Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Lipanj 2021. 15:43

Matea čestitam! Velika cura 🥰 neka ste nam obadvije zdrave, vesele i sritne 😍 Kad budes mogla piši tu smo. Drago mi je da je ipak dosta brzo sve išlo...
    Olivera navijam da ce se ipak ponedjeljka nesto pokreniti!

url=https://lilypie.com]

• Ivančica_Maslačak
    23. Lipanj 2021. 15:46

Čestitam cure. Bebice su preslatke. Super da na kraju svi imaju pozitivan ishod. Netko malo teži, netko lakši.

Ja od jutros imam neke lagane menstrualne bolove, bebica luduje cijelo jutro. Čak sam se zabrinula zašto je toliko aktivna 😥 

Ova vručina ubija, držite se. Sretno svima 🙏

Mia 🥰 termin 27.7.

Kiflica
    23. Lipanj 2021. 15:50

Wow, pogubila sam se dok sam sve procitala! Mateja, cestitam! Cocolina i Lucky, preslatke bebice i pisite nam, zamima me sve kako ide dalje, drago mi je cuti da je lijepo! Terminuse, drzim fige da krene! Dominique i Amber, cestitam na ispitima i doktoratu! Bojana, fit kao uvijek. Moja Mara me se sjetila ❤🤗 pa da vam javim novosti - pustili me doma iz bolnice! Kuhala se kod njih 2 dana, pojela im svu hranu i muz mi donosio sve duple obroke, donio i ventilator, sprijateljila se sa sestrama na odjelu, nacavrljala s cimericama, bebolinka im istukla sve instrumente koliko se ritala kad su ju mjerili. Zakljucili da smo zdrave ko dren i da smo mrsave i zilave i da odemo mi doma jest i hladit se. Terapija sladoledom.🤣 Idem na pregled za tjedan dana kada ce gledat jel tada porodit ili tjedan nakon, ali da ne bi cekali bas da pređem termin. Sve u svemu, malo patnje, ali generalno pozitivno iskustvo - kao neka generalna proba sto ocekivati u bolnici, spremnija sam za spakirat se sad kad znam cega ima i cega nema i da su ljudi jako dragi. Istina i da sam ja uletila sva vesela i pozitivna i nasmijavala ih svojim pricama pa su meni svi bili dragi i dobri.  Pokusat cu zadrzati pozitivan stav i uz bolove na porodu koliko bude islo da sve prođe sto ljepse.❤

Kiflica
    23. Lipanj 2021. 16:01

Seka, dobrodosla i hvala na super savjetima! 
    Sad stignem jos malo poradit na masazi međice i caju od malina, sveukupno sam jedno 3 puta to radila... Lijepo ste slozile ladice, ja sad kuzim da ja imam tonu stvari - isto slozeno lijepo, ali bar duplo vise, ako ne i 3 puta - ne bude to ni stigla sve iznosit - ali srecom vecinom posuđeno. 
    Bas mi je dobro dosla ova strka s bolnicom unaprijed, na brzinu smo pripremili sve za bebu, a super i da sam imam jos tjedan - dva , da jos sitnice koje su mi ostale stignem obaviti i budem sto posto pripremljena.😊👍 Za Ri bolnicu moram reci pohvale za doktore i sestre. Duper je i sto ima wc papira i sapuna, to ne treba nositi. Lose je sto na nekim katovima, krilima zgrade klime ne rade pa je pakleno vruce. I hrana bi bila normalnim ljudima dobra i fina, ali meni koja puno jedem i zahtjevna sam sto se tice kvalitete hrane, a osobito jer sam dijabeticar trenutno - hrana nije bila dobra, potpuno van nacela zdrave hrane i nema veze s onim sto su nas ucili o dijabetickoj prehrani. Nazalost, sve je to zbog ogranicenog budzeta, i svjesna sam da nisu oni krivi, vec da bi drzava trebala malo uloziti u zdravstvo. No, ipak, bilo bi prostora da se malo izmjene meniji i da i dalje budu jeftini ali zdraviji. 

Kiflica
    23. Lipanj 2021. 16:13

Uz svaki obrok se dobije obican kruh sto je bas lose,  a nisam nijednom dobila salatu sto bi bilo puno zdravije. Za međuobrok nisam dobila nista (a dijabeticari bas moraju dobiti međuobrok da im ne padne secer) , dok su drugi dobili pufinge i kolace. Mislim da bi bilo pravilnije i zdravije da smo svi za međuobrok dobili 1 jabuku, a to bi ih i manje kostalo od tih kolaca i pudinga. Ali kao sto kazem, rijetki ljudi gledaju na hranu kroz nutritivnu vrijednost, kao ja, a vecina gleda sam jel im fino ili nije - pa ce biti zadovoljni sa hranom. Ipak mislim da u bolnici treba biti vaznije zdravlje, a ne finoca, kao u hotelu. Ali zanimljivo da nitko to ne spominje kada gunđa o hrani, svi samo spominju jel fino, jel neslano itd...🤣 Ja ssm malo poseban slucaj 🤣

MariLove12
    23. Lipanj 2021. 16:20

Ninica nažalost zacementirana sam 😅
    Negativ.ljubavi tnx na ovome sto si pisala, eto ista stvar... Malo mi je sve to suludo, toliko hodanja i cekanja i dolazaka umjesto da se jednom dode i obavi konkretan pregled a ne onaj aparatic i vaginalno i zavrse s tobom za 45 sekundi, pa narucuju za sve zasebno ko da zivim prek puta bolnice, no dobro, tko sam ja da se mijesam u medicinu 😅
    Ana0310 saljem neke mentalne vibre da se vidimo u srijedu u rađaoni ali ako nista prihvacam i TA 😂😀

It's a boy! 💙

Kiflica
    23. Lipanj 2021. 16:28

Dobro, jednom sam dobila međuobrok - jogurt. Da ne ogrijesim dusu s krivim info.🤣 No, super je sto vam muz moze dofurati sto god treba i dati na portu da donesu! Tako da sam ubrzo imala sve sto mi treba. E i preporucam kofer na kotacice radije nego sportsku torbu! 😊 iI tetru ili rucnicic koji mozete mociti i hladiti se s njime, ili da vas na porodu muz hladi s mokrim oblozima. Također, sve je stvarno cisto i dezinficiraju iza svakog pacijenta. ❤ A za porod kaze mi jedna sestra, ako vam ponude epiduralnu, to znaci da su procijenili da ce tako lakse ici, a ako nam ne nude epiduralnu, znaci da bolje da ju ne uzmemo. Da to oni vide po nasoj otvorenosti itd, da nam nitko nece objasnjavati detalje tada, samo da pratim jel oni sami nude ili ne prije. Zanimljiva info from the inside!👍😊

Tinchy_07
    23. Lipanj 2021. 16:33

Matea cestitke na velikoj princezi i brz oporavak ti zelim.
    Kiflice ja sam isto rekla dobro mi dosla hospitalizacija da se bolje pripremim i vidim sta treba ili ne, a ljepse je doma. Bitno da su sve provjerili sad mozes bit mirna. Bit ce sitna, ali dinamitna😃
    Slazem se apsolutno sto se tice prehrane. Isto sam bas komentirala s frendicom da ne kuzim kako im je jeftinije dat 3 snite bijelog kruha, parizera i sl. od npr obicnih zobenih pahuljica, eventualno s malo voca. Umjesto onih vocnih jogurta punih secera, bolje bi bilo da daju jabuku ili bananu, narocito za međuobrok. Nisam dijabeticarka, ali da mi nisu poslali hrane ja bi bila gladna, ja moram imat međuobroke pogotovo od kad sam trudna jer mi bude lose u suprotnom.
    Nista sad doma terapijica sladoledom i uzivajte u hladnom i svom krevetu. 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Aneee
    23. Lipanj 2021. 16:35

Nikad vas pročitati 😅😅
    Ja isto prakticiram samo loptu i malo ananas...masaže ni caj ne..čaj mi stavar užasne zgaracice pa sam odustala...cak sam pročitala ako beba nije spremna onda je sa ovim prirodnim metodama ne možeš natjerati van hahha 
    Bojana bas pravo zgodna trudnica 👌❤
    Luckyy42  bas mi je drago da su dobre i mene je brinulo da se neće možda beba znojiti kad ga zamotam u njih hehe ali drago mi je čuti da su dobre i prozracne 😊
    Lucky i cocolina divne su vam bebe 😍😍😍 samo šaljite slikice, topim se na ove divne bebe 🥰🥰🥰
    Lena sretno..jedva čekam izvještaj 😁
    Matea1989 čestitam na maloj mrgudici i brz oporavak ti želim 🥰🥰❤❤
    Kiflica super da idete doma i da si bar vidjela kako je kod njih i da su ti dali dobar dojam ...sad uzivajte doma uz sladoledic 😋🥰 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    23. Lipanj 2021. 16:48

MariLove12

Ana0310saljem neke mentalne vibre da se vidimo u srijedu u rađaoni ali ako nista prihvacam i TA 😂😀

moj muz se nada da cu uskoro u radaonu jer sam krenula sa fazom 2 nestinga iliti mijenjanja stvari po stanu i nije bas odusevljen 🤣🤣🤣

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.