Mame... Bebice su vam bombončići🥰🥰🥰🥰
Idemo da kraja dana još koji bombončić dočekat.
I ja danas prijavljijem češće potpuno tvrd trbuh, koji nije bolan ali je malo neugodno i kao neki komstantan pritisak na crijeva, nadam se da se nešto pokreće polako, čitala sam da lako lažene kontakcije pređu u prave.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Lucky i Cocolina djecica su vam preslatka. Pravi seceri😍😍😍
Lena sretno. . Uskoro se mazis sa svojom bebicom 🙏
Matea nadam se da se vas dvoje mazite vec satima
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ljetne mame bebice su preslatke 😊
Cure u rodilistima i na pregledima sretno!
2021. M 💗
Evo samo da javim tijek u noći procurija vodenjak i pojavilo se krvarenje, došla u rodilište u 2ipo, 4 prsta otvorena, moji trudovi bili neki slabi pa sam se do 7 otvorila samo do 6 cm, probili vodenjak do kraja i dali drip i lijekove ( zbog kojih evo rigam cilo vrime i manta mi se) i u 8ipo već rodila 😊 malu mrgudicu od 4020g i 51 duga
Bolilo je, al prošlo je, napravili mi epi, šivans, ali ok je sve 😊
Ceatitam Mateaaa ❤🤗 zelim ti brz oporavak i maloj mrgudici puno srecice kroz zivot. 😊
.
Pisat ces nam jos kada budes mogla kako ti tece oporavak i kako ste se snasle, do tada uzivaj!
.
Jooj moje ljetnice, kako samo izbacuju te bebe 🤭🤭🤭
.
Ajmo curee, nema stajanja krecem sada popunjavati listu nadam se sa cu do kraja tjedna imati svaki dan bar jedan upis 😁
.
Kiflice jel prezivljavas ove vrucine?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Evo samo da javim tijek u noći procurija vodenjak i pojavilo se krvarenje, došla u rodilište u 2ipo, 4 prsta otvorena, moji trudovi bili neki slabi pa sam se do 7 otvorila samo do 6 cm, probili vodenjak do kraja i dali drip i lijekove ( zbog kojih evo rigam cilo vrime i manta mi se) i u 8ipo već rodila 😊 malu mrgudicu od 4020g i 51 duga
Čestitke Matea, sada se mazite i pazite🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
🌞🌊🤱 Ljetne bebice 👶🌊🌞
Tia12- 03.06. DEČKO 💛
Paulaa- 05.06. Ruben 💛
Bela 23- 10.06. Nika 💛
Mare87- 14.06. CURA 💛
Cocolina- 15.06. Lucija 💛
Luckyy42- 16.06. DEČKO 💛
Lulu.Lu - 17.06. Zoe 💛
Tonks6 - 18.06. David 💛
Duelma - 18.06. DEČKO 💛
Matea1989- 23.06. CURA 💛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Juhuuu! Bravo i cestitke :)
1.8. Curetak stigao 💗
Matea, bravo, čestitkeeee 💞
Orhideja, ja danas identično ko i ti s tim kontrakcijama... Neka krene više! Sada, odmah 😫
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji