Ajoj kiflice drzi se...nadam se da si se naoruzala strpljenjem, nekim dobrim štivom il netfliksom pa da dani prođu brže. Najvažnije je čuti da je zapravo sve u redu...a miškica skroz dobro napreduje, 100g u tjedan dana po meni skroz fer!
url=https://lilypie.com]
Evo da vam se i ja javim, vjerno čitam, ali kako se kod mene ništa ne događa nisam se oglašavala. Danas sam bila na pregledu kod svoje doktorice, zacementirano sve, kaže da je beba veća po njezinim procjenama skoro 4 kg… Baš sam onako emocionalno snižena, nadala sam se da će reći da da se bar nešto pokreće… Još je velika beba, baš sam ono 🥵…
Uputila me ako do petka ništa ne bude, da u subotu ujutro idem u TA na ctg i to je to….
Nadam se da će nam se svima koji to priželjkuju što prije pokreniti ♥️♥️
Baš sam mislila na tebe danas kako se nisi javila neko vrime al evo nisam te prozvala 🙃😊
url=https://lilypie.com]
Evo da vam se i ja javim, vjerno čitam, ali kako se kod mene ništa ne događa nisam se oglašavala. Danas sam bila na pregledu kod svoje doktorice, zacementirano sve, kaže da je beba veća po njezinim procjenama skoro 4 kg… Baš sam onako emocionalno snižena, nadala sam se da će reći da da se bar nešto pokreće… Još je velika beba, baš sam ono 🥵…
Uputila me ako do petka ništa ne bude, da u subotu ujutro idem u TA na ctg i to je to….
Nadam se da će nam se svima koji to priželjkuju što prije pokreniti ♥️♥️
Baš sam mislila na tebe danas kako se nisi javila neko vrime al evo nisam te prozvala 🙃😊
Uffff, mantram već danima da nešto krene... Ali baš ništa... A još kad sam čula da je i dole beton, baš me ono ubilo u pojam.... ako ništa drugo nadam se da će onaj puni mjesec nešto pokrenuti kod nas
Evo i malo vježbica, možda prije krene 😊😊
https://m.youtube.com/watch?v=plxURwF_p44
Evo da se javim, smjestili me u bolnicu. Zaboravila tko je pitao, dijagnoza je zastoj u rastu. Hvala cure na podrsci!🤗❤ Kazu da ce me par dana promatrati pa mozda pustiti doma jer im izgleda dosta dobro sve. Trbuh 3 centila nekakvih (ne kuzim se bas sto su ti centili) - trbuscic bebin malo manji, glavica i noge normalne. 2400-2480 danas, tako da smo ipak narasle nesto u tjedan dana (bilo je 2300 prosli tjedan) - protoci super, plodna voda, ctg; sve. Tu u bolnici je vruce i hrane je malo za moje potrebe izjelice, ali mi je muz odmah dobio i hrane i ventilator pa je sada ok. Dobro da sam uzela kofer na kotacice a ne torbu jer je ipak lakse vuc nego nosit sestrama - a jako su drage i sestre i doktorice.
Drzi se! Bude sve ok, sad te imaju na oku 😊 nemoj samo previse guglati i opterecivati se! ❤
2021. M 💗
Zašto imam neki smeđi iscjedak 🧐 to mi se nije nikad do sad pojavilo nakon pregleda
Imala sam i ja prošlog tjedna prvi put! Nisam se uznemiravala jer se pojavilo odmah nakon vaginalnog pregleda, a prošlo je za 2 dana u potpunosti! Valjda je nešto dolje nadražio pa je ostalo tog smeđeg iscjetka. Tako smeđ bude npr. prije početka menge jer tada izlazi "stara krv". Da je crveno, krvavo, znala bih da je neka otvorena rana, a ovako nek se iščisti to "staro" i super. Tako sam ja razmišljala 😉
Da, javilo se nakon pregleda pa sam si i mislila da je povezano s time 😊 Malla ne izgleda mi ko sluzni... jos 😅
2021. M 💗
Kiflice izdrži i samo hrabro 😊😊
Biće to sve OK, ja i dalje stojim pri tome da su to samo procjene, i da ne mogu oni znati tačno kilažu bebe nikako. Neka te svakako u bolnici na promatranju, sve se to izdrži.
Nadam se spavanju noćas, i nadam se da ćemo sve lijepo odmoriti i da krene neka akcija kod nekog već 😄😉
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Norrah kod tebe me bas jako zanima kolika ce beba biti…jel su pogodili da stize mala mrcina!
Ja se nadam da su bar pol kile manje promašili 😂😂😂😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Norrah kod tebe me bas jako zanima kolika ce beba biti…jel su pogodili da stize mala mrcina!
Ja se nadam da su bar pol kile manje promašili 😂😂😂😂
Mantram zajedno s tobom, da nam obema promaše, pol kila manje idealno. 😊
Cure da se i ja javim. Bila veceras na pregledu. Otvorena 1,5 cm, plodne vode ima, posteljica 1.stupanj ali nekakav trudnički dio nestao skroz. Nemam pojma što je to a nisam htjela pitati jer ona ne voli kad se puno ispituje. Mali je opet preaktivan bio tako da su se stalno ocitavali trudovi. I mene je bolilo. Tako da sutra ujutro opet moram na ctg u TA. 🙄🙄. Pa ce sutra gin. odlučiti što će.
Iskreno volila bi da me ostave i da se pokrene nešto. Koliko me strah toliko jedva čekam
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji