Ja sam veceras ubacila kaj sam mislila jos u torbu jer su mi krenuli neki random bolovi i taman kad sam zavrsila mala zaspala i sad je mirno sve 🤣
2021. M 💗
Nista Adrenalin ugasio i najmanju sansu za trudove....mi igramo produzetke 😄
Nije to to ako nije dramaticno 😄😁
url=https://lilypie.com]
Ja sam bome gledala tekmu na lopti tj. drugo poluvrijeme, u prvome sam jela pizzu 😁 I bila sam sveukupno aktivna danas na lopti, i imam osjećaj ko ti Orhideja, da želi van bez trudova, uopće ne znam kak da to opišem 😆 Al čudno, steže, a ne boli..
Termin 18.06
Ja sam bome gledala tekmu na lopti tj. drugo poluvrijeme, u prvome sam jela pizzu 😁 I bila sam sveukupno aktivna danas na lopti, i imam osjećaj ko ti Orhideja, da želi van bez trudova, uopće ne znam kak da to opišem 😆 Al čudno, steže, a ne boli..
Isto, pojeli pizzu i utakmica na pilates lopti, još sam na njoj 😆😆 i popila čaj od maline.... Trudova nema, ali dole me svako koju minutu prostrijeli neka bol kao, točno kao da oće izaći bez trudova
Aaaa Lucky bas lijepo da si se javila. Jako mi je drago da sve protjece u najboljem redu 🥰 Bas je lijepo procitati pozitivu odma smo hrabrije za ono sto nas ceka. Krmeljici su ok i suzenje, jos se on cisti. Ono sto mozes je brisati mu oko gazicom natopljenom tvojim mlijekom, a babica i pedijatar ce vidjeti ako bude trebalo nesto vise od toga. Čuvajte se, pazite i mazite! 🥰
Vecer cure moje❤️
Citam vas ali sam konstantno 10 str iza.. ne sjecam se vise sta sam procitala iskreno.. moram vam priznati da mi jako falite sve i fali mi tipkanje sa vama🥺🥺
Prvo zelim cestitati curama koje su rodile i zelim da su im bebe zdrave i sretne❤️
Kaj nam se desava sad neki zastoj? Super smo krenule a sad se bebe zainatile!! Drzim fige da opet krene nesto, ali sad konkretno!😁
Nama je prekrasno, ne mogu ga prestat ljubit i mazit, bas upijam svaku sekundu provedenu s njim🥰 place samo kad je gladan, inace je prava bubica☺️
Cicamo lijepo, mlijek imam jako puno pa izdajam i zamrzavam(Malllahvala puno na savjetu!!)
U lijevom oku mu se stvaraju krmelji i kao da mu suzi ponekad, jel to normalno?
Jucer smo isli u prvu setnju, nadisao se svjezeg zraka i spavao ko beba😁😁 uzivamo jos sad u danima kad nam je tata doma i mazimo se i volimo☺️❤️
Sutra nam prvi put stize babica pa me bas zanima sta ce radit i oce li ga vagat🙈 a pedijatru smo naruceni sa tocno mjesec dana☺️
Inace se mali puuuno vrpolji kad je budan, sam se okrece na bok, pokusava dizat glavicu i gura se nogama😆😆
Danas nam je tjedan dana i ne mogu vjerovati kolika je to ljubav i sreca🥰
Ja se osjecam skroz ok, pozitivno sam emotivna, fizicki sam dobro, pa se ponekad i zaboravim da ipak trebam oporavak.. ali ave to osjetim navecer.. trenutno sam 2 kg u plusu od pocetka trudnoce, isla rodit s +14
Saljem vam svima puno pusa i odo u krevet😴😴❤️
Kako je ovo lipo procitati, ko ce ovo docekati 🥰🥰🥰
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Evo cure da vam javim da sam si prizvala fino, puknuo vodenjak i pojavila se sukrvica, evo čekam prijem u rodilište, samo menga bolovi, trudova nema. Javljam se kad budem mogla.
Luckyy42 ovo je tako lijepo pročitati...jedva čekam ove momente 🥰🥰 uzivajte i javljajte se kad stignete, vjerujem da je sad puno manje vremena za javljanje 😘😘 bas mi od sreće oči zasuzile ❤
Matea1989 opaaa, sretnoo 😁😁😁 javljaj detalje ❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lucky koliko sreće u nekoliko riječi. Baš mi je drago da uživate, javi nam se kad god možeš/želiš.
Ajmo Matea pokreće novu rundu 🤱🤱
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Matea1989 Sretnooo....uz malo srece i malo dripa eto nam bebice da otvori ovaj tjedan! Želim ti da bude brzo! Danas prst na refresh 😊 Ne sretoh u životu ovoliko puknutih vodenjaka ko u ljetnim bebama 😄😊 Točno Hollywood ekipa!
Sortiraj odgovore
Najstariji