Uf neznan na ovaj forum ime dodat kako triba
Moj kiroprakter i doktorica di iden za akupunkturu su oboje imali uspijeh s bebaba okrenit pri poroda. Zvuci ludo ali mozda da se raspitas i objasnis stanje, neznan kad ti je termin ali da zovnes pitat?? Kiroprakter je cak dan prije carskog jednoj zeni uspija i vidia kako se beba mrda i okrenila isprid njega par minuta nakon sta je zdjelicu jon namista. Nebi tila ti bas nade dat jer znan da nije uvijek uspijesno ali mozes provat ako zelis..
Seka, dobrodošla 😊 Ja sam ovdje u DE obavila akupunkturu, pa ćemo vidjeti. Kao ubrzava otvaranje, smanjuje porođaj kod prvorotke za 2 sata i djeluje protiv postporođajne depresije... Da vidimo kako će ta faza proći, možda se i odlučim nakon rođenja.
Bubaboo, se stvarno dugo nije javila 🤔 Možda je već rodila. Javi se!
Termin 18.06
Dobrodosla Seka33, hvala ti na savjetima. Nadam se da ce proci OK prirodni porod i da neces ponovo morati na carski. Vecina poznanica koje su vec imale carski automatski i drugi porod je bio zakazan carski, nisam znala da se moze prirodno poslije.
U Sarajevu isto praktikuju carski nakon carskog, a prije nekih dva mjeseca se prijateljica porodila vaginalno nakon carskog. Doduše zakazan joj bio carski ovako kao za četvrtak, u utorak dobije bolove, otišla u bolnicu skroz otvorena, beba samo što nije izašla haha. I tako ipak rodi vaginalno, žene su čudo jedno.. nema toga što ne možemo zaista...🌸🥰
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Stranice leteee, usporite malo :P
.
Negativ ljubavi - onda super ako ima pomaka, a vjerujem da ce biti kak dani prolaze...sigurno nece odmoc, cista logika - ulje i rastezanje doprinose elasticnosti tak da ja cu se trudit to provodit svaku vecer prije spavanja po malo, doslovno 2-3 min jer mi nije ugdno al toliko mogu izdrzat
.
Seka33 - dobrodosle ti i bebica :) hvala na opseznom iskustvu i savjetima..ti si se bome na svim frontama potrudila i pripremila nadam se da ce biti uspjesan vaginalni porod, u biti vjerujem da hoce! Ove masaze sto spominjes me bas mame sad..iako ja nikad u zivotu nisam bila mislim da bi mi sad stvarno prijalo. Danas me bas cijelo tijelo boli kao prvi dan menge, zglobovi, misici..nije mi falio taj osjecaj.
.
Monika - znam iskustvo jedne mame, ona kad je usla u termin je isla svaki drugi dan da joj okrecu bebu tim manualnim metodama, dakle preko trubuha, i mala bi se opet sama okrenula na zadak, fascinantno! Na kraju su joj opet na dan poroda to napravili, je da se namucila al rodila je vaginalno...ne znam sad jel ima kakav uvijet kad se moze, a kad ne moze okretat beba preko trbuha ili je to samo od doktora do doktora kak preferiraju/znaju..al svakako znam da to postoji i da se treba u kontroliranim uvjetima provest u bolnici..Osim toga mozes probat one forward leaning pozicije (progooglaj slike) ima i forward leaning inversion..to navodno moze doprinjet da se beba sama okrene u ispravan polozaj.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Ajme Mirjam cula sam za to, yoni steaming, meni urolog rekao nikako jer pogoduje razvoju bakterija i mijenja prirodnu floru vagine… Parne saune isto ne smijem, jacuzzije ni bazene
Mene isto ništa od toga ne privlači. Jedino sam čaj krenula pit i stvara mi žgaravicu. Uzdam se u pilates loptu 😉
Lucky, mali čupavac je preeemeden, uživajte 🥰🥰🥰
Termin 18.06
Ajme Lucky divannn...za cmakat ga od glave do prstića...praviii dugonja 🥰
url=https://lilypie.com]
A cocolina Lucija je prava mala princezica...vidi te crne kosice....ma divna je 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure da javim samo, od jutrost menstrualni bolovi nepravilni, dosla na pregled 3 cm otvorena ali se plodna voda zazutila i poslalo me odmah u bolnicu, sad cekam 💪💪
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Lena sretno i javljaj ako budes mogla
Cure bebe su vam savrsenee😍
1.8. Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji