Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    22. Lipanj 2021. 09:42

Clio35

Jutro cure, ja u TA cekam ctg. Taman trebala doci na red kad hitna dovela trudnicu sa trudovima. I sad moram cekati.

Nadam se da imas vode i hrane.
    Ja se u Rijeci znala na cekat po 3-4h. S Pulom ide brze.
    Sretno i javi sta kazu 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Ivančica_Maslačak
    22. Lipanj 2021. 09:43

Leptirica 90🦋

Ćao cure da vas samo pitam da li ima koja cura da će rodit u vinkovcima zanima me iskusto prva mi trudnoća…a termin mi za 5 tjedana hvala♥️😊

Jutro. Budem ja. I meni termin za 5 tjedana 😂
    Ugl prije 3 god je meni bilo savršeno koliko god su pričali svoja loša iskustva. Imala sam brz porod, porodila me doktorica, sestre na odjelu su super, pomagale su mi u svemu i davale savjete, bebicu su mi nosili kad god su vidjeli da sam umorna da se naspavam.  Eto ako te još što zanima pitaj.

Mia 🥰 termin 27.7.

• puterica
    22. Lipanj 2021. 09:53

Bojana2017

Izdržite cure i navijamo da krene nešto 😄
    Meni je noć malo bolje prošla od one sinoć, ali je i dalje to daleko od spavanja koje sam priželjkivala.
    Što se straha tiče i meni je prisutan, čak više nego prvi put, valjda zato što znam šta me čeka, i na porodu i nakon njega 😉😄

Kod mene je prisutan uzasan strah i kad pomislim na porod jako se uznemirim. Ne znam kako si pomoci...bas mi je trauma ostala  da ne mogu vjerovati da sam opet ostala trudna. 

• Mimica2
    22. Lipanj 2021. 10:11

Jutrooo!!
    Ništa, ja imam jednog malog tvrdoglavca, koji dubi u zdjelici, a ne želi vam. Super mu je, ctg pokazuje kontrakcije, a to nije ono pravo. Ima vremena do nedjelje da se pokrene, a onda indukcija, a to me iskreno i ne privlači baš. Pa sam si kupila pilates loptu i od danas akcija!! Mantrajte🤞🤞
    Cure želim vam svima da se čim prije pokrene!! Ja se iskreno fizički super osjećam, nema više ni žgaravice, super spavam, nema oticanja nogu tj.nije strašno... Ali psihički sam malo down i plačem bezveze, sama sebi idem na živce!! 😤🥱😑 Držim vam svima fige i sretno! 

Termin 18.06

Bojana2017
    22. Lipanj 2021. 10:12

puterica

Bojana2017

Izdržite cure i navijamo da krene nešto 😄
    Meni je noć malo bolje prošla od one sinoć, ali je i dalje to daleko od spavanja koje sam priželjkivala.
    Što se straha tiče i meni je prisutan, čak više nego prvi put, valjda zato što znam šta me čeka, i na porodu i nakon njega 😉😄

Kod mene je prisutan uzasan strah i kad pomislim na porod jako se uznemirim. Ne znam kako si pomoci…bas mi je trauma ostala da ne mogu vjerovati da sam opet ostala trudna.

Ne brini Puterica, kako su sve rodile dvoje, troje, tako ćemo i mi 😉😀.
    Što se tiče TA, u Puli ide dosta brzo, ja sam prošli put bila naručena u 10:30 i došla sam ranije tamo, oko 10 i 5 možda i već za 20-25 minuta sam završila i CTG i UZV pregled.
    Sutra idem u 11:30, pa ću vidjeti koliko brzo će ići. Meni je najveća trauma naći parking ispred bolnice 😀😀😉😂😂😂
    Ajde Mallla držimo fige 🤞 🤞 🤞 i javljaj.
    Ja sam na moru sa starijom curom trenutno, kući sve zamračila, upalila klimu, pa kad dođemo kupanje i spavanje 😉😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    22. Lipanj 2021. 10:14

Mimica2

Jutrooo!!
    Ništa, ja imam jednog malog tvrdoglavca, koji dubi u zdjelici, a ne želi vam. Super mu je, ctg pokazuje kontrakcije, a to nije ono pravo. Ima vremena do nedjelje da se pokrene, a onda indukcija, a to me iskreno i ne privlači baš. Pa sam si kupila pilates loptu i od danas akcija!! Mantrajte🤞🤞
    Cure želim vam svima da se čim prije pokrene!! Ja se iskreno fizički super osjećam, nema više ni žgaravice, super spavam, nema oticanja nogu tj.nije strašno… Ali psihički sam malo down i plačem bezveze, sama sebi idem na živce!! 😤🥱😑 Držim vam svima fige i sretno!

Mimica držim ti fige i polako ajde u akciju, sve samo da pokreneš 😉
    I ostale cure ajmo akcija 😂

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Lipanj 2021. 10:20

Lena25

Clio35

Jutro cure, ja u TA cekam ctg. Taman trebala doci na red kad hitna dovela trudnicu sa trudovima. I sad moram cekati.

Clio ti si u Zd je li tako? Mene gin ne salje u bolnicu sad ne znam je li to uobicajeno ili? Kakvo je stanje tu, nadam se da ces brzo na red 🤞

Da u Zd sam. A tu koliko sam shvatila kad si u terminu onda moramo dolaziti svaki dan na ctg. Evo bas jednu trudnicu kojoj je termin bio jucer, otvorena 6 prstiju vratili sinoc kuci i morala je opet jutros doci
    Ja sam došla u 8.30 i sad sam na ctg. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

sassy
    22. Lipanj 2021. 10:43

U iscekivanju smo bebica 😍
    I kise malo da osvjezi i nase krajeve a ne samo Njem :) cak ni ja sinoc nisam mogla spavat od vrucine.
    Neko da preporuci neku seriju razbibrigu da ubijem vrijeme dok rostiljam s boka na bok?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    22. Lipanj 2021. 10:56

Nema kod mene nista...lazna uzbuna ocito! Ova beba br 2 je ocito tvrdoglavija od seke.
    Mimica svim srcem ti zelim da krene cim prije i da sve ide prirodno bez pomagala. Cini se da nam bebice ne zele vani jos....pa nek im bude izdrzat cemo sve za njih!
    Ja sam isto sve zamracila, rucak se kuha...kasnije cu s Hanom kod mojih pa da je odvedu oni na more...a ja cu tako.iskoristit vrijeme u danu i vrijeme s njom....

url=https://lilypie.com]

matea1989
    22. Lipanj 2021. 11:39

Kod mene isto, zamračeno, klima, ručak se kuha 😆😆 a ja na pilates lopti i s čajem od maline (ohlađenim) 😆 uglavnom ništa se ne događa, jedino mi je sluzni čep počeo ispadati, ali manji komadići već u tri četiri navrata od jutra, onako je sve prozirno prilično ali sam uvjerena da nije obični iscjedak. Nadam se da će nam de svima nešto pokrenuti. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.