Ja sam cijelu proslu trudnocu vodila u bolnici i prvi vaginalni pregled bio je u 38 tjednu kada mi je dr rekao da necu jos neko vrijeme roditi, a ja rodila 2 dana nakon toga. Inace sam citala da su ti vaginalni pregledi zastarjela metoda i da se od njih ne moze puno saznati osim eventualno dobiti gljivice.
Dr te sad pregleda i nisi otvorena, a sutra vec mozes biti nekoliko cm.
Ovu trudnocu vodim kod svog dr i svaki put pregleda vaginalno i bas su mi mrski ti pregledi i uvijek me nakon toga boli sve dolje i par puta sam stvarno dobila gljivice a inace im nisam sklona.
Jutro cure, prebrojala sam vas sve ste u komadu 🤭
.
Ja sam sinoc isla malo u izlazal, mamica se spremila i laganini. Jel trebam reci da su me ljudi gledali kao marsovca 🤣🤣🤣 jedna zenska je cak pokazivala prstom u mene 🤣
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam cijelu proslu trudnocu vodila u bolnici i prvi vaginalni pregled bio je u 38 tjednu kada mi je dr rekao da necu jos neko vrijeme roditi, a ja rodila 2 dana nakon toga. Inace sam citala da su ti vaginalni pregledi zastarjela metoda i da se od njih ne moze puno saznati osim eventualno dobiti gljivice.
Ovu trudnocu vodim kod svog dr i svaki put pregleda vaginalno i bas su mi mrski ti pregledi i uvijek me nakon toga boli sve dolje i par puta sam stvarno dobila gljivice a inace im nisam sklona.
To je zato jer otvaranje pocinje iznutra i ako se otvoris iznutra cerviks se moze u par sati skratiti i nestati i prijeci iz zatvorenog u otvoren. Zato je vag uzv najpouzdaniji sto se otvorenosti tice.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro cure 😀😀😀
Cure u terminu, želim vam isto što i sebi, da se pokrene već jednom i da to brzo i lako odradimo.
Ja sam sinoć prije spavanja bila gladna ali nisam smjela jesti, bojala sam se žgaravice, da će biti još gora 🙈
Koliko vidim puno nas je 23.na pregledu.
Jedno pitanje, mene zadnji put nije gledala vaginalno u TA, sad bi mogla?
Pojma nemam dešava li se išta, mada, iskreno mislim da je dole sve 3 puta zaključano 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Bojana ja i ti smo tu u terminu, ja san 38+4, meni je pregled sutra. Mislim da bi trebala vaginalno pogledat i ctg, prosli pon je ctg i ultrazvuk.. Al sad mislim da bi trebala. I stalno mi je pun dnevni po tri dnevno, a valjda se nes pokrece. Ja sam u stalnom pokretu 24h. Nadam se da necu cekat termin.
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Zenice, treba kome Dianatal gel? Ja rodila u utorak i nisu mi to ni stigli dati pa imam cijelo pakiranje (6kom)
To je zato jer otvaranje pocinje iznutra i ako se otvoris iznutra cerviks se moze u par sati skratiti i nestati i prijeci iz zatvorenog u otvoren. Zato je vag uzv najpouzdaniji sto se otvorenosti tice.
Vaginalni uzv da jer je on jedini pouzdan za mjerenje duzine cerviksa, ali vaginalni pregled prstima ne.
Cure sta je to danas, neda se bebama po ovim vrucinama van? Ja ocekivala bit ce bar jedna od vas u rodilistu😉
Onaj moj strah od poroda prosao s vrucinama, sad bome bi potpisala za odmah ic rodit. Cijelo jutro nesto cistim, sad napunila lavor hladne vode za noge i mislim si, sa svakim stupnjem gore ja spremnija, bas ne volim vrucine
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Pozdrav 🌞 Evo me sa ctga. Kod mene sve po starom. Prvih 20min bilo super pa se nakon toga mali umirio, pa me slali šetati, piti vode da ga opet malo pokrenem, ovaj ne mrda, pa dođe doktorica kaže sve je ok. Uzv uredan, ima dovoljno plodne vode, daju mi fore 10 dana, prije nećemo forsirati i to mi je ok. Kontrola opet u uto.
Gdje su bebe?! Kažu preko 70% ih se rađa vikendom! Ajmo to 🤞🤞
Termin 18.06
Naše bebe štrajkaju 🤣 možda čekaju praznik ili računaju vani je pre vruće stoj unutra ne mrdaj 🙃
Tweetyca pa onda bi bilo punoblakše da svi dajemo urin a ne da briseve uzimaju....🙃 al dobro nek im bude kako hoce.
Mimica kad sam krenila citat kontam evo je
..kad ono nista.....ufff 10 dana. Najbolje se odma onda pripremit nan10 dana pa ako bude prije odlicno!
url=https://lilypie.com]
Zenice, treba kome Dianatal gel? Ja rodila u utorak i nisu mi to ni stigli dati pa imam cijelo pakiranje (6kom)
Meni! Saljes postom?
Puterica pa to sam napisala, vag uzv. Da me nisu gledali ultrazvukom ne bi ni primijetili da se otvaram, jer sam izvana skroz zatvorena.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji