Mene zanima tko vam je rekao za taj caj od maline? Meni danas iskocio clanak na babycenter aplikaciji i evo sto pise kad se ne bi trebao pit:
Don't drink raspberry leaf tea if:
[ul]
[li]You had a previous labor that lasted three hours or less.[/li]
[li]You're having a c-section, or you've had a caesarean section before.[/li]
[li]You previously went into laborprematurely.[/li]
[li]You've had anyvaginal bleedingin the second half of your pregnancy.[/li]
[li]You've had or are at risk for ovarian cancer, endometriosis, or fibroids.[/li]
[li]Your baby isbreech.[/li]
[li]You have pregnancy complications such ashigh blood pressure.[/li]
[li]You're expecting twins.[/li]
[li]You have pre-existing or gestational diabetes.[/li]
[/ul]
Uhoh. Ja ovo nisam vidjela jos :/ idem sad vidjet sta su cure rekle dalje i malo istrazit.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Lol nvm nisu cure jos nista rekle 😅 mislila sam da imam jos neprocitanih stranica. idem istraziti pa javim sta saznam.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Matea too! Sretno i javi napredak, vjerojatno je vev bebica s tobom 🥰😍
.
Cure koje ste rodil stvarno je super citati iskustva i kak ste sretne i blagolsovljene s dobrim, zdravim bebama. Predivna iskustva ♥️
.
Citala sam u subotu kad sam bila tocno 35 tj kao kaj se dogada s bebom i s tijelom u tom tjednu..znate one članke, i blabla pisalo između ostalog da bi sad bilo dobro pocet masazu međice..ajme sta je to neugodno 🥴😵 ja ne znam kak cu rodit ak me to tolko smeta i boli xD pa me zanima ima li neka od vas koje ste rodile pozitivnu korelaciju izmedu masaze i (ne)pucanja? Ili da odustanem 🤣
I mene ovo zanima za masazu medjice, da li ima ucinka? Koje ulje ste koristile? I da li imate neki link kako se radi ta masaza?
Ja sam dobila na poklon od prijateljice weledino ulje za medjicu i neki caj koji se prije tek od 37tt, ali nisam sigurna kakav je caj jer je sve na njemacki, njena sestra je to koristila pa je i meni poslala.
.
Cure kojima se nesto pokrenulo - sretno i nadam se da ste uskoro s bebicama :) Meni se stanje od sinoc smirilo hvala Bogu i nadam se da ce tako i ostat bar danas.
.
Bojana, ti si prava hot mum!
.
Stigle su mi danas neke police za iznad radnog stola (oblaci) i krevetac a sutra ce ogradica i posteljina... jedva cekam da sve montiramo i onda cu razmisljat kako dalje dodavati dekoracije. Muz je samo jos 7 dana tu i onda ide na operaciju, poslije toga necemo nista vise moci fizicki radit oko bebine sobe pa se nadam da sve stignemo.
.
Koja je svrha baldahina i jeste li to uzimale?
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
A ja ti iman doulu prijateljicu u Americi. Ja san rodena tamo, nedavno dosla zivit u HR. Vecinon frendice tamo piju, a cak i neki doktori preporucu jer je maternica misic i to pomaze da taj misic bude jaci i budu jaci i uspjjesniji trudove od njega. Isto je to sve mozda mozda. Nema dovoljno informacije da 100 posto pomaze al eto.. U prvu trudnocu nisan provala... naravno bi svi tribali prvo procitat i malo iztrazit pogotovo u trudnoci. Ja san bila spremna na sve samo da nemoran na carski.
Evo jedna stranica sta dosta njezine stvari pratin i knjigu njezinu iman.
https://www.mamanatural.com/red-raspberry-leaf-tea/
A ja ti iman doulu prijateljicu u Americi. Ja san rodena tamo, nedavno dosla zivit u HR. Vecinon frendice tamo piju, a cak i neki doktori preporucu jer je maternica misic i to pomaze da taj misic bude jaci i budu jaci i uspjjesniji trudove od njega. Isto je to sve mozda mozda. Nema dovoljno informacije da 100 posto pomaze al eto.. U prvu trudnocu nisan provala… naravno bi svi tribali prvo procitat i malo iztrazit pogotovo u trudnoci. Ja san bila spremna na sve samo da nemoran na carski.
Evo jedna stranica sta dosta njezine stvari pratin i knjigu njezinu iman.
https://www.mamanatural.com/red-raspberry-leaf-tea/
Dobrodosla Seka33, hvala ti na savjetima. Nadam se da ce proci OK prirodni porod i da neces ponovo morati na carski. Vecina poznanica koje su vec imale carski automatski i drugi porod je bio zakazan carski, nisam znala da se moze prirodno poslije.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Cure,dali bilo koja od vas ima slučaj sa bebicom na zadak? Moja je na zadak,u petak imam opet kontrolu i rečeno mi je da će mi zbog toga dogovoriti termin za carski.. totalno sam u bedu.. još se nadam da će se okrenut,ali teško😪😪😪
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Seka33 dobrodošla! Želim ti uspješan vaginalni nakon prirodnog. Da kod nas se rijetki doktori odluce dopustiti vaginalni nakon carskog al nemanrazloga da ne bude vaginalan i uspješan!
Bojana sretno na pregledu, čekamo javljanje! I naravno svaki put kad te vidimm kontam ma di se ta beba lipo skriva 😉 izgledas Vrh!
Ja ne pijem te čajeve al sam čitala o njima i naišlanda nema znanstvenih dokaza da pomažu pa ono meni suoer razlog da ne pijem čaj na +40 osim toga bioterapija djeluje nakon dužeg korištenja ipak su to biljke. Isto kao za seks, kao dokazali su da seks kao seks moze i ne mora pomoci ubrzati stvari ali da orgazam jos vise onaj po mastrubaciji ima učinak. Za međicu vjerujem da ima smisla iako to ne radim, naravno ako smo dosljedni i da svakako može olakšati, što ne znači da neće puknuti. U prvoj T moja nije pukla, nadam se da neće ni sad...pukla sam na unutarnjim usnama svega 2 šava....tu mislim da je važno babice slušati i ne tiskati ako nije vrijeme.
I potpisujem ovaj dio da što više vjerujemo u ispjeh lakše ćemo do njega...to definitivno je opće znano pravilo.
url=https://lilypie.com]
Cure,dali bilo koja od vas ima slučaj sa bebicom na zadak? Moja je na zadak,u petak imam opet kontrolu i rečeno mi je da će mi zbog toga dogovoriti termin za carski.. totalno sam u bedu.. još se nadam da će se okrenut,ali teško😪😪😪
Ima BoobaBoo al nam se nije javila vec neko vrijeme...nadam se da ce uskoro i da se mozda bebica okrenula
url=https://lilypie.com]
Tweetyca, na trudničkom tečaju nam preporučili, meni patronažna i zadnje ginekologinja i liječnica neki dan na pregledu. Ovdje je jako popularan i ovo sve što si navela ima smisla i ništa nije krivo, naravno neću ga pit ako beba leži poprečno ili ako trudnoća nije uredna.
Također se ovdje prakticira i parna kupelj sa nekim cvjetovima, uopće ne znam kak da prevedem na hrv, cvjetovi sa livade. Znači kak radiš parnu kupelj s kamilicom za lice tak se napravi i kupelj za gospođu dole, staviš lonac ili posudu na wc školjku i sjedneš, pokriješ se ručnikom. Omekšava tkivo i to se kao radi prije masiranje međice.
Termin 18.06
Cure,dali bilo koja od vas ima slučaj sa bebicom na zadak? Moja je na zadak,u petak imam opet kontrolu i rečeno mi je da će mi zbog toga dogovoriti termin za carski.. totalno sam u bedu.. još se nadam da će se
Moj kiroprakter i doktorica di iden za akupunkturu su oboje imali uspijeh s bebaba okrenit pri poroda. Zvuci ludo ali mozda da se raspitas i objasnis stanje, neznan kad ti je termin ali da zovnes pitat?? Kiroprakter je cak dan prije carskog jednoj zeni uspija i vidia kako se beba mrda i okrenila isprid njega par minuta nakon sta je zdjelicu jon namista. Nebi tila ti bas nade dat jer znan da nije uvijek uspijesno ali mozes provat ako zelis..
Sortiraj odgovore
Najstariji