Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    22. Lipanj 2021. 23:12

Ja sam veceras ubacila kaj sam mislila jos u torbu jer su mi krenuli neki random bolovi i taman kad sam zavrsila mala zaspala i sad je mirno sve 🤣

2021. M 💗

Mallla
    22. Lipanj 2021. 23:14

Nista Adrenalin ugasio i najmanju sansu za trudove....mi igramo produzetke 😄 
    Nije to to ako nije dramaticno 😄😁

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    22. Lipanj 2021. 23:17

Ja sam bome gledala tekmu na lopti tj. drugo poluvrijeme, u prvome sam jela pizzu 😁 I bila sam sveukupno aktivna danas na lopti, i imam osjećaj ko ti Orhideja, da želi van bez trudova, uopće ne znam kak da to opišem 😆 Al čudno, steže, a ne boli.. 

Termin 18.06

matea1989
    22. Lipanj 2021. 23:26

Mimica2

Ja sam bome gledala tekmu na lopti tj. drugo poluvrijeme, u prvome sam jela pizzu 😁 I bila sam sveukupno aktivna danas na lopti, i imam osjećaj ko ti Orhideja, da želi van bez trudova, uopće ne znam kak da to opišem 😆 Al čudno, steže, a ne boli..

Isto, pojeli pizzu i utakmica na pilates lopti, još sam na njoj 😆😆 i popila čaj od maline.... Trudova nema, ali dole me svako koju minutu prostrijeli neka bol kao, točno kao da oće izaći bez trudova

Mallla
    23. Lipanj 2021. 01:06

Aaaa Lucky bas lijepo da si se javila. Jako mi je drago da sve protjece u najboljem redu 🥰 Bas je lijepo procitati pozitivu odma smo hrabrije za ono sto nas ceka. Krmeljici su ok i suzenje, jos se on cisti. Ono sto mozes je brisati mu oko gazicom natopljenom tvojim mlijekom, a babica i pedijatar ce vidjeti ako bude trebalo nesto vise od toga. Čuvajte se, pazite i mazite! 🥰 

• Lena25
    23. Lipanj 2021. 01:11

Luckyy42

Vecer cure moje❤️
    Citam vas ali sam konstantno 10 str iza.. ne sjecam se vise sta sam procitala iskreno.. moram vam priznati da mi jako falite sve i fali mi tipkanje sa vama🥺🥺
    Prvo zelim cestitati curama koje su rodile i zelim da su im bebe zdrave i sretne❤️
    Kaj nam se desava sad neki zastoj? Super smo krenule a sad se bebe zainatile!! Drzim fige da opet krene nesto, ali sad konkretno!😁
    Nama je prekrasno, ne mogu ga prestat ljubit i mazit, bas upijam svaku sekundu provedenu s njim🥰 place samo kad je gladan, inace je prava bubica☺️
    Cicamo lijepo, mlijek imam jako puno pa izdajam i zamrzavam(Malllahvala puno na savjetu!!)
    U lijevom oku mu se stvaraju krmelji i kao da mu suzi ponekad, jel to normalno?
    Jucer smo isli u prvu setnju, nadisao se svjezeg zraka i spavao ko beba😁😁 uzivamo jos sad u danima kad nam je tata doma i mazimo se i volimo☺️❤️
    Sutra nam prvi put stize babica pa me bas zanima sta ce radit i oce li ga vagat🙈 a pedijatru smo naruceni sa tocno mjesec dana☺️
    Inace se mali puuuno vrpolji kad je budan, sam se okrece na bok, pokusava dizat glavicu i gura se nogama😆😆
    Danas nam je tjedan dana i ne mogu vjerovati kolika je to ljubav i sreca🥰
    Ja se osjecam skroz ok, pozitivno sam emotivna, fizicki sam dobro, pa se ponekad i zaboravim da ipak trebam oporavak.. ali ave to osjetim navecer.. trenutno sam 2 kg u plusu od pocetka trudnoce, isla rodit s +14
    Saljem vam svima puno pusa i odo u krevet😴😴❤️

Kako je ovo lipo procitati, ko ce ovo docekati 🥰🥰🥰

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

matea1989
    23. Lipanj 2021. 02:07

Evo cure da vam javim da sam si prizvala fino, puknuo vodenjak i pojavila se sukrvica, evo čekam prijem u rodilište, samo menga bolovi, trudova nema. Javljam se kad budem mogla.

Aneee
    23. Lipanj 2021. 04:07

Luckyy42 ovo je tako lijepo pročitati...jedva čekam ove momente 🥰🥰 uzivajte i javljajte se kad stignete, vjerujem da je sad puno manje vremena za javljanje 😘😘 bas mi od sreće oči zasuzile ❤
    Matea1989 opaaa, sretnoo 😁😁😁 javljaj detalje ❤❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Orhideja1
    23. Lipanj 2021. 04:30

Lucky koliko sreće u nekoliko riječi. Baš mi je drago da uživate, javi nam se kad god možeš/želiš.
    Ajmo Matea pokreće novu rundu 🤱🤱

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Mallla
    23. Lipanj 2021. 04:43

Matea1989 Sretnooo....uz malo srece i malo dripa eto nam bebice da otvori ovaj tjedan! Želim ti da bude brzo! Danas prst na refresh 😊 Ne sretoh u životu ovoliko puknutih vodenjaka ko u ljetnim bebama 😄😊 Točno Hollywood ekipa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.