Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchy_07
    20. Lipanj 2021. 12:34

Mimica2

Pozdrav 🌞 Evo me sa ctga. Kod mene sve po starom. Prvih 20min bilo super pa se nakon toga mali umirio, pa me slali šetati, piti vode da ga opet malo pokrenem, ovaj ne mrda, pa dođe doktorica kaže sve je ok. Uzv uredan, ima dovoljno plodne vode, daju mi fore 10 dana, prije nećemo forsirati i to mi je ok. Kontrola opet u uto.

Gdje su bebe?! Kažu preko 70% ih se rađa vikendom! Ajmo to 🤞🤞

Super je sto ne zele forsirat, al opet drzim palceve da se to uskoro pokrene

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Aneee
    20. Lipanj 2021. 12:44

Ja mislim da ako ne rodim do srijede kad imam termin kod gina onda ću pitati za inducirani...pogotovo ako ga procjene na više od 3500g...jer ovdje ako vide da procjene prelaze 4000g onda šalju na carski, a to bi najradije izbjegla..jer tko zna koliko ja mogu još prenijeti 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Hedwig.Z
    20. Lipanj 2021. 13:32

Cure, nisam čitala sve što ste pisale, ima previše stranica. Hvala vam svima na čestitkama! 🥰
    Mi danas idemo domaaa! 🥳 Beba je super, ja isto, mlijeka imam. Jučer ga je bilo manje, tako da sam jednom tražila dohranu, dale su mi 40ml i davala sam joj na žlicu. Danas su mi već sise tvrde i pune, flekava spavacica 😅 ali jučer i prekjučer sam ju svaka dva sata stavljala na sise, na svaku po 15-20min. Tako sam dobila savjet od jedne patronazne sestre. I da, pijte Puuuno vode, to zaista pomaže za mlijeko. 

ana0310
    20. Lipanj 2021. 16:33

Izumitelju klime bi spomenik digla. Ne znam kako bi izgurala ove vrucine bez nje.
    Sutra pregled u ta, samo da je sve ok i da brzo dodem na red 🤦🏻‍♀️

2021. M 💗

ana0310
    20. Lipanj 2021. 16:38

Lulu.Lu

Cure, nisam čitala sve što ste pisale, ima previše stranica. Hvala vam svima na čestitkama! 🥰
    Mi danas idemo domaaa! 🥳 Beba je super, ja isto, mlijeka imam. Jučer ga je bilo manje, tako da sam jednom tražila dohranu, dale su mi 40ml i davala sam joj na žlicu. Danas su mi već sise tvrde i pune, flekava spavacica 😅 ali jučer i prekjučer sam ju svaka dva sata stavljala na sise, na svaku po 15-20min. Tako sam dobila savjet od jedne patronazne sestre. I da, pijte Puuuno vode, to zaista pomaže za mlijeko.

Odlicno. Uzivaj samo 🤗🤗🤗🤗

2021. M 💗

• Raven7
    20. Lipanj 2021. 17:02

Ana jel to prvi pregled u TA? Ja idem u petak prvi put pa me zanima kak ti pregledi izgledaju.

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

ana0310
    20. Lipanj 2021. 17:09

Raven7

Ana jel to prvi pregled u TA? Ja idem u petak prvi put pa me zanima kak ti pregledi izgledaju.

Da, javim ti kad prode 😊 ne znam ni ja kaj me ceka hehehe

2021. M 💗

• Raven7
    20. Lipanj 2021. 17:20

Super, hvala ti☺️

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

• mari88
    20. Lipanj 2021. 17:25

Cure koje su rodile u Petrovoj ili trebaju roditi, jel znate jel treba nositi ista za bebu u bolnicu? 

james
    20. Lipanj 2021. 18:06

mari88

Cure koje su rodile u Petrovoj ili trebaju roditi, jel znate jel treba nositi ista za bebu u bolnicu?

Ne treba nista nositi, oni ih presvlace i oni ih oblace.  Znam da su mame spominjale da ce ponijeti jedino dudu, ali ja nisam ni to. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.