Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    23. Lipanj 2021. 11:58

tweetyca

Mene zanima tko vam je rekao za taj caj od maline? Meni danas iskocio clanak na babycenter aplikaciji i evo sto pise kad se ne bi trebao pit:

Don't drink raspberry leaf tea if:
    [ul]
    [li]You had a previous labor that lasted three hours or less.[/li]
    [li]You're having a c-section, or you've had a caesarean section before.[/li]
    [li]You previously went into laborprematurely.[/li]
    [li]You've had anyvaginal bleedingin the second half of your pregnancy.[/li]
    [li]You've had or are at risk for ovarian cancer, endometriosis, or fibroids.[/li]
    [li]Your baby isbreech.[/li]
    [li]You have pregnancy complications such ashigh blood pressure.[/li]
    [li]You're expecting twins.[/li]
    [li]You have pre-existing or gestational diabetes.[/li]
    [/ul]

Uhoh. Ja ovo nisam vidjela jos :/ idem sad vidjet sta su cure rekle dalje i malo istrazit. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    23. Lipanj 2021. 11:59

Lol nvm nisu cure jos nista rekle 😅 mislila sam da imam jos neprocitanih stranica. idem istraziti pa javim sta saznam. 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

sassy
    23. Lipanj 2021. 12:02

Dominique_i_bebita

Matea too! Sretno i javi napredak, vjerojatno je vev bebica s tobom 🥰😍
    .
    Cure koje ste rodil stvarno je super citati iskustva i kak ste sretne i blagolsovljene s dobrim, zdravim bebama. Predivna iskustva ♥️
    .
    Citala sam u subotu kad sam bila tocno 35 tj kao kaj se dogada s bebom i s tijelom u tom tjednu..znate one članke, i blabla pisalo između ostalog da bi sad bilo dobro pocet masazu međice..ajme sta je to neugodno 🥴😵 ja ne znam kak cu rodit ak me to tolko smeta i boli xD pa me zanima ima li neka od vas koje ste rodile pozitivnu korelaciju izmedu masaze i (ne)pucanja? Ili da odustanem 🤣

I mene ovo zanima za masazu medjice, da li ima ucinka? Koje ulje ste koristile? I da li imate neki link kako se radi ta masaza?
    Ja sam dobila na poklon od prijateljice weledino ulje za medjicu i neki caj koji se prije tek od 37tt, ali nisam sigurna kakav je caj jer je sve na njemacki, njena sestra je to koristila pa je i meni poslala.
    .
    Cure kojima se nesto pokrenulo - sretno i nadam se da ste uskoro s bebicama :) Meni se stanje od sinoc smirilo hvala Bogu i nadam se da ce tako i ostat bar danas. 
    .
    Bojana, ti si prava hot mum! 
    .
    Stigle su mi danas neke police za iznad radnog stola (oblaci) i krevetac a sutra ce ogradica i posteljina... jedva cekam da sve montiramo i onda cu razmisljat kako dalje dodavati dekoracije. Muz je samo jos 7 dana tu i onda ide na operaciju, poslije toga necemo nista vise moci fizicki radit oko bebine sobe pa se nadam da sve stignemo.
    .
    Koja je svrha baldahina i jeste li to uzimale?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Seka33
    23. Lipanj 2021. 12:04

A ja ti iman doulu prijateljicu u Americi. Ja san rodena tamo, nedavno dosla zivit u HR. Vecinon frendice tamo piju, a cak i neki doktori preporucu jer je maternica misic i to pomaze da taj misic bude jaci i budu jaci i uspjjesniji trudove od njega. Isto je to sve mozda mozda. Nema dovoljno informacije da 100 posto pomaze al eto..  U prvu trudnocu nisan provala... naravno bi svi tribali prvo procitat i malo iztrazit pogotovo u trudnoci. Ja san bila spremna na sve samo da nemoran na carski. 
    Evo jedna stranica sta dosta njezine stvari pratin i knjigu njezinu iman. 
    https://www.mamanatural.com/red-raspberry-leaf-tea/

sassy
    23. Lipanj 2021. 12:16

Seka33

A ja ti iman doulu prijateljicu u Americi. Ja san rodena tamo, nedavno dosla zivit u HR. Vecinon frendice tamo piju, a cak i neki doktori preporucu jer je maternica misic i to pomaze da taj misic bude jaci i budu jaci i uspjjesniji trudove od njega. Isto je to sve mozda mozda. Nema dovoljno informacije da 100 posto pomaze al eto.. U prvu trudnocu nisan provala… naravno bi svi tribali prvo procitat i malo iztrazit pogotovo u trudnoci. Ja san bila spremna na sve samo da nemoran na carski.
    Evo jedna stranica sta dosta njezine stvari pratin i knjigu njezinu iman.
    https://www.mamanatural.com/red-raspberry-leaf-tea/

Dobrodosla Seka33, hvala ti na savjetima. Nadam se da ce proci OK prirodni porod i da neces ponovo morati na carski. Vecina poznanica koje su vec imale carski automatski i drugi porod je bio zakazan carski, nisam znala da se moze prirodno poslije.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Monika1011
    23. Lipanj 2021. 12:24

Cure,dali bilo koja od vas ima slučaj sa bebicom na zadak? Moja je na zadak,u petak imam opet kontrolu i rečeno mi je da će mi zbog toga dogovoriti termin za carski.. totalno sam u bedu.. još se nadam da će se okrenut,ali teško😪😪😪

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

Mallla
    23. Lipanj 2021. 12:24

Seka33 dobrodošla! Želim ti uspješan vaginalni nakon prirodnog. Da kod nas se rijetki doktori odluce dopustiti vaginalni nakon carskog al nemanrazloga da ne bude vaginalan i uspješan!
    Bojana sretno na pregledu, čekamo javljanje! I naravno svaki put kad te vidimm kontam ma di se ta beba lipo skriva 😉 izgledas Vrh!
    Ja ne pijem te čajeve al sam čitala o njima i naišlanda nema znanstvenih dokaza da pomažu pa ono meni suoer razlog da ne pijem čaj na +40 osim toga bioterapija djeluje nakon dužeg korištenja ipak su to biljke. Isto kao za seks, kao dokazali su da seks kao seks moze i ne mora pomoci ubrzati stvari ali da orgazam jos vise onaj po mastrubaciji ima učinak. Za međicu vjerujem da ima smisla iako to ne radim, naravno ako smo dosljedni i da svakako može olakšati, što ne znači da neće puknuti. U prvoj T moja nije pukla, nadam se da neće ni sad...pukla sam na unutarnjim usnama svega 2 šava....tu mislim da je važno babice slušati i ne tiskati ako nije vrijeme.
    I potpisujem ovaj dio da što više vjerujemo u ispjeh lakše ćemo do njega...to definitivno je opće znano pravilo.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Lipanj 2021. 12:25

Monika1011

Cure,dali bilo koja od vas ima slučaj sa bebicom na zadak? Moja je na zadak,u petak imam opet kontrolu i rečeno mi je da će mi zbog toga dogovoriti termin za carski.. totalno sam u bedu.. još se nadam da će se okrenut,ali teško😪😪😪

Ima BoobaBoo al nam se nije javila vec neko vrijeme...nadam se da ce uskoro i da se mozda bebica okrenula

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    23. Lipanj 2021. 12:34

Tweetyca, na trudničkom tečaju nam preporučili, meni patronažna i zadnje ginekologinja i liječnica neki dan na pregledu. Ovdje je jako popularan i ovo sve što si navela ima smisla i ništa nije krivo, naravno neću ga pit ako beba leži poprečno ili ako trudnoća nije uredna. 
    Također se ovdje prakticira i parna kupelj sa nekim cvjetovima, uopće ne znam kak da prevedem na hrv, cvjetovi sa livade. Znači kak radiš parnu kupelj s kamilicom za lice tak se napravi i kupelj za gospođu dole, staviš lonac ili posudu na wc školjku i sjedneš, pokriješ se ručnikom. Omekšava tkivo i to se kao radi prije masiranje međice. 

Termin 18.06

• Seka33
    23. Lipanj 2021. 12:42

Monika1011

Cure,dali bilo koja od vas ima slučaj sa bebicom na zadak? Moja je na zadak,u petak imam opet kontrolu i rečeno mi je da će mi zbog toga dogovoriti termin za carski.. totalno sam u bedu.. još se nadam da će se
    Moj kiroprakter i doktorica di iden za akupunkturu su oboje imali uspijeh s bebaba okrenit pri poroda. Zvuci ludo ali mozda da se raspitas i objasnis stanje, neznan kad ti je termin ali da zovnes pitat?? Kiroprakter je cak dan prije carskog jednoj zeni uspija i vidia kako se beba mrda i okrenila isprid njega par minuta nakon sta je zdjelicu jon namista. Nebi tila ti bas nade dat jer znan da nije uvijek uspijesno ali mozes provat ako zelis.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.