Nisi jedina evo i ja se vratim po krevet, ali od spavanja ništa.🙄..imam isto neke bolove nez točno ni da odredim od kud dolaze 😂 bol bi opisala kao bol u želucu, ali nekako sa lijeve strane stomaka...a možda se samo on tako namjestio pa pritišće neki organ 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mallla kod nas sve nešto hoce pa neće.. neki grčevi ali nista konkretno, kod tebe i sluzni ispada, ali nikako da se pravo pokrene 😂
I u pravu si s ovim, znam da ću kroz koji dan roditi, ali osjećaj je kao da neće ni za 2mj i da bi moglo potrajati još 😆
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ii za ne falit evo me opet, zaspala sam i sad sam ooet budna. Točno to što kažeš sve nešto se pokreće ali zapravo ništa. Isto tako neki bolovi se jave i ne znam odrediti što su. Noćas u dva puta jesam osjetila nešto što bi nazvala trudom al sve to nešto kratko i na duge staze (razmake). A uzroka nesanici stvarno ne vidim. I da meni ti bolovi što se jave su jako slični menstrualnim, šibaju po jajnicima i onda se spoje u bedre i prema sredini trbuha, al opet kažem vrlo kratko traju i razmak od uru ako ne i više...i onda se ja ponadam da možda pocinje i na kraju od svega ništa.
url=https://lilypie.com]
Meni čak ti menstrualni bolovi nisu ni jaki da bi mogla odrediti neki tocan početak i kraj...bas to kako opisujes ista ta menstrualna bol što se širi u bedra..ali ništa konkretno...ništa, moramo čekati 😄
Mislim da bar kod mene neće danas biti ništa...ali tko zna možda me iznenadi i krene odjednom hahah
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Potpisujem, više sreće sutra...naravno osim ako ne bude iznenađenje....il ćemo mi 23 nabpregled pa 24 na indukciju 🤣🤣
url=https://lilypie.com]
Bilo me strah da necu morati na indikaciju, ali sad da ponude prihvatila bi odmah...ne mogu da se nosim sa vrućinom i težinom više 😅
Bas sam mislila da necu više morati na preglede, ali eto očito ću ja i 23. morati na pregled
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Curke evo jos jedne sove... koja ceka prve zrake sunca jer je to prihvatljivo vrijeme za ustati 😂
Ja sam mirovala zbog kao prijetećeg ranijeg poroda, sad kad treba sad se gospodjica zainatila.
Isto imam kao menstrualne bolove, ali isto nije tak da znam odrediti pocetak i kraj. I isto se tak ponadam, a ono ništa. Pregled sutra pa cemo vidjeti kako napredujemo 😂
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Duelma čestitam🎉💗. Lijepo je pročitati dobra iskustva iz riječkog rodilišta, jer i mene uskoro očekuje odlazak tamo.
Mallla i ana.b. pridružujem se kao jedna kod koje se stalno nešto događa (sluzni čep ispadao u pon i uto, kontrakcije, menstrualni bolovi, neko žiganje dolje kao da me tupom iglom probadaju) a ne događa se ništa. Sutra sam punih 40 tt, ne moram ni reći da već od 37 tt mantram da se nešto pokrene, i isto koliko sam god htjela prirodno da krene sad sam pri tome da prihvaćam i indukciju samo da se pokrene jer ne mogu više.
Pozivi i poruke mob mi je uglavnom na mute jer sam već umorna ponavljati isto, naročito ljudima koji se mjesecima javili nisu a sad bi ekskluzivu.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Evo jos jedna sova medu vama samo sta ja nisam jos na kraju trudnoce 🤣
Probudili se fino prije 5 i ja i mladi gospodin on se isteze preteze nabija namjesta i tako se ja razbudila ustala napravila dorucak i sad cekam 8 sati da idemo na more 🥳🤣
Kod nas kiša nevrijeme...ajde bar malo da mi olaksa ove muke koje imam zadnjih dana zbog vrućine 😅
Uh cure ja se samo nadam da ćemo imati koliko toliko dobar porod kad već prenosimo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji