DEČKO💙✔
Mare87 - 20.06. CURICA 🧡✔
Olivera - 21.06. DEČKO 💙
ana.b. - 23.06. DEČKO 💙 DE✔
Barbi_2309 - 23.06.
Mallla - 23.06. CURICA🧡 / Dubrovnik✔
cocolina - 23.06. CURICA🧡 /Zagreb✔
Lulu.lu - 24.06. CURICA 🧡 / Pula✔
Norrah - 24.06. CURICA 🧡✔
Janaa- 24.06. CURICA 🧡/ Pula ili Rijeka✔
matea1989 - 25.06. CURICA 🧡 / Split✔
orhideja1 - 25.06. DEČKO 💙 / Karlovac
Magdalena - 25.06. CURICA 🧡✔
Duelma - 25.06. DEČKO 💙 / Rijeka✔
Tinchy_07 - 26.06. DEČKO 💙 / Pula ili Rijeka
Monika1011 - 28.06.
Miska - 29.06. DEČKO 💙 / DE
Negativ.Ljubavi - 29.06. DEČKO 💙 / Zagreb Petrova
.
Ajmo lipanj, jos malo pa nestalo 😛😛😛😛🤣🤣🤣
🙅♀️30, 🙋♂️29
Orhideja sretno.
Bojana isto sretno, prvo depilacija lagano pa poslije porod i taman se oporavis do sljedece depilacije 😛😅
.
Jel onda lazem u bolnici da sam imala nuzdu 2, pa idem kuci to obaviti u miru 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mirjam/Mimice javi kak si i kako se oporavljas, kak je bebac?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pregledao me dr. Kaže otvorena 2 cm, ne znam kako će se dalje odvijat, idemo korak po korak.
Dali su mi klistir, pa sad trčkam na wc, pa me onda zajedno uhvati neki trudić koji nije strašan, ali meni udara baš kao na nuždu 2. Bol u guzi.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Aha, onda ok 🙂 Kako si napisala, ja sam mislila da uopće nisi kupila/naručila. Ja sam isto svoja jedva dočekala.
Kiflice ja ću bočicu u vrećicu ikeine/profissimo. Tako sam i uloške i blazinice za dojke. Izdajalicu ću od frendice, ali mislim se da to ne nosim nego ostavim doma. Nisam pametna. Muči me i roba za izlazak jer piše na bolnici da nosimo sve što nam treba za te dane.
Clio kakva je situacija sa stvarima? Preuzimaju li dolje sestre od muževa kao gore na katu ili? Daj malo info kad stigneš, ove logističke stvari me zanimaju..što nosim, što je višak i sl. Jednostavno ne znam kako sve potrpati u koferić pa bi samo osnovno, a muž da kasnije donese drugo.
Cure nisam se stigla javiri, Ivo i ja smo danas trebali kuci ali je on gubio na kilazi, a ja tek danas dobila mlijeko, tako da je on jucer zavrsio na infuziji i pretrage mu radili. Sve je hvala Bogu uredu ali posto je manje porođajne težine morao je na infuziju
Lullaby ovako ti za sebe za pocetak ponesi 2 velike boce vode (ovisi kad ces rodit). Uzmi nesto slarko za pojest. Doručak je u 7 ručak u 12 i vecera u 6. Klima pokvarena pa je uzasno vruce tako da se opskrbis vodom i oni forsiraju dojenje tako da mpraszpit dosta tekućine da ti mliko nadođe.
Od stvari ponesi uloške cicco jedan paket, mrežaste gaćice, octanisept za šavove, rucnike za tusiranje, spavacice i kozmetiku.
A za bebu pelene i vlazne maramice.
Ako ti što zatreba, nazoves svoje i oni ti to donesu ispred rodilišta i sestra dođe po stvari, donese ti bez problema u sobu.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji