Ja kako sam se pocela otvarati, tj na tom pregledu kad sam bila 38tj je rekla da sam prst otvorena pa se vise nije preporucljivo kupati, iako je cisto more svejedno nije pametno... Pa se nadam cure koje se kupate da ste sve zatvorene, ako mozete provjeriti s gin za svaki slucaj 😊
👨28 👩28
13.10 + 🥰
32+3 sam. Meni se bas iskreno i ne ide na more. Bas tesko podnosim ove vrucine, ali radi sina idemo na par dana a iskreno ne znam kak bi izdrzala kraj mora po ovim vrucinanama a da se ne smocim. I to Bojana sto kazes odmah se presvuci u suhi i to je to.
Nadam se da sam pohvatala sva pitanja. Gin mi je procijenio tocni tezinu 3700, a rodio se sa 3760. Bolnica je od mene pola sata. Za epi sam zakasnila zbog otvaranja a drip mi nije bio potreban.
Mozda ce vam bit vazna info. Po noci kad su me vratili doma trudovi su mi bili na razmaku ok cca 5 do 10 min po pol minute. Ali nisu bili uvijek iste jacine, a drugi dan mi je svaki trud bio jak. Osjecaj: bol od bubrega prema sredini (kao menstrualna bol) koja mi se cak siriča i u noge, do pola bedara (slicno išijasu). Ako vas sta jos zaniđa pisite dok nisam dosla doma 😉
Termin 25.06. - dečko 💙
Nadam se da sam pohvatala sva pitanja. Gin mi je procijenio tocni tezinu 3700, a rodio se sa 3760. Bolnica je od mene pola sata. Za epi sam zakasnila zbog otvaranja a drip mi nije bio potreban.
Mozda ce vam bit vazna info. Po noci kad su me vratili doma trudovi su mi bili na razmaku ok cca 5 do 10 min po pol minute. Ali nisu bili uvijek iste jacine, a drugi dan mi je svaki trud bio jak. Osjecaj: bol od bubrega prema sredini (kao menstrualna bol) koja mi se cak siriča i u noge, do pola bedara (slicno išijasu). Ako vas sta jos zaniđa pisite dok nisam dosla doma 😉
Cestitam na prinovi !
1.8. Curetak stigao 💗
Bome su lijepo procijenili tezinu. U kojoj bolnici si rodila? Ti je doslo mlijeko? Stvarno lijep porod zvuci
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
U Rijeci. I primalja je bila fenomenalna. Nije mi doslo mlijeko ali ja ni ne smijem dojit zbog moje terapije tableta koju mi ne smiju smanjit ni ukinut. Pa nije dobro za dijete.
I netko đe je pitao za sivanje. Popucala sam ali su me malo i reznuli, pitali su me dal hocu to kod zadnja 3,4 truda jer da ce bit čakdi izgon. Tad mi je bilo sve prihvatiljivo. I dosta sam sivana
Termin 25.06. - dečko 💙
Dulema srce si ❤ Hvala na odgovorima! I velik bebam baš...
Bojana da kuzim da se prepala al cisto sumnjam da bi je netko provjeravao...nego svakako prvi je blizu i vjerujem da ce onda moci doci po komodu i da ce i curka sacekat baku!
Kupanje u moru, samo ako je žena zatvorena i naravno presvlačenje u suho pod obavezno...joj ja bi rado, rado al neeemoze...
Ana.b. navijam da je to početak, da nece stat i da si do jutra u rađaoni...ajmoooo....pozdravimo kalendarsko proljeće....a i jesmo ono postavile drugi datum 20.6. Pa go girl....
Svijesna sam da ce krenut u nekom trenutku i da se radi o svega par dana al s druge strane stalno imam osjecaj kao da nece nikada, koda cu bit trudna jos 2 miseca. Baš su mi neki pomješani osjećaji. Al večeras se osjećam dosta dobro, opušteno...Bila sam kod svekra i svekrve u vrtu, oni roštiljali, malo se družili i zasila sam do 22:30 fino se rashladila. Kuci se oprala kao ako kojim slucajem krene nesto....i tako. Uglavnom mislim da sam spremna i sad je baš samo na njoj da odluči kada će nam.doći!
url=https://lilypie.com]
Eto nisam znala za to presvlacenje u suho prvi puta cujem
More znam da je dozvoljeno i da se preporuca ako se moze do mora a bazeni strogo zabranjeni ali to je sve sta znam
Cestitke svim prinovama 🥰 nadam se da ce nam svima biti laki i brzi porodi
I tako drugu noc za redom kod mene cista nesanica. Probudim se u 2h i oci ko u sove. Neki grcevi prisutni al vise mislim da su od lezanja i polozaja bebe. Samo sto sam veceras jos i gladna. Ne pamtim kad sam u ovo doba noci bila gladna. Ne mogu reci ni da mi je vruce jer stvarno nije....znaci samo budna i gladna....tjesim se da ako nesto krene barem necu biti gladna 🙃🤣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji