Jutro cure.. Ja mislila bit ce najmanje jedna bebica do jutra.
Mene jucer uhvatila vrtoglavica, povracanje i sarafilo me u leđima prema trbuhu, mislila da nesto krece, kad ono nista.
Vidim kod vas pomaka ima, al beba vani jos nema. Nista, bude danas bar jedna beba, kad ne na prvi dan ljeta, neka bar na praznik bude
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ja sam jucer nakon setnje zaspala ko zaklana 😅 da i moj trbuh se spustio bas, primjetila sam da mi bude i dosta tezak... cak je i muz skuzio da se spustio, a nije bas tip koji primjecuje takve stvari
Malla ma joj, do kraja dana si ti u rodilistu, navijam 😄
2021. M 💗
Evo noc je prosla bolje nego ocekivano, jest da sam se budila par puta i polijevala vodom, namocila tetru vodom pa me hladila, uz otvoren prozor je uspjelo biti ok i zaspala sam... nije lose. Pojela i njihovu hranu i sto mi je muz donio tako da ni to nije lose, nisam gladna. Nije tako cak ni u svakoj sobi, negdje radi klima skroz dobro, a negdje steka, valjda kako ti se potrefi. Bitno da su ok sestre i doktori i skompala sam se s cimericama pa cavrljamo i nije nam toliko dosadno. A najbitnije da bebica bude dobro i brzo ce to! Nadam se da vas nisam ustrasila s prvim dojmovima iz rodilista, da sam uletila u sobu u kojoj klima radi bi imala skroz drugi dojam i da sam zena normalnog apetita bi mi bilo skroz dovoljno hrane...samo sam ja malo specificna, jedem vise od svog muza, pa nisam bas neko mjerilo! Nemojte se bojati, nisu tako strasni uvjeti, ok je. 👍🤗
Jutro cure 🤗
Mallla hajde navijamo da do utakmice to rijesite, da stigne jos jedna navijacica 😁
Kiflice izdrzi i sretno, jos malo i ti i tvoja bebica ste skupa 🤗
Ja sam i dalje isto, osim sto se isijas toliko pogorsao da ne mogu nikako hodati, cim stanem na lijevu nogu takva bol prostruji da mislim da cu pasti, sepam kao starica, krene li sto ne znam ni kako cu u rodiliste 😌
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Čitam vas redovno, pa da se malo javimo.
Mi smo jučer obavili pregled i situacija je nepromjenjena, također se nadamo da će pun mjesec odradit svoje.
Kiflice, nek si ti kod njih i eto tvoje bebice uskoro, samo navali na sladoled (ja mislim da do poroda neću pojest više niti jedan, jer će mali prešišat 4 kg😬)
Mallla čekamo izvješće
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Jutro cure, ja u TA cekam ctg. Taman trebala doci na red kad hitna dovela trudnicu sa trudovima. I sad moram cekati.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Da, bas ti se spustio. Ovak na drugoj slici je meni cijelo vrijeme i vjerojatno zato osjecam tezinu
Jutro cure, ja u TA cekam ctg. Taman trebala doci na red kad hitna dovela trudnicu sa trudovima. I sad moram cekati.
Ja sam jučer 4 sata provela i TA🤦♀️, mogla sam i rodit u međuvremenu....
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ćao cure da vas samo pitam da li ima koja cura da će rodit u vinkovcima zanima me iskusto prva mi trudnoća...a termin mi za 5 tjedana hvala♥️😊
Azospermia
Clio ti si u Zd je li tako? Mene gin ne salje u bolnicu sad ne znam je li to uobicajeno ili? Kakvo je stanje tu, nadam se da ces brzo na red 🤞
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji