Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    23. Lipanj 2021. 05:04

Jutro cure 🥱🥱😊😊
    Luckyy samo uživaj i drago mi je da si tako pozitivna i srećna. Za oko bih ti rekla sve isto kao Mallla, nama je moje mlijeko bilo lijek za sve u početku, i nevjerovatno kako stvarno djeluje.
    Matea držim fige da si pri kraju ili već gotova. Javljaj sve čim uspiješ.
    Cocolina jako mi je drago da napredujete, samo tako nastavite 😊😊
    Za papire ne znam, ali dobro će doći info pa ako neko zna neka podijeli 😄

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Lena25
    23. Lipanj 2021. 05:36

Matea1989 Sretnooo!!
    Eto barem nesto se pocelo dogadjati, moram priznati da me ovog s vodenjakom nekako strah posto ja u glavi planiram jos se istusirati, eventualno kosu oprati, nasminkati, proci britivicom namazati 😂 A ne znam koliko cu imati vremena za ista 😆
    Cocolina Prijateljica je prije 2 mjeseca isla, brzo su bili gotovi, mada to ovisi od opcine do opcine, kod nas valjda taj neki dio papira opcina vec sama rijesi, nadam se da cete brzo rijesiti...

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Tinchy_07
    23. Lipanj 2021. 06:28

Lucky i Cocolina predivno je cut da ste dobro vi i bebice. I psihicki i fizicki. Lukcy lijepo sto si tako pozitivna, drago mi je da je malac dobar. Cocolina imas rucnu ili elektronicnu izdajalicu? Uzme puno vremena izdajanje? Super sto vam je brzo otpao pupak, cime si tretirala?
    Neznam iz prve ruke, ali prijateljica nedavno bila, kod nas se treba narucit, doc na taj termin i znam da je za maks 15min bila gotova. Jos su oni uzeli bebu posto nije imao ko cuvat i bila u panici, na kraju proslo je brzo.
    Matea sretnoooo. Da bude sto manje bolno i da se uskoro mazite💞
    Terminuse 🤞da se cim prije pokrene, u najmanju ruku jedna nek krene kad Matea zavrsi

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Lipanj 2021. 06:56

Jutro cure ima što novo?
    Lucky baš mi je drago da ste ti i beban odlično. Odma nam, dajete vjetar u leđa kad nam, ovako lijepe vijesti javljate.
    Cocolina mala mrvica odlicno napreduje 🥳🥳🥳. Samo neka tako nastavi
    A danas sam stiže još jedna bebica🥳🥳🥳.
    Ja imam onaj smeđi iscjedak, bolova ništa. Ali sam šetala sinoc sa mamom prije spavanja u nadi da ce nešto krenit kad ono ništa

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Olivera
    23. Lipanj 2021. 07:01

Lucky i Cocolina baš je divno čitati da je kod vas sve ok i da uživate sa svojim bebicama🤗. Sve se mi ovdje veselimo što prije takvom scenariju.
    Matea1989 sretnoooooo🤞🍀. Budi ti prva koja će pokrenuti novi niz bebica a mi ćemo rado odmah za tobom.
    .
    Mene sinoć u par navrata uhvatila takva bol u leđima i preponi da sam bila uvjerena da imamo napredak konačno, ali naravno onda stalo i opek šipak🙄

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Mallla
    23. Lipanj 2021. 07:18

Cocolina pa super  dosta brzo je pupak otpao a napredak je odlican....ma super. Uzivajte danas u setnjici. Prijava inace ide dosta brzo amo rec po 10 do 15 min policija, isto toliko maticni ured i zdravstveno ide bas dosta brzo naravno ako nema guzve. I sto su cure rekle od grada do grada.... 
    Ako se ne varam Matea rađa u Splitu, nadam se da je nece izmuciti i da ce danas imati bebicu u rukama 💓
    Lena i da pukne plodna stignes sve to napraviti sto si nabrojala. Otprilike imas 2h fore od puknuca do javljanja u bolnicu.
    Cure sretno danas s pregledima, da se stagod i pokrene 🥰 ima nas dosta danas!
    Terminuše držmo se, nema nam baš nekog izbora. A mene više izludi ovo što Olivera kaže krene, ponadam se i onda stane....phhh il oces il neces...

url=https://lilypie.com]

mara5
    23. Lipanj 2021. 07:24

Lucky  stvarno te predivno citat, jedva cekam da dozivim tvoje iskustvo.
    Cocolina super za napredak, nadam se da ce i sika uskoro opet doci na red.
    Bas volim kad se javite! 🤗❤🤱
    .
    Mateja nadam se da si brzo to vec odradila 🤭 jedva cekam da se javis da te tipkam na nasu listicu 😁
    .
    Terminuse drzim fige da se pokrene. 🤞🤞💪🏽
    Danas imamo dosta pregleda, bit ce ovo zanimljiv dan, bas kao sto je Malla rekla prst na refresh. 😁

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Aneee
    23. Lipanj 2021. 07:25

Ja se sad lagano spremam za pregled...nadam se da više neću morati čekati.. dosta je bilo 😂😂 
    Po uzv sam ionako punih 40tt, a po zm 41tt tako da nema potrebe više puno čekati, bolje neka on meni raste i napreduje vani..točno me strah današnjih mjera 😬 zadnji put prije 2tjedna procjenjen na 3300g i 49cm

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Olivera
    23. Lipanj 2021. 07:32

Mallla očito mi nosimo neke žešće neudlučne tvrdoglavce😂
    Ana.b. bome i tvoj bebolino je veliki🙂. Moj prije dva dana procijenjen po utz 3500 (+/-500),a kad je računala "pješke" na kalkulator izašlo joj 3800😱

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Mallla
    23. Lipanj 2021. 07:38

Ana sretno, čekamo izvještaj 😉 prije 2 tjedna moja je procjenjena na 3300 s tim da je zaključak dr bio da do poroda najviše može doći do 3600-3700 e sad budući da se naše bebice sad samo debljaju unutra nadam se da je na tatu i da ne kupi previše 😁🤣 tata mrsav, mama pupasta!
    Ja mislim da ce mene danas poslati u bolnicu tj. Sutra jer su vrucine, gužve na granicama (do DBK moram preko granice) i po ZM sam u 42 tjednu....e sad jedino možda ako je i dalje sve unutra po špagi možda kaže čekaj doma....ovo su samo moje pretpostavke....

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.