Malllanije nam plan uspio🤦🏼♀️😂
Blago nama s našim planovima 😄🤣
url=https://lilypie.com]
Iskusne name koje su koristile kolica, trebs li mi i zimska vreca za kolica od 6.mj-3 god.? Imam za od 0-6 mj.kosaru, a za kasnije bi uzela vrecu da joj bude zimi ugodnije u setnji. Naisla na dobru ponudu, pa bi uzela sada da ne propustim priliku.
To je suuuper stvar, s tim da ima raznih vreća, ne znam kakva je ponuda u pitanju.. mi dobili od prave vune, i bili vani i po snijegu i hladnoći velikoj, odlična je, pretopla 👌👌👌
Matea, grow raste s dijetetom taj nastavak jastuk kako li vec da nazovem se siri i izduzuje kako beba raste , a drugi ne. I udobniji je 100x. I naravno moze opet postati mali s vremenom kad se nekoristi pa ce opet iducem dijetetu sluziti od rodenja pa dok bude koristio se hh
Da, grow ide do 60 kg i ima 3 nagiba 😊
Jesi ju ti uzela na kraju, na pocetku si ju isto spominjala ako se ne varam?
.
Jel nosim grudnjak za dojenje u bolnicu 🤷♀️, mislim valjda nose ako se nose i blaznice za grudi 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara, ja nosim, meni jedino ti i pašu, svi drugi me stiskaju
Termin 18.06
A za izlazak iz bolnice, šta se ne može izać u onome u čem sam i došla? 😬 Naravno pod uvjetom da nije mokro, krvavo i sl
Termin 18.06
Ma mislim kao dok boravim u bolnici 🤷♀️ u hr muz donese robu za izlazak, bar su mi tako rekli za bolnicu u Os.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bela sretno ❤️❤️❤️🙏🙏
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ooooo, Belaaa sretno , znas da imas tu hordu navijacica, javi se kad uspijes 🎉🎉🎉 Samo hrabro i da bude sto brze i bezbolnije 😊
Kiflice, ja nisam kupovala dodatnu vrecu , ali sam dobila i za sportski dio, i meni je stvarno trebalo. Znaci evo primjer sad ova jesen zima sto je prosli, vec sredinom 10og je bilo hladno kako u osijeku tako i u madarskoj . I trebala mi je. Dijete bi imalo jaknicu na sebi hulahipke hlace i cipele kozne i preko kolica je bila vreca, doduse to nije nesta extra debelo kako prodaju neke ali je isto dosta debela , i koristila sam ju sve do proljeca, ipk ne oblacim dijete u prvom mjeseci u skafander u kolica pa da se igra u skafanderu u parku nema mi smisla tako. Uglavnom meni je trebalo i trebat ce mi uvijek 😜
Malla, pa bome i tebi to dosta dugo ispada sada, super pa ste smirene sve u vezi toga i nemislite cim vidite da ce porod ! :)
Mara, ja ju imam evo 20mjs, najbolja stvar sto smo kupili dok je bila beba, maximalno sam ju iskoristila, i na plazu sam ju nosila. Sad cemo uzeti jos jednu za drugu curu i opet cu grow uzet a ne leaf, bez obzira sto imam vec jedan grow umetak 😊😊 ne znam, ja kad vidim sve druge njihalice meni su neusporedive s nunom. Da ne pricam o tome da si ja sjednem nekad u nju koliko je nekad udobna. Znam da je nezamislivo cuti da je meni sad sve od nune neusporedivo s necik drugim; ali eto svi smo drugaciji pa svakom nesta drugo pase! Cak sam se odlucila na kraju da i nosiljku uzmem cudl sivu od nune 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji