Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lena25
    19. Lipanj 2021. 18:33

Negativ.Ljubavi

Lena25

Malllada mislim da smo mi tu negdje bile po svemu, samo je meni ispala puno veca razlika, a termin po ZM 6.6, ne znam sto bi to bilo da me gin ne vodi prema uzv, prekrizili bi mi urednu trudnocu u startu onda 🙄 Jer sam sutra tocno 42tj po tom, u bolnici bi me vjer onda inducirali vec ne znam, sve se bojim sto ce to biti kad dodjem 😌 Ali pratim upute svoje gin pa, beba je po mjerama uvijek odgovarala terminu po uzv, ctg uredan, plodna voda okej, vidjet cemo sad u pon sto ctg kaze i hoce li me slati, u cet je rekla da nisam jos za radjaonu 😅

Cestitam cure koje ste rodile! 🎉

Je li istina da se beba umiri pred porod? Ako je tako ja nisam ni blizu haha.. Sve mi se cini da ce i mene tako odjednom zaskociti 🙈

Noge i oticanje je bas jako, ne mogu ni svoje siroke slape nositi a sandale da ne pricam, po kuci sam u muzevim slapama, a u bolnicu nosim papuce iako je vruce jer mi noga stane… Ruke i prsti vec 2 mjeseca otecene, a u zadnje vrijeme tokom noci kao da su slomljene ne mogu se osloniti na njih uopce, tek kad se malo razgibaju postane okej, al zglobovi na dodir i dalje jako bole, ne prodje li to poslije poroda jaoooo 🥲
    Oticanje nogu - Ako je već tako jače, možda da probaš i one trudničke čarape? Kad je već vrijeme EURO prvenstva, to su one čarape slične štucnama / dokoljenkama 😁
    Nisam ih osobno koristila, ali čula sam pozitivna iskustva, a i uvijek to preporučuju u literaturi…
    Drži se 😉

Mislila sam se ali ipak mi se po ovoj vrucini ne navlace kompresijske carape jos 😂 Dizem noge u zrak, hladim u moru, srecom imam jedne sire spagerice koje navlacim za ici negdje, nadam se jos par dana izdrzati 🤞😅

👨28 👩28
    13.10 + 🥰

Bojana2017
    19. Lipanj 2021. 18:42

Negativ.Ljubavi

Bojana2017

Sa njom kad sam išla rađati stigla sam u 11 uveče u bolnicu sa trudovima razmaka od minut i po do dva minuta. Baš oni pravi. S tim da sam ja mislila kako ću roditi odmah, a ono do 11 i 15 sutra ujutru 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Ja se nikako nisam otvarala, do 7 ujutru sa tim trudovima sam bila otvorena jedan prst bukvalno. Onda je drip odradio svoje 🤷🏼‍♀️
    Hvala na savjetima, probaću sa mailom, to mi nije palo na pamet

Hijao… Treba se složiti i da su trudovi učinkoviti, pa položaj bebe, pa otvaranje… 🙄 I samo se klikne "Done", ma čas posla 😂

Zato ja ni sad ne očekujem brzo otvaranje, a ni da će me drip omašiti, 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ kako god, samo nek krene, imam osjećaj da ću eksplodirati. 
    I da, sluzni čep mi je ispao nakon poroda 🤷🏼‍♀️ prije ništa.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Mallla
    19. Lipanj 2021. 19:17

Ja sam dosla do toga ako dođem do rađaone i ponude mi drip uzimam odma...patit cu koju uru i bit gotova vec mi je dodijalo.
    Lena ma najbitnije da je sve ok i da ide svojim tokom a termin je u 6mj pa sad kad ko ga šiša...ja sad imam dojam da cu rodit u 7mj a ne 6mj.
    Bojana daj mi reci mama ima ili nema HR drzavljanstvo? Mogu ti provjeriti...imam nekoliko "graničara" u obitelji. Sad se nešto mijenjalo od jučer čini mi se, da se može ući u HR a od 1.7. Vjerojwtno potpuno otvaranje!
    Pupak ja imam mini uvuceni pupak, nikad iskocio nije.
    Pokreti moja mala tijekom poroda rwdila party u stomaku tako da nistq od smirivanja.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    19. Lipanj 2021. 19:32

Bojana info, ako nema HR drzavljanstvo nego samo BiH, onda za prec kod nas treba preboljenje/cjepljenje/test/uplacen smjestaj ili vlastita nekretnina.
    A caka je da moze negdje uplatiti 2 dana smjestaja i ostat koliko god hoce! Npr. Napravi test i uplati 2 dana da dođe i onda lipo ostane.

url=https://lilypie.com]

🌼TiKi🌼
    19. Lipanj 2021. 19:43

Sassy ne, jer po novim istrazivanjima se ne daje nakon 34.tjedna, a i postoje neke moguce neuroloske nuspojave kod ponavljanih profilaksa.

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Aneee
    19. Lipanj 2021. 20:02

Prijavljujem menstrualne grceve 🤞🏻 i mali pravi grbe po stomaku..malo malo pa pritisne mi rebra 😅
    Ali neka samo nastavi ovak..nadam se da je to neki znak 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    19. Lipanj 2021. 20:15

Mallla

Bojana info, ako nema HR drzavljanstvo nego samo BiH, onda za prec kod nas treba preboljenje/cjepljenje/test/uplacen smjestaj ili vlastita nekretnina.
    A caka je da moze negdje uplatiti 2 dana smjestaja i ostat koliko god hoce! Npr. Napravi test i uplati 2 dana da dođe i onda lipo ostane.

E da, tako nešto sam i mislila. Ima samo BiH državljanstvo i prošle godine kad je trebala doći ja joj napravila rezervaciju za smještaj na 7 dana, kao da je platila i rekli joj da će je provjeravati na toj adresi pa se vratila sa granice, bojala se provjere i kazne.
    Izgleda da ćemo morati čekati 01.07. 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Svakako i Iris čeka čini mi se 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• puterica
    19. Lipanj 2021. 20:24

Cestitam curama koje su rodile  stvarno sve lijepi i brzi porodi.
    Cure kak ste sa apetitom u ovim vrucim danima? Moj podivljao, non stop sam gladna. Kuliram se koliko mogu. Ujutro si slozim zobene a zudim za sendvicem sa majonezom 😑
    Planiramo par dana na more, dr dao zeleno svijetlo, ali nisam ga pitala jel se smijem kupati. Cini mi se da sam procitala da se neko od vas kupao? Kaj mislite?

• Toncica24
    19. Lipanj 2021. 20:27

puterica

Cestitam curama koje su rodilestvarno sve lijepi i brzi porodi.
    Cure kak ste sa apetitom u ovim vrucim danima? Moj podivljao, non stop sam gladna. Kuliram se koliko mogu. Ujutro si slozim zobene a zudim za sendvicem sa majonezom 😑
    Planiramo par dana na more, dr dao zeleno svijetlo, ali nisam ga pitala jel se smijem kupati. Cini mi se da sam procitala da se neko od vas kupao? Kaj mislite?

Neznan koji si tjedan ? Meni je ginic ima 2 tjedan naredio da se iden kupat.I evo svaki drugi dan se spustin na plazu i divota mi je .bas razmisljam kako mi je top bez obzira na nemirne noci more me spasi ujutro i bas gustan napokon.Ja bas volin lito.

1.8. Curetak stigao 💗

Bojana2017
    19. Lipanj 2021. 20:35

puterica

Cestitam curama koje su rodilestvarno sve lijepi i brzi porodi.

Otvoreno čisto more svakako preporučljivo.
    Ja se kupam, ali kad izađem van obučem suh donji dio i to je to 😄

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.