Cure koje su rodile, cestitam! 🎉❤🎊 Hvala na opisu kako je bilo!🤗 Ja sam zadnjih par dana fo grla u pripremama da sve slozimo, namjestimo, operemo i pripremimo za bebicu ako dođe ranije. Priustila sam si sladoled svaki dan, zagustala i s hamburgerom i pizzom, podruzili se s frendovima - ko da idem u zatvor, a ne u bolnicu.🤗🙈🤣😁
Odradila jucer i totaln meltdown, panikica me ulovila, da necemo stici sve, da me strah od pregleda i sta ce reci, od carskog, od svega sto dolazi... muzic me tjesio, a ja ridala ko kisna godina. Danas fino oprali jos masu toga i slozili krevetic i sad se opet dobro drzim!
Cure koje su rodile u Petrovoj ili trebaju roditi, jel znate jel treba nositi ista za bebu u bolnicu?
Ne treba nista nositi, oni ih presvlace i oni ih oblace. Znam da su mame spominjale da ce ponijeti jedino dudu, ali ja nisam ni to.
Hvalaa 🤗
Cure koje su rodile, cestitam! 🎉❤🎊 Hvala na opisu kako je bilo!🤗 Ja sam zadnjih par dana fo grla u pripremama da sve slozimo, namjestimo, operemo i pripremimo za bebicu ako dođe ranije. Priustila sam si sladoled svaki dan, zagustala i s hamburgerom i pizzom, podruzili se s frendovima - ko da idem u zatvor, a ne u bolnicu.🤗🙈🤣😁
Odradila jucer i totaln meltdown, panikica me ulovila, da necemo stici sve, da me strah od pregleda i sta ce reci, od carskog, od svega sto dolazi… muzic me tjesio, a ja ridala ko kisna godina. Danas fino oprali jos masu toga i slozili krevetic i sad se opet dobro drzim!
Nadam se da si sad bolje kad si se isplakala, ali vjerujem da je vec sve spremno i sto bude falilo muz i uz pomoc vasih mama sve ce biti pripremljeno ako odes prije reda na porod.
Jesi uzivala u klopoci, jel se primjeti bar malo na vagi?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ana jel to prvi pregled u TA? Ja idem u petak prvi put pa me zanima kak ti pregledi izgledaju.
Da, javim ti kad prode 😊 ne znam ni ja kaj me ceka hehehe
Javi svakako, i mene čeka u srijedu. Zadnji put sam bila sa 36+3, pregledali me vaginalno 5 sekundi i to je to! Poludila sam! Izgubim cijelo jutro da bi me vaginalno sa prstima pregledala i rekla vidimo se za 2 tjedna. Da ne pricam da sam prije toga zadnji uzv imala prije mjesec i pol, a na to mi dokt bahato kaze: znas li ti koliko se ultrazvuka u svijetu radi?! Pucat sam htjela 🤯 nije problem sto je pauza izmedu uzv 2 mjeseca, nego zasto si me pobogu narucila na nesto sto je zaista bespotrebno. Iskreno se nadam da ce u srijedu napraviti posten pregled inace ne odgovaram za svoje postupke 😅😅
It's a boy! 💙
Ana jel to prvi pregled u TA? Ja idem u petak prvi put pa me zanima kak ti pregledi izgledaju.
Nista posebno, bar u mojoj. Tlak, vaganje, ctg i pregled. Uzv samo jednom da provjere plodnu vodu i procjene tezinu bebe. Sad kad sam otvorena, svaka tri dana na gledanje plodne vode. I to je to. Zapravo najduze traje ctg.
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Mogu, samo sam zapela u rodilistu. Jel postoji neka opcija privatne poruke ovdje? Ne kuzim bas najbolje kak ovaj forum funkcionira 🙃
Zenice, treba kome Dianatal gel? Ja rodila u utorak i nisu mi to ni stigli dati pa imam cijelo pakiranje (6kom)
Meni! Saljes postom?
Puterica pa to sam napisala, vag uzv. Da me nisu gledali ultrazvukom ne bi ni primijetili da se otvaram, jer sam izvana skroz zatvorena.
Mogu, samo sam zapela u rodilistu. Kak se ovdje salju privatne poruke? Tj. kako se mozemo cuti oko dogovora?
Da, javim ti kad prode 😊 ne znam ni ja kaj me ceka hehehe
Javi svakako, i mene čeka u srijedu. Zadnji put sam bila sa 36+3, pregledali me vaginalno 5 sekundi i to je to! Poludila sam! Izgubim cijelo jutro da bi me vaginalno sa prstima pregledala i rekla vidimo se za 2 tjedna. Da ne pricam da sam prije toga zadnji uzv imala prije mjesec i pol, a na to mi dokt bahato kaze: znas li ti koliko se ultrazvuka u svijetu radi?! Pucat sam htjela 🤯 nije problem sto je pauza izmedu uzv 2 mjeseca, nego zasto si me pobogu narucila na nesto sto je zaista bespotrebno. Iskreno se nadam da ce u srijedu napraviti posten pregled inace ne odgovaram za svoje postupke 😅😅
Moja očekivanja su nikakva, samo se nadam da necu krepati od vrucine 😅
2021. M 💗
Ima li kakve promjene kod koga? 😅 Meni je danas bas bio tezak dan, rasplakala sam se kako ne mogu vise 🙄 Muz isto tjesi proci ce, ili kad me pita sto je bilo.. Kako objasniti da vise nemas zivaca biti u tijelu koje je toliko bolno, tesko za setati, za podignuti se, nemozes se obuti, obuci, sve uobicajene radnje su onemogucene ili otezane.. Mislim da su me danas bas oprali hormoni sto ce tek biti poslije poroda 😌
👨28 👩28
13.10 + 🥰
Cure koje su rodile u Petrovoj ili trebaju roditi, jel znate jel treba nositi ista za bebu u bolnicu?
Ne treba nista nositi, oni ih presvlace i oni ih oblace. Znam da su mame spominjale da ce ponijeti jedino dudu, ali ja nisam ni to.
Hvalaa 🤗
Nista :) ako te zanima jos bilo sto, slobodno pitaj :) svako ponesi wc papir jer prije tri godine toga nije bilo :(
Sortiraj odgovore
Najstariji