Mislim da sam sve popamtila sto trebam odgovoriti :D
lulu - cestitke! zvucis odlicno, predivno ime ste izabrali, bas mi je toplo oko srca sto je sve proslo dobro i jako me raznjezila tvoja poruka da bi sad mogla osvajati svjetove, to je divno cuti <3 uzivajte u mazenju!
ana0310 - bas mi je drago cuti da u HR ima takvih poslodavaca, kakvo osvjezenje! Nisam mislila implicirati da je drugdje bolje kad sam napisala da je kod tweetyce bolje, samo da su njeni uvjeti porodiljnog stoput bolji nego u Engleskoj (a i u Hrvatskoj bome, buduci da se dijeli sve s muzevima). Da mi je bila opcija uzeti tih 45 dana prije, vjerojatno bih uzela bar 2-3 tjedna i malo setkala po gradu, kao i ti - mozak jos radi, ali osjetim da sam sporija i da mi treba puuuno vise pauza nego prije. Vidjet cemo kak ce ici blize terminu... u svakom slucaju gust da imas takvog sefa :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
tweetyca - mi smo uzeli isto ovo svjetlo u Ikei ali sam glupo uzela ono koje ide u zid i sad se ta zica posvuda plete. MIslim da cu ipak uzeti ovo koje ti imas i jos netko je pisao. Mislila sam kao da mi je nezgodno stalno misliti jel imam baterija ili nemam, ali ovo sa zicom je jos gore, pogotovo kad mi beba skuzi da je ta zica tam pa pocne to grabat...
Ja sam isto cula ovo za klime da ne bi trebalo, ali ne znam, to su mozda bapske price od mama koje nisu imale tu opciju. Mi smo u stanu sjever-jug pa racunam bebu micati kako se bude sunce micalo i sva sreca da moze spavati u sobi na sjever pa tamo valjda nece ludjacki grijati. U Londonu i tak nije osim 10-15 dana preko ljeta stravicna vrucina. Ima mi smisla da se ne klimatizira na neke jako niske temperature nego ipak samo malo smanji da ne kuha u stanu. Ne znam, znam da bebe slabo reguliraju temp, a opet fakat je opasno ako se pregriju, tako da nisam ni sama pametna. Mislim da cemo si mi nabaviti mobilnu klimu da imamo pa se nadati da nece biti takve temperature da nam treba.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Netko je pitao za bolnice preko ljeta, u Petrovoj je prije tri godine pocetkom 8mjeseca cijelo vrijeme u sobi bila upaljena klima, bebe su obucene gore u njihove bodije dugih rukava i stavljene u onaj jastuk za novorodencad. Moj mali je isao iz bolnice u dugom bodiju i dugim hlacicama iako je vani bio toplotni udar i temp oko 40 stupnjeva i sve bebe koje su taj dan isle van su isle u dugom, sestre koje su radile otpust beba su tako inzistirale jer bebe nemaju termo regulaciju. Takoder uputa je bila da se auto raspuse i ohladi prije nego se u njega stavi jaje s bebom, a mi smo u autu na putu do doma normalno upalili klimu. Tako smo i doma, naravno da pazis da dijete nije nikad ispod klime i da temperatura nije preniska, ali mislim da je bolje da nam je svima ugodno nego da smo svi skupa nervozni od vrucine. Ionako je tim bebicama tesko kad dodu na ovaj svijet, moraju nauciti kako papati, muce se s kakanjem, sve im je novo i nepoznato, ne mora im jos biti i vruce
Netko je pitao za bolnice preko ljeta, u Petrovoj je prije tri godine pocetkom 8mjeseca cijelo vrijeme u sobi bila upaljena klima, bebe su obucene gore u njihove bodije dugih rukava i stavljene u onaj jastuk za novorodencad. Moj mali je isao iz bolnice u dugom bodiju i dugim hlacicama iako je vani bio toplotni udar i temp oko 40 stupnjeva i sve bebe koje su taj dan isle van su isle u dugom, sestre koje su radile otpust beba su tako inzistirale jer bebe nemaju termo regulaciju. Takoder uputa je bila da se auto raspuse i ohladi prije nego se u njega stavi jaje s bebom, a mi smo u autu na putu do doma normalno upalili klimu. Tako smo i doma, naravno da pazis da dijete nije nikad ispod klime i da temperatura nije preniska, ali mislim da je bolje da nam je svima ugodno nego da smo svi skupa nervozni od vrucine. Ionako je tim bebicama tesko kad dodu na ovaj svijet, moraju nauciti kako papati, muce se s kakanjem, sve im je novo i nepoznato, ne mora im jos biti i vruce
Meni je prva beba ali u potpunosti se slažem, neću se ionako tih prvih dana nigdje toliko kretati da bi beba imala nagle promjene temperature. Iz bolnice u auto, iz auta u kuću i sve je to tu negdje temp.
Meni je kuća na sjevernoj strani o zaklonjena sa svih strana, tako da je u ljeti skroz udobno (nemamo klimu) kuća do ima obrniti raspored i potkrovlje je, oni ne mogu disat bez klime.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Dobrodošle nove bebice🤱🤱
I ja bi u ovaj niz dobrih poroda, odnosno navijam da se niz ne prekine sve do zadnje....
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
I jos jedan savjet, nemojte pokrivati s tetricama cijela otvor kolica, svake godine se upozorava da kad mame pokriju skroz s tetricama otvor izmedu krovica i kolica da nema protoka zraka i da se taj dio unutra gdje je beba jako brzo zagrije, radije kupite zastitnu navlaku za kolica (mislim da je u dm-u 20-30kn), ona se zakaci za krovic i za rucku od kolica tako da je dijete zasticeno od sunca, a ispod ima protoka zraka
🤣 Negativ daaa mozda si mi prizvala nesto 😆 Bi ja, dodijalo mi junacki...vruce, zgaravica, pospanost....ufff....a ne mogu bas ni na more....Nista veceras pogledat utakmicu ako pobjedimo mozda uzbuđenje pokrene nesto!
url=https://lilypie.com]
I jos jedan savjet, nemojte pokrivati s tetricama cijela otvor kolica, svake godine se upozorava da kad mame pokriju skroz s tetricama otvor izmedu krovica i kolica da nema protoka zraka i da se taj dio unutra gdje je beba jako brzo zagrije, radije kupite zastitnu navlaku za kolica (mislim da je u dm-u 20-30kn), ona se zakaci za krovic i za rucku od kolica tako da je dijete zasticeno od sunca, a ispod ima protoka zraka
Potpisujem...nevjerojatno je kojom brzinom temperatura u kolicima tada poraste...čak sam video o tome gledala.
url=https://lilypie.com]
Evo mene s ctga, i dalje sve po starom, nema trudova, plodna voda u redu, težina prvo 3700 pa 3300, no commet. Sljedeći pregled u nedjelju i eto službeno prenašam 😤
Termin 18.06
Sortiraj odgovore
Najstariji