Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    21. Lipanj 2021. 17:39

Tinchy_07

Lulu.lu hvala na info za posjete, stvarno mi puno znaci da moze doc, iako se drzi kratko u rodilistu, da muz moze nas bar na kratko vidjet.
    Olivera i Norrah ako ne krene danas, sutra, pun mjesec je vas. Mada se nebi bunila da bude i moj😂
    Mateja ako vec ne zelis ic, onda makar miruj do iduceg pregleda. Kad bis trebala ic?

Za dva tjedna idem kad cu bit 37 tj. Ajde malo manje od 2 tj . Moj gin vodi trudnocu do 35 tj onda salje u bolnicu😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Bojana2017
    21. Lipanj 2021. 17:41

Je cureee, sve se krenule polako otvarati, neka neka, bar psihički se čini da će ubrzo 😊😊😊
    Ja ću čekati srijedu i nadati se da će nešto biti, bar neke naznake. Mene je strah tog neotvaranja s obzirom na prvi porod, pa iskreno ne očekujem da će mi reći uopšte da sam otvorena imalo.
    Mallla kako ti je Hana, je li bolje, jeste bile kod dr? 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    21. Lipanj 2021. 18:26

Ana0310 moguce da je sluzni a moze bit kakve žilice jer je dole sve osjetljivo.
    Bojana, hvala na pitanju. Bile smo, dr. Kaze da je cisto grlo i čista pluća da jednistavno nastavi iskašljavati. A da je fibra zbog viroze koja se nakacila na narusen imunitet. Uglavnom da ne brinem i da ce sve bit ok! Sad sam i s te strane mirna!

url=https://lilypie.com]

• krofnica
    21. Lipanj 2021. 18:36

Cure jel vama na svakom pregledu nakon prodenog termina gledaju kolko ste otvorene ili nema za tim potrebe ako ctg ne pokazuje trudove?

• puterica
    21. Lipanj 2021. 19:33

ana0310

puterica

Matejaa95

Eeeee curee i ona stalno stuca po 4,5 puta dnevnoooo🤭

Koliko si tjedana trudna? Ja sam 32+5 i mene ti stalno boli trbuh. Rekla sam dr na proslom i pretproslom pregledu ali rekao mi je da je sve ok i da boli od rastezanja maternice. A sinoc su me i trbusni misici boljeli koda sam trbusnjake radila. I beba nekoliko puta dnevno stuca a nekad mi je osjecaj koda me netko iznutra po guzi lupka kad stuca 😳 sve drugacije nego u prvoj trudnoci. Curama u terminu zelim da se sto prije pokrene i bude sto bezbolnije 🙂

Da, i meni je takav filing kad stuca 😅 moguce da te i trbusni misici bole ako neke nagle pokrete radiš

He he he odavno ne mogu nagle pokrete raditi 😅 ne znam kako bi to objasnila ali meni trbuh koda visi. Kolegici sam se cudila kad mi je pricala da kad je isla roditi je trbuh rukama pridrzavala a sad shvacam sto je htjela reci. Pitala sam dr za pojas za trudnice jer mi je nekako lakse kad podignem trbuh, on je rekao ni slucajno jer da ce misici tek onda izgubiti svoju funkciju.  Ne znam, mozda to sve slabije 'drzi' jer mi je u porodu pukao vrat maternice. 

Bojana2017
    21. Lipanj 2021. 19:36

Mallla

Ana0310 moguce da je sluzni a moze bit kakve žilice jer je dole sve osjetljivo.
    Bojana, hvala na pitanju. Bile smo, dr. Kaze da je cisto grlo i čista pluća da jednistavno nastavi iskašljavati. A da je fibra zbog viroze koja se nakacila na narusen imunitet. Uglavnom da ne brinem i da ce sve bit ok! Sad sam i s te strane mirna!

Suer, bitno da je sve ok 😊
    Ja danas nisam izašla iz stana 🤣🤣 toliko sam neka smorena od nespavanja i na kraju nisam uspjela po danu odspavati, nego sam još sređivala stan i umirala od vrućine 🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣
    Luda glava pa to je 🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Lena25
    21. Lipanj 2021. 20:26

Ja bila na pregledu, tj samo na ctg, iako je cijelo vrijeme bio oko 80-100, trudova nema 🙄 U srijedu opet ctg i pregled plodne vode.. Danas me nije pregledavala vaginalno tako da ne znam ima li promjene sto se tice otvaranja... Isijas mi se pogorsao do te mjere da doslovno jedva setam, bas jako boli 😌 Nista cekamo i dalje 🥵🥵🥵

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Mallla
    21. Lipanj 2021. 21:18

Pa ja ne mogu vjerovati da nam se na prvi dan kalendarskog ljeta nije rodila ni jedna beba...osim ako se netko ne javi naknadno! Ja sam uvjeravala svoju ekipu da ce mene uhvatiti nocas, pa eto mozda prizovem, ako ne onda je nada da ce nakon pregleda 23eg...ako ne ni tada onda odustajem 🤔 Ne sjecam se da mi je prvi put ovako tesko padalo cekanje.

url=https://lilypie.com]

Kiflica
    21. Lipanj 2021. 21:20

Evo da se javim, smjestili me u bolnicu. Zaboravila tko je pitao, dijagnoza je zastoj u rastu. Hvala cure na podrsci!🤗❤  Kazu da ce me par dana promatrati pa mozda pustiti doma jer im izgleda dosta dobro sve. Trbuh 3 centila nekakvih (ne kuzim se bas sto su ti centili) - trbuscic bebin malo manji, glavica i noge normalne. 2400-2480 danas, tako da smo ipak narasle nesto u tjedan dana (bilo je 2300 prosli tjedan) - protoci super, plodna voda, ctg; sve. Tu u bolnici je vruce i hrane je malo za moje potrebe izjelice, ali mi je muz odmah dobio i hrane i ventilator pa je sada ok. Dobro da sam uzela kofer na kotacice a ne torbu jer je ipak lakse vuc nego nosit sestrama - a jako su drage i sestre i doktorice. 

matea1989
    21. Lipanj 2021. 21:26

Evo da vam se i ja javim, vjerno čitam, ali kako se kod mene ništa ne događa nisam se oglašavala. Danas sam bila na pregledu kod svoje doktorice, zacementirano sve, kaže da je beba veća po njezinim procjenama skoro 4 kg... Baš sam onako emocionalno snižena, nadala sam se da će reći da da se bar nešto pokreće... Još je velika beba, baš sam ono 🥵...
    Uputila me ako do petka ništa ne bude, da u subotu ujutro idem u TA  na ctg i to je to....

Nadam se da će nam se svima koji to priželjkuju što prije pokreniti ♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.