Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lena25
    20. Lipanj 2021. 08:08

Kod mene svaku noc tulum, poludi pred spavanje, toliko jako buba i nabija da imam dojam da ce sam kroz kozu izaci...
    Sto se tice menstrualnih bolova ja znam imati samo lagane koje se ne sire nigdje, cak ni to 🤣
    Nesanica vrucina, ruke noge bolovi, noci su mi jos najgore, uhvati li me usred noci ne znam ni kako cu se spremit 🙈

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Bojana2017
    20. Lipanj 2021. 08:08

Jutro cure 😀😀😀
    Cure u terminu, želim vam isto što i sebi, da se pokrene već jednom i da to brzo i lako odradimo.
    Ja sam sinoć prije spavanja bila gladna ali nisam smjela jesti, bojala sam se žgaravice, da će biti još gora 🙈
    Koliko vidim puno nas je 23.na pregledu.
    Jedno pitanje, mene zadnji put nije gledala vaginalno u TA, sad bi mogla?
    Pojma nemam dešava li se išta, mada, iskreno mislim da je dole sve 3 puta zaključano 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Olivera
    20. Lipanj 2021. 08:26

Bojana2017

Jutro cure 😀😀😀
    Cure u terminu, želim vam isto što i sebi, da se pokrene već jednom i da to brzo i lako odradimo.
    Ja sam sinoć prije spavanja bila gladna ali nisam smjela jesti, bojala sam se žgaravice, da će biti još gora 🙈
    Pojma nemam dešava li se išta, mada, iskreno mislim da je dole sve 3 puta zaključano 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Mene u TA od 37tt svaki put vaginalno gledaju, došlo je do veliko skoka u 2 tjedna s 1,5 na 2 cm otvorenosti🙈
    Meni je sutra pregled na dan termina, nadam se da ima nekog pomaka. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Bojana2017
    20. Lipanj 2021. 08:33

Olivera

Bojana2017

Jutro cure 😀😀😀

Mene u TA od 37tt svaki put vaginalno gledaju, došlo je do veliko skoka u 2 tjedna s 1,5 na 2 cm otvorenosti🙈
    Meni je sutra pregled na dan termina, nadam se da ima nekog pomaka.

Ajoooj, držim fige da je ovaj put malo veći pomak 🤞🤞🤞

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    20. Lipanj 2021. 09:22

Bojana ja zadnji put vaginalno pregledana u 11tt 😅
    I kad sam ga zadnji put pitala da pogleda jel se sta desava, opet me nije pogledao...samo je rekao da nema potrebe jer I da sam otvorena tako mogu 4tjedna hodati i ništa da se ne desi a mogu biti i potpuno zatvorena i taj dan da rodim 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    20. Lipanj 2021. 09:25

ana.b.

I kad sam ga zadnji put pitala da pogleda jel se sta desava, opet me nije pogledao…samo je rekao da nema potrebe jer I da sam otvorena tako mogu 4tjedna hodati i ništa da se ne desi a mogu biti i potpuno zatvorena i taj dan da rodim 🙈

To je istina, iz iskustva znam, skroz zatvorena bila i sutra rodila 🤷🏼‍♀️
    Ali svakako bi mi psihički bilo lakše da se krenem otvarati 🙈
    Kontam da li da se depiliram sad ili da sačekam još 7-10 dana, pa taman pred porod 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    20. Lipanj 2021. 09:34

Bojana2017

ana.b.

I kad sam ga zadnji put pitala da pogleda jel se sta desava, opet me nije pogledao…samo je rekao da nema potrebe jer I da sam otvorena tako mogu 4tjedna hodati i ništa da se ne desi a mogu biti i potpuno zatvorena i taj dan da rodim 🙈

Kontam da li da se depiliram sad ili da sačekam još 7-10 dana, pa taman pred porod 🤣🤣🤣

Pa baš sam i ja to mislila, ono daj mi malo nade 🤣🤣
    Ja se uz svako tuširanje malo prijeđem brijacem, čisto da budem na sve spremna 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    20. Lipanj 2021. 09:40

ana.b.

Bojana2017

ana.b.

Pa baš sam i ja to mislila, ono daj mi malo nade 🤣🤣
    Ja se uz svako tuširanje malo prijeđem brijacem, čisto da budem na sve spremna 😄

Ja radim brazilku u salonu tako da sam sad u fazi mogla bih, al nije još vrijeme 🤷🏼‍♀️
    Sačekaću još par dana, pa nek me i gledaju malo čupavu 🤣🤣🤣 svakako poslije 4 godine čupanja su dlake tako rijetke i tanke 🤷🏼‍♀️😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    20. Lipanj 2021. 10:07

Realno to jesmo otvorene, zatvorene, meke, tvrde u ovim visokim tjednima ne znači puno...evo me za primjer....ima 2 tjedna da mi je rceno da sam zrela za rodit i ja se ponadala a evo 2 tjedna su prosla....i nisam se stedila u ta dva tjedna, čistila, ribala, vozila, šetala, obavila veliku spizu itd. Razumiijem u ranijim tjednima oprez...al sad imaš prvibdojam ok nešto se događa, imam kontrolu, a onda na kraju zapravo nemaš kontrolu nego samo čekaš.
    Što se streptokoka tiče, kako misli Urin? Pa to se uzima bris! Stvarno su neki ljudi ajmeeee...radje da kaze ne znam obrati sw lijecniku negonda lupa naokolo.
    Al dobro sad trenutno mi žene nabijene hormonima i pod dozom ovih paklenih vrućina spadamo u kategoriju neuračunljive....

url=https://lilypie.com]

Aneee
    20. Lipanj 2021. 10:12

Tweetyca nisi se ni ti usrećila znaci 😅
    Meni malo glupo da ja moram za sve pitati i moliti da nesto pogledaju 😅 bas me zanima kakva ce mi biti patronazna kad bude doma dolazila 🙈
    Bojana a to drugo, ja oduvijek sa brijacem...a I imam onaj IPL...ali on se ne smije u trudnoći i u vrijeme dojenja, tako da je sad na čekanju 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.