Tweetyce, vijdela sam slike kolica iz kuhinje 😄 moram ti reci da mi se cak svidaju, a znas da se meni nista ne svida 🤣 pa eto , dobar ulov, pogotovo sto su za dva bebaca cak
Ja imam neke cudne bolove…kroz guzu I dole stomak…jesu I to trudovi ili su crijeva? Hahhaha nije jako ali svako malo osjetim tu bol…
I kod mene zna biti pritisak kao na nuždu 2, ali sam pomislila da je to kad miče glavicom
Najgore ovo kad je prva trudnoca pa ništa ne znam šta je sta hahhah ali vidiš moglo bi to biti haha 😄 nekad čak pomislim moram obaviti nuždu br2 i onda odem kad ono nista hahaha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nisam puno zapamtila osim da Beli poželim sreću.
A za Nunu, stvar je i šta curve i grow idu do 60kg, i obje imaju 3 položaja, samo grow ima više boja za izbor i možda još neku funkciju, zato pitam jel vrijedi tih 700 kn više uopće? Možda ima bolju tkaninu ili nešto slično…
E sori, ovo za tezinu sam ili krivo zapamtila ili mi je teta u ducanu krivo rekla. 😅
2021. M 💗
Matea, vidim da ne kuzis, iako sam napisala, jastuk / navlaka/ umetak raste sa bebom! Ne znam do kada mozes leaf umetak koristiti. zato se zove grow i zato je skuplja. 🙃
Ok, onda ima smisla, ravnala sam se samo po ovih 60 kg pa mi nije baš bilo jasno 😆😆
Bela sretnooo!!! ❤️
Tweetyca definitivno nazovi ako si nesigurna, uvijek je bolje nazvati i smiriti se. Moja se jednom izvikala na mene što nisam zvala ako me boli, a ne trpila i od tada pošaljem poruku čim je nešto čudno.
Ma svakako pretpostavljam da je bolja, daleko od toga, ali obje u principu idu do 60 kg, zbog toga mi je nastala pomutnja 😆😆
Jel koja od vas imala iskustva sa kontrakcijama oko 20 tijedna 🤨 mn su mucili od pocetka bolovi u stomaku, i imala sam kontrakcije maternice na ultrazvuku kao zbog probave. Onda se prosli put na ultrazvuku ponovno iste registruju, mn opet boli stomak al beba super, napreduje kako treba. Jedino mi je cudno sto tako nisko udara, najvise navece da ga osjetim dole u njoj. Nije mi spominjala da je nisko, niti kako je okrenut al definitivno je moram pitat jer udarce bi valjda trebala osjecat u stomaku ne dole.
Ja sam u tim tjednima isto nisko osjećala udarce jer je beba jako jako nisko. Ajmo reći udarci bi bili negdje oko ruba gaćica. Sada idu sve više kako beba raste. Čak sam danas iznenađena jer osjetim bebu prvi put iznad pupka. Ako i dalje imaš kontrakcije, mislim da je najbolje nazvati doktora i otići na pregled, ali ja nisam imala, pa nemam tu iskustva. Mislim da ima cura koje su imale i koje će bolje znati.
Tweetyca ostavi ti to sjedalo ipak sastrane, da nebi bilo 😆 ja sad neplaniram trece barem do 2024 😆 i mislim da bi onda to bilo to sto sam rađala☺️
Ma super su ti kolica, meni osobno eto kazem nuna i da nemam onda bi joolz , ali da kosara je manja nekako i meni. I stvarno je bitno s kojom lakocom mozes upravljati kolicima
Jaooo, pa odaklen gljivice na tome 🤦🏼♀️ I ja bi isto u smece odmah
Matea, ma no worries, bitno da si sad vidjela razliku. Ali kazem ti, ako kupis grow, neces sigurno pogrijesiti. Gledaj sto vise tih stranica po mogucnosti na instagramu, cesto bude popusta, pa na tu cijenu i 15% super dode
Sortiraj odgovore
Najstariji