Cure držim nam svima fige, ja odvela Iskru u vrtić, evo doručkujem pa ću lagano po kući pospremiti i polako se spremati za pregled. Po najgoroj vrućini idem 🥵🥵🥵 a već se topim.
Muž u 4:30 ustajao na posao i ja se tad probudila i nikako zaspati, koma svaki dan, svaku noć.
Evo zamračila sve, upalila klimu i sad se lakše diše 😄😄😄
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Lucky 🤗🤗 Javljaj nam se češće, baš mi je drago da uživate 🥰 Jel krvarenje ok?
Cocolina, divno napredujete ☺️☺️
Voljela bih čut Tonks kako se oporavlja?! Nadam se da sve prolazi u najboljem redu...🥰
Matea1989, ajde nadam se da je ovo bilo zatišje pred buru i da si već rodila ili rađaš 🤞🍀
Sretno s pregledima, javljate novosti 🌞🙏
Ja osim grčenja nemam šta prijaviti, nastavljam jahat po lopti 👌
Termin 18.06
Evo sjedim na ctg-u...uzv je napravio sve izgleda dobro...kaze više ih ne mjere jer je sad teško izmjeriti, ali kao ako je zadnji put bio 3300g onda sad ima oko 3500g i to je oke...od sada svaka 2 dana moram dolaziti 🥱🥱
I čekanje 😒
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Evo na ctgu vidim ocitava neki trud od 100 hhahah uopće ne osjetim...tako da nije to tak ni pouzdano ja msm hahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Cure moje to vam je kak se veli zatosje pred buru😂 nikako, nikako i onda od jednom cete sve u isto vrijeme😊 nece se stic obnavljat popis kolko ce vas bit😅 uglavnom sretno svima i brz i lak porod vam zelim.
Mimica oporavak ide polako, pre polako ak se mene pita😂 ja bi vec trcala😂😂😂😂 al dobro malo po malo. Bolucka i pece, a nemrem si pomoc. Jedino mi je super kaj imam unjtarnje savove razgradive i ne moram ic vadit konce. Frustrirana sam kaj i dalje nis nemrem, pol trudnoce prelezala i sad opet nemrem nikam. Al dobro, polako. Sve bu to ok. Danas nam patronazna dolazi, bas me zanima kolko dobiva.
Matea uff sretno nadan se da je zavrsilo do sada.
Cure sta ste rodile svaka cast super se drzite i bas je lipo procitat koliko sija pozitiva iz vas..
Ostale cure idemo jako .... 😎
1.8. Curetak stigao 💗
Uhhh Ana nadam se da nece biti tog hodocascenja nego da ce fino krenuti za koji sat!
Kod mene stanje, prvo sam nocas siznula jer mi se Hana žali na bol uha, i ajde uspili smo noc izgurat uz sirup. I onda se ja ustanem u 7 najnormalnije i pocme me bolit trbuh al nekako naprijed kao BH kontrakcije al pomislim mozda je probava. E onda se zbiva nastavak s Haninim uhom i ajd dok sam ustrcala u nju sve sto mogu i dok se ona umirila proslo pola jutra (temp. Naravno 38.5). Danas pedijatar radi popodne i to definitivno nek je vodi tata jer ja vise ne mogu, dosta mi je!
Ja tu i tamo imam neke kontrakcije od kojih su 2 bile malo jace al kratke i potjerale me na wc, a ispao je jos komadicak sluznog....Sad cekam da vidim kako ce se dalje razvijati prica...malo cu prilec, dok susilica zavrsi pa cu se otusirat i ic kod mojih da mi je makar uz Hanu lakse da je oni preuzmu. Evo kao zakljucak, nervozna sam malo nestrpljiva, malo uplasena i tako. Dijelom se nadam da danas nije lazna uzbuna!
url=https://lilypie.com]
Matea too! Sretno i javi napredak, vjerojatno je vev bebica s tobom 🥰😍
.
Cure koje ste rodil stvarno je super citati iskustva i kak ste sretne i blagolsovljene s dobrim, zdravim bebama. Predivna iskustva ♥️
.
Citala sam u subotu kad sam bila tocno 35 tj kao kaj se dogada s bebom i s tijelom u tom tjednu..znate one članke, i blabla pisalo između ostalog da bi sad bilo dobro pocet masazu međice..ajme sta je to neugodno 🥴😵 ja ne znam kak cu rodit ak me to tolko smeta i boli xD pa me zanima ima li neka od vas koje ste rodile pozitivnu korelaciju izmedu masaze i (ne)pucanja? Ili da odustanem 🤣
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Mallla vjerujem, i ja sam nervozna jako, pogotovo što znam da je danas termin po uzv a nemam nikakvih pomaka...gin isto sve nešto na brzinu. Ono bas sam ljuta nekako, iako možda nebi smijela biti, ali nmg više. U 2 tjedna dobila 2kg sad dali je to zbog vode u tijelu ili ne, nez i nisam ga htjela više ništa ni pitati, uzas mi je. Da nam se bar pokrene pa da budemo u onih par posto što rode na termin. Ali eto meni treba bas neko čudo da bi to bilo danas jer nemam ama bas nikakvih naznaka, ako i imam grceve ugl budu nuzda br.2....😒😖
Bas za popizdit
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji