Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    21. Lipanj 2021. 08:21

Jutro sovicee!
    Sretna prvi dan kalendarskog ljeta! Pa možemo na istovar ili bolje da kažem možemo li molim Vas na istovar! Zamišljam hordu trudnica koje dolaze u rodilišta znojne i lude s pričom amooo vadite ovo čudo vanka, ja neću više 🤣🤣 Tamo 24.6 je pun misec, kažu da se puno beba rodi za to vrime paaaa možda nam se posreći.
    Moram reći da sam se u svakoj od objava sovica pronašla, sjedenje pred prozorom i razmišljanje u 3 ujitro ocu li popit kavu ili jesti 🤔🤣 I definitivno se slažem da je zimi puuuno lakše biti u podmakloj trudnoći, a ja uvijek htjela ljeto....eto mi sad.
    Mantrala sam da cu rodit 21 al eto cini se da ni od toga nista. Ako nista drugo spavala sam bas dobro, kod mame se najbolje spava.....dosla sinoc kod nje  u grad da odvedem Hanu kod dr. Jer ona i dalje fibru ima pa da vidimo što je. Bilo me strah da cu nocarit a nakraju sam bas sastavila ko top.
    Cocolina - možda je prvi skok u razvoju, oni idu na cca 3,6,9 dana, tjedana, mjeseci. Nekad nastupe mrvu ranije, nekad kasnije al okvirno su tu. Najčešće se očituju tako pretjeranom nervozom i s tvojih 100 upitnika što je sad. U svakom slučaju vjerujem da je teško izboriti se u tim trenutcima, ali i oni prođu. Drzite se, za čim god posegneš dobro je, samo da ste obe mirne i zadovoljne.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    21. Lipanj 2021. 08:26

I moram se nadovezat na ovo kad ces rodit, mogla si 22 ne radimo....pa u pm. Ko tu rađa....al tocno svi furaju iste ideje, pitanja....nisu svijesni koliko to iritira!

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Lipanj 2021. 08:26

Mallla

Jutro sovicee!
    Sretna prvi dan kalendarskog ljeta! Pa možemo na istovar ili bolje da kažem možemo li molim Vas na istovar! Zamišljam hordu trudnica koje dolaze u rodilišta znojne i lude s pričom amooo vadite ovo čudo vanka, ja neću više 🤣🤣 Tamo 24.6 je pun misec, kažu da se puno beba rodi za to vrime paaaa možda nam se posreći.
    Moram reći da sam se u svakoj od objava sovica pronašla, sjedenje pred prozorom i razmišljanje u 3 ujitro ocu li popit kavu ili jesti 🤔🤣 I definitivno se slažem da je zimi puuuno lakše biti u podmakloj trudnoći, a ja uvijek htjela ljeto….eto mi sad.
    Mantrala sam da cu rodit 21 al eto cini se da ni od toga nista. Ako nista drugo spavala sam bas dobro, kod mame se najbolje spava…..dosla sinoc kod nje u grad da odvedem Hanu kod dr. Jer ona i dalje fibru ima pa da vidimo što je. Bilo me strah da cu nocarit a nakraju sam bas sastavila ko top.
    Cocolina - možda je prvi skok u razvoju, oni idu na cca 3,6,9 dana, tjedana, mjeseci. Nekad nastupe mrvu ranije, nekad kasnije al okvirno su tu. Najčešće se očituju tako pretjeranom nervozom i s tvojih 100 upitnika što je sad. U svakom slučaju vjerujem da je teško izboriti se u tim trenutcima, ali i oni prođu. Drzite se, za čim god posegneš dobro je, samo da ste obe mirne i zadovoljne.

Mallla bolje da si došla sa Hanom kad joj fibra ne pada. Vjerojatno je viroza od ove vrućine. Ti se posebno pazi da odes zdrava u rodilište.
    Ja bi baš volila da rodim na 24.6. Jer je tad sv. Ivan, a ja se u biti zovem Ivana. Pa bi bas to bilo fora. Roditi na imendan😄😄

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

mara5
    21. Lipanj 2021. 08:47

Jutro 🤗 
    dodjem vidin 5 stranica i mislim sigurno je stigla neka beba, kad ono nesanica 🤣
    Meni su noge pomalo otecene, mislim da je Mary pitala pd proslog tjedna, ne jako na oko koliko mene to smeta  i gore mi stopala, takodjer cu ici potraziiti neke kremw za hladjenje u dm. I vidit jel ima onaj sprej sto je Ana.b stavila.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Mimica2
    21. Lipanj 2021. 08:49

Clio35

Mimica2

Joj, evo ja nemam zaista problema s nesanicom. Mučim se s vrućinama po danu i hodam po stanu ko od majke rođena, spavam u gaćicama kraj otvorenog prozora…
    Probude me eventualno grčevi ko recimo ovu noć. Ja ne znam koliko ovo misli dalje zajebavati, boli me zaista, sluzni ispada, trbuh se spustio i sad već imam onaj pritisak i osjećaj da će mali samo ispast…. Sve nešto mic po mic, a ništa konkretno. Da se mene pita nek krene pravo i jako bez ovog uvoda 😑
    Sretno svima terminušama 🍀

Joj Mimi drzim🤞 da to krene više. Kad ides na pregled?
    Neznam kako je tamo ali kod nas kad prođeš termin svaki dan je ctg i gledanje plodne vode

Opet sutra na pregled, svaka 2 dana sam tamo. I za svaki put trebam negativan corona test sa sobom. Tako da se dan prije testiram, pa da samo odem na miru...
    Ali koliko sam puta tamo već bila upoznala sam i liječnice i patronažne na odijelu i toliko su svi dragi, ljubazni da mi nekako i nije mrsko...

Termin 18.06

Mallla
    21. Lipanj 2021. 08:54

Eto Clio nek stigne mami za imendan, a mogu i ostale bebice pa eto kad vec "mozemo" birati! 😊
    A Hanu sam rodila prehlađena, čini mi se da ću opet tako....tada sam kašljala i nisam mogla govorit...sad opet kašljem 😒 Hoće to mene!
    Ajme mimica to hodočašćenje nanpreglede bas komaaa....ja se nadam da ce me gin. 23 procackat pa da cu 24og sigurno rodit....puste nade kod mene...a ne bi me čudilo ni da me svejedno uputi u rodilište!

Matejaa95
    21. Lipanj 2021. 08:56

Cureeee pomoc .  35+4 nocas sam imala par onako srednje jacine bolova ispod trbuha. A danas imam kao menstrualne grceve. Kao ono kad trebam dobiti. Nr.2 vec drugi put u pola sata. Od nocas piskim svako malo. Sto da radimmm, nisam ni sama pametnaa🤔

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

sassy
    21. Lipanj 2021. 09:01

Jutro mame,
    Zao mi je sto citam da se toliko borite s nesanicom, moje spavanje nije toliko lose, ustanem par puta radi wc ili bude mi prevruce al uspijem ponovo zaspati. 
    .
    Cocolina, moguce da je skok u razviju kao sto Malla kaze, ali za svaki slucaj provjeri da nisi sike oprala nekim gelom za tusiranje ili mozda neka krema ima miris pa je odbija, probaj njenom kupkom da peres sike. Isto tako provjeri hvat, kako beba uzime siku. Nadam se da ces rijesit ubrzo to. Hvala ti sto nam javljas napredak.
    .
    Moj radni sto je pretvoren napokon u baby kutak. Htjela bih jos da nadjem neki vrtuljak koji mogu montirat na sto ali svaki je samo za krevetac i ne mogu ga montirat tu https://ibb.co/LhxPs6g

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    21. Lipanj 2021. 09:08

Matejaa95

Cureeee pomoc . 35+4 nocas sam imala par onako srednje jacine bolova ispod trbuha. A danas imam kao menstrualne grceve. Kao ono kad trebam dobiti. Nr.2 vec drugi put u pola sata. Od nocas piskim svako malo. Sto da radimmm, nisam ni sama pametnaa🤔

Cini mi se da je Dominique imala te bolove po dnu stomaka i da je u pitanju neka upalica bila. 
    Ja ih imam takodjer povremeno ali nemam upale, kod mene su neki drugi problemi. U svakom slucaju najbolje ti je da provjeris s ginekologom.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Bojana2017
    21. Lipanj 2021. 09:12

Ajme cure, ja sam od 6 do 7 uspjela odspavati, sad sam kao neki zombi 🤣🤣🤣
    Ne znam da l' da se smijem ili plačem 🤣🤣🤣
    Ja sam i dalje pri tome da ću roditi 28.06.tad je kod nas Vidovdan (Iskru sam rodila na Sv. Nikolu, ja sam rođena na Sv. Savu) 🙈🤷🏼‍♀️ pa sam u fazonu da rađam na svece 😀
    U pitanju su pravoslavni, pa je kod nas sveti Nikola 19.12.a ne 06.12.🤷🏼‍♀️
    Nemam šta dodati na pitanja jer su cure već sve rekle 🤷🏼‍♀️😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.