Clio želim ti onda da se konačno pokrene. Ja sam isto pomijesanih osjecaja. S jedne strane jedva čekam da se upoznamo, s druge umirem od straha i ne znam kako cu ja to. Pa se smirim s onim "tvoje tijelo moze izdrzati tvoju bebu", al ne znam koliko cu se toga moci drzati kad krene. Bas sam ono na sto osjećaja. 😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Potpisujem vaše strahove i uzbuđenja.
Stalno si ponavljam beba mora van, kako su druge tako ću i ja, al stvarno me strah da ne krene u nekom krivom, neželjenom smjeru 😫 Samo nek se pokrene i nek izađe van idućih par dana, samo ne noćas jer ovdje grmi i sijeva, doslovno.
Termin 18.06
To su normalni osjećaji, ti pomješani, a oni se nastave i nakon poroda. Uglavnom tijekom poroda moramo sebe tjerati misliti što pozitivnije...kad uhvatimo negativnu misao odmah je mjenjati za neku pozitivnu. Puno je lakše podnjeti bol misleći pozitivno! Naravno da će moral tu i tamo padati al ne dopustiti da nas nadvlada. Možemo mi to!
Ja isto koliko god želim da krene što prije toliko me strah jer će krenuti uskoro, pitanje je dana ili točnije sata. Van izać mora, a kad krene nema natrag....
Clio sretno sutra!
Cure jel mislite čekati pravilo 5-1-1 prije polaska ili? Naravno ako ne pukne plodna voda....
Ja računam ako noćas krene u bolnicu idem onda eventualno u jutro....nije baš da se rodi čim krenu trudovi. Još sam sinoć mamu ispitivala koliko joj je vremena trebalo od prvog truda do poroda...pa kaže 1 put 13h a drugi put 8h. Kod mene je 1 put bilo 14h, vidjet ćemo drugi put....isto me hvata briga kako znati kada krenuti iako sam svijesna da stvarno rađanje traje jednostavno se po glavi motaju brige....
I prijavljujem vrlo aktivnu bebu danas i večeras i priuštena 2 grča koja nisam sigurna kako procijeniti jer se bebuška giba i ne posustaje. Vidjet ćemo hoće li se nešto razviti il je opet uzalud vam trud svirači 😊
url=https://lilypie.com]
Hvala, cure moje!🤗❤ Mislim da cu i ja iskusiti sto je to besana noc nocas jer nam je pokvarena klima u sobi i polijevam se vodom svako malo... joj nisam ni svjesna bila koliko mi je dobro doma di imam i klimu i frizider s hranom i tv i serijice i muzica i udoban krevet i rolete...ovdje nema nista, kakav netflix... Skrpao me muz, donio jos hrane da ne izumrem do jutra i ventilator. 🤣 Ali necu se zaliti, izdrzat ce se sve za moje sunasce, a osobito par dana nekomocije. Tu ima zena koje su tu od 20 tt i moraju lezati u bolnici do poroda - tko sam ja da se zalim. Dobro je 🤣. A nisu krivi ljudi sto tu rade, brizna smo drzava pa nema nicega....a hrana kao dijabeticka - mozes misliti, dobila kruha i kolac, a cijelu trudnocu se trudim jesti sve zdravo... Ne znaju zasto dođe do zastoja.. moze biti posteljica da ne daje dosta hrane...ali ne znaju jos ni je li to to za sigurno. Ma ja mislim samo da nas trebaju pustiti da jedemo normalno, od kad jedem sladoled je dobila malo kila. Zalazem se za terapiju sladoledom kod kuce.😂
Izdrzi kiflice, uskoro ces se ti maziti sa svojom bebicom, briga te. Samo pozitivno, bit ce to sve super. Sad fino papaj i uzivaj koliko mozes ❤️😘
Ja ne mogu spavati, ubi me vrucina i ove moje noge. Toliko mi se spava samo zijevam ali zaspat nikako, ako i zaspem probudi me znoj, evo sam se prebacila u dnevni i upalila klimu, nadam se skorom snu 😔
Ja sam sva mokra, umorna, nenaspavana, živčana i plače mi se koliko sam pospana a toliko je vruće 🤮🤮🤮 sad bih potpisala da godinu dana sunce ne izađe nikako, sve snijeg da pada😑😒🤬🤬🤬
Termin: 3.8.2021. 🥳🥰
Baby girl L. is coming 🌞🌸
Izdržite cure i navijamo da krene nešto 😄
Meni je noć malo bolje prošla od one sinoć, ali je i dalje to daleko od spavanja koje sam priželjkivala.
Što se straha tiče i meni je prisutan, čak više nego prvi put, valjda zato što znam šta me čeka, i na porodu i nakon njega 😉😄
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bravo kiflice, naoruzaj se pozitivnim mislima. Nemas nista od dubioza iako ih je tesko izbjec. Sto kazes mnogi pola trudnoce provedimu u bolnici a za tebe iskreno vjerujem da ce kroz koji dan zakljuciti da je zapravo sve ok i poslat te kuci kako kazes na sladoled terapiju, drzimo fige 🤞
Zasto sam budna? Sanjam da Ana.b. ima trudove! 😆 i ja čitam tu o njenim trudovima i kao dajem joj "pametne" savjete....probudi mene to fino (stvarno) i skuzim da sam to zapravo ja 🤣
Kako trenutno izgleda/osjecam? Nisam još bilježila u aplikaciju al osjetila sam tj. Zavrsila je jedna u 4:17, druga 4:28 i treca u 4:47. Mislim da ovo jesu kontrakcije dok su me probudile. Osjetim i bebu di se mrvu giba pa sam prvo bila pomislila da je ona. Osjecaj je kao menstrualna bol jača u predjelu lijevog jajnika koja se pojačava blago i širi u noge. E sad vidjet cemo jel to slucajno, nesto prolazno ili pocinje party! Iskreno se nadam da pocinje party!
Evo prvi update. Čini se da je stalo za sada vec 30min ništa...al zato sam ja budnaaa...al dobro...bude li sta javljam! 😘
Mallla vidim da kod nas sve nešto slično, i moj bebač je sinoć bio toliko aktivan da sam mislila da se i nešto dodatno događa ali šipak. Mjehur mu bio omiljena igračka, jer kako sam legla u krevet tako sam se ponovo morala dignuti za na wc. Na kraju oko 1 ujutro sjela na kauč i rasplakala se od muke. Oko 4 me probudila kontrakcija i neka bol u preponi, ali evo do jutra opet ništa.
.
Ostale cure u terminu, nadam se da je ovo vrijeme oko lune (koje meni babe vange još od starta predviđaju) naše vrijeme za baby boom jer ovo za zatišje već par dana i nije neka fora
.
Kiflice dobro je da si pod kontrolom u bolnici, ali nadam se da će uskoro zaključiti da je sve u redu i pustiti te još malo kući. Mučno mi je kad čitam da je tako vruće u riječkom rodilištu, ali mi je drago čuti da su sestre i doktori super
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Dobro jutro, jucer se muž vratio ranije s posla bilo mu lose i glava ga bolila pa sam bila oko njega i tek sam vas sinoć uspijela pročitati, ali dok sam došla do zadnje stranice tako sam i zaspala 😅😅 pa evo jutros nastavila čitati hahah
Kod nas bilo nevrijeme sinoć i baš sam fino spavala, budila se svako malo, ali bi bez problema nastavila.
Kiflica moguće da će biti kao i kod cocoline pa te poroda već kroz tjedan dana, a ovak za svaki slučaj nek si ti kod njih na promatranju...a diabeticka hrana je stvarno uzas i ja više vjerujem da je zbog toga...u svakom slučaju sretno i javljaj detalje sta kažu 😘😘
Mallla hahah kod mene ništa 🤣
Ali eto napokon kod tebe da se pokrenulo 😁😁 sretno I nek bude brzo I bez komlikacija ...bas sam sretna radi tebe isto kao da je mene uhvatilo hahah 😄
Jedva čekam daljni izvještaj 😊 sretno sretno 🥰🥰🥰
.
Kod mene za sad samo ovo s mjehurom i piskenje svakih par min/par kapi hahah je jedino što imam nikakvih posebnih znakova hahahha 😅
I da dole bol stidna kost ali to je već duže vrijeme to sam već spominjala hahhah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji