Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimica2
    23. Lipanj 2021. 10:24

Tonks, još saaaamo malo ležanja i onda neka te probaju zaustaviti 💪👍 Javljaj šta kaže patronažna. 
    Baš čitam o karakteristikama naših račića i račica koje ne žele van, kaže, najljepše im je u vodi i okruženi vodom. Pa ako još ima dovoljno plodne vode neka im 😆👌 🤭

Termin 18.06

• Mimica2
    23. Lipanj 2021. 10:39

Prijavljujem obilno ispadanje sluznog čepa cijelo jutro 🎉 I stezanja kroz cijeli trbuh. Pa se nadam da mu je dosta plodne vode 🤭👍

Termin 18.06

Mallla
    23. Lipanj 2021. 10:41

E tako Ana i kod mene, ovi jutros bolovi su ocito bili nuzda br.2 jer sad vise ne boli nista. Znam da ne mozemo nista posebno napraviti da se stvari pokrenu al ovako sam svakim danom nervoznija jer cekam a ne znam koliko treba cekati jos mi se po glavi vrte i "opasnosti"....uglavnom nezahvalna pozicija.
    A ta 2kg su 99% voda! Nakuplja se, oticemo i to se odma reflektira na kilažu. Jel te gledao vaginalno? Jel plodnu gledao? Ja isto ne znam sto danas ocekivati od pregleda a sve ukazuje na to da cu stici do pregleda.
    A što kažeš Mimica njima je fino u vodi i baš njih briga! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    23. Lipanj 2021. 10:42

Mimica2

Prijavljujem obilno ispadanje sluznog čepa cijelo jutro 🎉 I stezanja kroz cijeli trbuh. Pa se nadam da mu je dosta plodne vode 🤭👍

Ooooo drzimo fige da je to to! Neka te sada pocme sarafit junacki pa da si do popodne gotovaaaa....navijam svim srcem 🧡

url=https://lilypie.com]

Aneee
    23. Lipanj 2021. 11:05

Mallla samo abdomalnim uzv je provjerio količinu plodne vode, protoke pupčane i u mozgu neke protoke...moj mene nikad ne gleda vaginalno tako da ne mora značiti da tebe neće danas gledati...i baš mi je pokazao kako mali točno glavom gura u mjehur...znaci mali spreman jer se skroz spustio samo nez sta čeka više 😅
    Ma moguće jer sam i isla pješke na pregled i naravno noge ogromne, a I ruke prsti nisu puno bolji...on kaže sve će to otići poslije poroda brzo, ta nakupljena voda

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bela23
    23. Lipanj 2021. 11:07

Cure moje ja vas uspijem nekako na preskokce pohvatati. Iako sad nekako bolje raspolazem s vremen nego na pocetku.
    Joj vidim da se dosta toga zahuktava, zelim vam ono sto si vi zelite i da sve prodje u najboljem redu.
    .
    Vidjela sam da netko pita za papire. Npr kod nas u Puli se javis mailom u maticni ured (dobijes upute u rodilistu na papiricu) i posaljes im ispunjen nekakav obrazac (obrazac oni posalju na mail) i vec sutradan mozes doci po papire. Sve je expressno. 
    .
    Mi smo jucer isle u prvu setnju. Pakleno je vruce bila je u bodiju i prekrivena tetricom. Ja nakupovala bodica dugih rukava a nista necemo iskoristiti. 😒 I sad cekamo petak da nam dodje patronazna i okupa Niku a zatim idemo na photoshooting da imamo za uspomenu.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Seka33
    23. Lipanj 2021. 11:27

Alo Mame! Evo pratin vas ima 15ak dana pa da se i ja javin! Prvo da cestitam mamama!! Super je to sta je svima krenilo bas lipo i bez neki problema.
    Meni je termin 25.6 u Split.. drugo dite.. s malon san imala preeklampsiju na kraju trudnoce i hitno me stavili na drip.. uspila san samo 4cm u par sati pa je doktor preporucio carski jer se nije ni spustala... to je ima skoro 2.5 godine. Nije bas bio savrsen porod ali eto nemogu rec ni da san probleme imala, malo me ubilo lezat za oporavak al hvala Bogu sve je proslo uredu. Imala san probleme s dojenjen ali smo uspili ja i Ema izdrzat i pumpale i bas se trudile, i evo jos doji 1 ili 2 puta na dan. Doktor reka da je ok sta se tice trudnoce i cak da je super stvar za bebicu da krene mliko bez bolova bradavica i da nadode brze mliko, pogotovo ako bude opet carski.. planiran odviknit kad se malo navikne na bebicu da ne bude ljubomorna. Nisan imala.snage pristat u trudnocu:/

• Seka33
    23. Lipanj 2021. 11:28

Sad cemo provat prirodno rodit, navodno se nesmi epiduralna pa se nadan da cu uspit. Ne vidu razlog za carski ali su rekli da je isto velika sansa jer bas mora sve krenit kako triba. Znaci sto duze kod kuce i nadat se da uspijen bez dripa. Zadnji pregled sam bila 3cm otvorena, curica 3500 sve uredu.
    Jiden smoothies s datuljama za cerviks omeksat, caj od list malina od 33 tjedana. Dosta hodanja dok san mogla, skakanja na pilates loptu i tako. Dugo san na akupunkturu radi bolove u ledima a na masazu a i u kiropraktera radi vrata i trnjenje. Mogu rec da je sve pomoglo jer su mi leda, isijas, brzo prosla, pa san nastavila svaki tjedan ili 2 od 25 30 tjedana. Cin oden na masazu trudnicku, spadne voda i manje buden otecena pa mozete cure provat sad kad je ovako vruce. Opusti te ajme ajme i lipo za smirit zivce, pogotovo ko vec ima dicu haha. Zadnja 2 tjedna neradin ista od toga jer bi volili svi da prirodno krene kad beba bude spremna bez forciranja. Ako proden termin par dana, planiran na akupunkturu da pomogne krenit. Godinama iden po potrebi i savrseno mi je ..ako iko ima neke bolove ili nesto, provaj te! Ja san to za pcos i za pristat pusit. Uspila san nakon godinama neredovito stvari zatrudnit cak iz prve s jednom i s drugom. A govorili da necu nikad uspit prirodno zatrudnit..... 
    Trudove iman neke lazne svaki dan a i neke jace priko leda i cili drob ima par tjedana sta kaze doktor da je vjerovatno to kad san se pocela otvarat lagano do 3cm. Sluzni ide svaki dan u male komade ima 10ak dana.
    Nadan se da cemo svi brzo, bezbolno, i da nan svima bude lipo iskustvo!! 

Bojana2017
    23. Lipanj 2021. 11:31

https://ibb.co/2Mj2LYx
    https://ibb.co/CvYw0bS
    Evo nas cure prije pregleda. Čekam u TA, gužva neka danas 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Bela super za papire, za Pulu, to mi je lijepo pročitati jer me to čeka 😊
    Ajmo da krene nešto cure, a sve mamice uživajte, lijepo vas je čitati 😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Seka33
    23. Lipanj 2021. 11:41

A isto da dodan za cure sta imaju jos vrimena prije poroda... pijen svaki dan vitamin c. On je savrsen za plodnu vodu (a i imunitet naravno) da duze bude vode. Naravno nekome pukne voda prije trudova, ali je ipak bolje sta duze u porodu da bude vode jer su lakse trudove i lakse bebi i mami. Probiotici obavezno radi stolice i radi crijeva za mamu i za bebu:). Preporucila bi hypnobirthing videos.. imaju za zene koje imaju volju provat malo uz disanje neke vjezbe kao up breathing i J breathing. Neznan koliko ce  zapravo pomoc, javin kad rodin ako se isplati haha. Cujem od frendica da je savrseno za zera laksi porod. Na instagram pratin jednu zenu Painfreebirth. Stvarno ima savrsene savijete kako da odes na porod bez straha nego disat i vjerovat da tijelo sve moze i da smo mi zene stvorene za ovo! Sta vise vjerujemo, navodno lakse se podnosu trudove. Vidit cemo:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.