Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    21. Lipanj 2021. 04:43

Nije dosta što vani przi nego mora i iznutra 🙈
    Nadam se da ce se i tebi sad malo smiriti 🤞🏻
    Ili još bolje roditi pa će se zgaravica najbrže smiriti 😄
    I ti si već u finišu...u kojem tjednu si rodila prvi put?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Olivera
    21. Lipanj 2021. 04:50

Jutro cure, evo još jedne s nesanicom i kojoj je dosta svega. Sat i nešto se vrtila u krevetu u nadi da ću uloviti još malo sna ali uzalud, na kraju se nervozno digla i sad čekam da prođe sat vremena od tablete Fe da nešto pojedem i skuham si kavu.
    Danas službeni termin, samo si želim da se nešto pokrene kao i svima vama koje ste u sličnoj situaciji.
    Vidim svima nam jučer bio težak dan, ja doslovno iz kuće izašla nisam😟, a do subote bila ekstra aktivna trudnica.
    Ps. Ovo je dobro doba dana za odgovoriti na sve one poruke od jučer tipa I? Jesi rodila? Što se čeka? i tome slično🙄
    I ako budem opet trudna povrat ću se primjerom tweetyce definitivno, svima reći da je termin mj dana kasnije😂🙈

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Tinchy_07
    21. Lipanj 2021. 04:55

Olivera

Jutro cure, evo još jedne s nesanicom i kojoj je dosta svega. Sat i nešto se vrtila u krevetu u nadi da ću uloviti još malo sna ali uzalud, na kraju se nervozno digla i sad čekam da prođe sat vremena od tablete Fe da nešto pojedem i skuham si kavu.
    Danas službeni termin, samo si želim da se nešto pokrene kao i svima vama koje ste u sličnoj situaciji.
    Vidim svima nam jučer bio težak dan, ja doslovno iz kuće izašla nisam😟, a do subote bila ekstra aktivna trudnica.
    Ps. Ovo je dobro doba dana za odgovoriti na sve one poruke od jučer tipa I? Jesi rodila? Što se čeka? i tome slično🙄
    I ako budem opet trudna povrat ću se primjerom tweetyce definitivno, svima reći da je termin mj dana kasnije😂🙈

Drzim 🤞da se danas nesto pokrene, da nam das nadu da se moze na termin😃
    Ja sam govorila mjesec dana kasnije i sad, ali mislim da cu za iduci put lagat i da sam trudna, bit ce, ne samo sam obilno rucala🙈

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Aneee
    21. Lipanj 2021. 04:56

Olivera ja ne odg više na takve poruke 🙈😅
    Jer boze moj neću sakriti dijete kad se rodi pa da neće saznati...i sretno nek se onda danas i pokrene 🤞🏻

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Olivera
    21. Lipanj 2021. 05:08

Tinchy_07 jesi odlučila gdje ćeš ići roditi?
    Ana.b. možda sam zlobna ali odgovaram im sad u nadi da će ih probuditi i nanervirati kao i mene njihove, naročito ova I? 😂
    Da se razumijemo, svima bliskima s kojima se čujem cijelu trudnoću odgovorim na poziv ili njihove normalne poruke u razumno vrijeme🙂

🧔42 👱‍♀️39

Aneee
    21. Lipanj 2021. 05:15

Olivera hahahah e ovo je dobar način 😂😂😂
    E tako I ja. Ovi s kojima se čujem citavu trudnocu, a i prije trudnoce mi je oke da pitaju iako i oni sami ne rade pritisak s tim pitanjima...ali kad mi netko javi s tim pitanjem, a skoro nikad se ne čujemo onda živci rade 100na sat 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    21. Lipanj 2021. 05:25

ana.b.

Nije dosta što vani przi nego mora i iznutra 🙈
    Nadam se da ce se i tebi sad malo smiriti 🤞🏻
    Ili još bolje roditi pa će se zgaravica najbrže smiriti 😄
    I ti si već u finišu…u kojem tjednu si rodila prvi put?

Prvi put sam rodila u 40-om. Tačnije 39+4 🤷🏼‍♀️
    To mi je krajnja granica i za ovaj put, znači 01.07. 😀😀🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Tinchy_07
    21. Lipanj 2021. 05:35

Olivera

Ana.b. možda sam zlobna ali odgovaram im sad u nadi da će ih probuditi i nanervirati kao i mene njihove, naročito ova I? 😂
    Da se razumijemo, svima bliskima s kojima se čujem cijelu trudnoću odgovorim na poziv ili njihove normalne poruke u razumno vrijeme🙂

Iako sam naginjala Rijeci od kad sam bila hospitalizirana zbog tlaka odlucila se za Pulu. Blize je, a kako nema posjeta to puno znaci za nosit stvari, jer imam dosta poznatih osoba sto rade u bolnici. Muz naravno odusevljen jer mu se neda za Rijeku zbog radova i svega

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Olivera
    21. Lipanj 2021. 05:54

Tinchy_07

Olivera

Iako sam naginjala Rijeci od kad sam bila hospitalizirana zbog tlaka odlucila se za Pulu. Blize je, a kako nema posjeta to puno znaci za nosit stvari, jer imam dosta poznatih osoba sto rade u bolnici. Muz naravno odusevljen jer mu se neda za Rijeku zbog radova i svega

Mislila sam da ćemo se možda družiti u Rijeci🙂
    Ako ti je Pula bliže svakako je bolja opcija, mi idemo vikendom kod mene u Istru i uvijek mi muka kad se sjetim onih radova na y, naročito sad kad je sezona krenula.
    A što se rodilišta tiče, kaže sestra kod moje ginekologice, ima dobrih i loših iskustava i u Rijeci i u Puli. 

🧔42 👱‍♀️39

• Lena25
    21. Lipanj 2021. 06:03

Ja se ponadala da je bilo akcije nocas na ove dvije stranice kad nista 😅 Mene jace boli u predjelu jajnika cijelu noc i to je to, vruce za poludit, muz spava bez problema ja na skrgama 🥵🥵🥵
    Cocolina mozda je i njoj vruce pa se unervozila jadna 😰

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.